Segitseg, atvert egy ugyved


Kovács Jozsi # 2003.05.27. 23:22

Ideje lenne már, hogy az ügyvédi kamara keményebben odalépjen ezekben az esetekben...Dehát a mundér becsülete az nagy úr...


bausan

Wolf A # 2003.05.27. 12:11

Szatmari Nora !
Elnezesedet kerem,amikor megirtam hozzaszolasomat, veletlenul az uj tema gombot nyomtam meg, a hozzaszolas gomb helyett.
Igy jelenhetett meg a te cimeddel irasom.
Wolf.

Szatmári Nóra (törölt felhasználó) # 2003.05.23. 19:17

Hello Wolf A!

  1. En már ilyen néven inditottam topicot, legközelebb kereshétnél valami más nevet:-)))
  2. Kérdésed jogos: Mi van kis hazánkban?? Elmondom én tenéked: Aljas mocsok emberek - köztük ügyvédek!!! - keményen átverik az embereket, gond nélkül. Ha pedig jogos követelésemnek szeretnék jogi utat találni, hát bekaphatom, mert a csalóké az elsőbbség! Különösen, ha az egy jogi személy (pl egy ügyvéd!!!). Ugyanis nincs ebben a szemét országban egy olyan ügyvéd, aki elvállalja az ügyemet!!! MERT: ÜGYVÉD ÜGYVÉD ELEN SOHA!!!! Ugyhogy bucsut inthetek annak a penznek, amiert evekig kemenyen dolgoztam, egy mocsok ugyved pedig seperc alatt átvert. Ennyi. Ez mind van kis hazánkban. Es ez lesz. Nos eldontheted, hogy élsz továbbra is tisztességes életet, s kinlodsz, vagy csalsz, lopsz, hazudsz - mint sokan mások - es talán boldogulsz.
Wolf A # 2003.05.23. 13:42

Tisztelt Mindenki !
Azoknak akik rendszeresen latogatjak e-forumokat, es azoknak akik karvalottak, ujabb adalekkal szolgalhatok kis Hazank igazszsag szolgaltatasanak nem eppen felhotlen mukodesereol.
En magam is mar tobb topikban kozre adtam a problemamat, pl beperelni egy ugyvedet, eredeti allapot,stb.
A tortenetem lenyege roviden a kovetkezo.
Tobb eve Amerikaban tartozkodom. 1997-ben egy ismerosom megkeresett, hogy megvasarolna a Magyarorszagi ingatlanomat. Ekkor kozottunk ltre jott adas-veteli szerzodes, egyeb feltetelekkel, amik a mai napig nem valosultak meg. Az ingatlan tulajdonosa a mai napig en vagyok.  Kozben ingatlan tulajdonjogi vitank a birosag ele kerult.
A koztunk keszult szerzodest datum hianyaban a leendo vevo idokozben ledatumozta, es sajatja kent feltuntetve eladta egy harmadik szemelynek, aki errol a tenyrol tudott. Errol a idokozben az ingatlanomba koltozott szemelytol szereztem tudomast
Megkerestem az okiratszerkezto ugyvedet, aki ugyanaz volt aki az en es koztem korabban keszult szerzodest csinalta.
Az en leendo vevom, es az uj harmadik vevo a foldhivatalnal probaltak tulajdonjogukat is bejegyeztetni. A foldhivatal mind kettojuk kerelmet elutasitotta. Birosagi eljaras kereteben folyik tovabb az ugy hogy kit illet meg az ingatlan , aminek a tulajdonosa a tulajdonlap szerint is a mai napig en vagyok. A birosagi targyalas sorozat mar egy eve ytart nem sok eredmenzel idaig.
Idokozben a BRFK kaptar csoportjahoz fordultam feljelentesemmel, hogy az elso szamu leendo vevo csalas, okirathamisitast kovetett el.
A rendorseg tol a napokban kapott levelukben elutasitottak kervenyemet buncselkmenz hianyaban. Az okirathamisitasrol egy mondat sem szerepel vegzesukben. Az ingatlanom tolem elkerult, es ebbol nekem karom sz*rmazott, ugygondolom hogy a csalas vetsege megvalosult.
Visszaterve az okiratszerkeztougyved tevekenysegere. Ebben az ugyben legfokeppen Romanne dr kolozsi Klara okiratszerkezto ugyvedet  terheli a felelosseg,  aki igen nagy kart okozott nekem.E sorokat olvaso szakmabeliek ezt megallapithatjak. Ezert az ugyvedi kamaranal is feljelentest tettem.  Nevezett ugyvedno a birosagon tanukent is hamis hazug vallomast tett, amire bizonyitekokkal rendelkezem.
Idokozben az illetekes polgarmesteri hivatalnal bejelentest tettem, hogy az ingatlanomba levo szemelyek engedelynelkuli epitkezest folytatnak, amit az illatekes hivatal meg allapitott, de egyeb indokokra hivatkozva  az ugy tovabbi menetet felfugesztette. Az illetekes viz, es kozuzemi szolgaltatok figyelmet is felhivtam, hogy az ingatlanomban a szolgaltatasokat engedelyem beleegyezesem nelkul hasznaljak.
Ezeket figyelembe sem vettek. Bejelenteseimet az asztalrol lesoprik, lerazzak.
Jeleleg igy all az ugy . Mar kezdem megerteni , hogy az igazsag kideritese, az emberek jogainak vedelme, a tulajdon vedelme, senkit nem erdekel.
Azthiszem jogi lepeseim gyakorlatilag kimeruloben vannak. Ezutan valoszinu hogy nem marad mas, csak az on torveny.
Hat mi van ma Magyarorszagon keremszepen?