igazabol nem is tanacsot kerek, nem is erdeklodok... csak leirom a tortenetem.
most 20 eves vagyok. eleinte meg jol allt a csaladom, aztan alkohol, penz, stb. problemak miatt szethullott. szuleim nagyjabol lesz*rtak, elhagytak... arra volt penzem, amire megteremtettem. elotte eleg jol alltunk tehat nagyon szokatlan volt a hirtelen csorosag. informatikuskent erettsegiztem le tavaly es utana nyaron jottek a gondok... belekeveredtem egy bunszervezetbe, autolopas volt a profil. a tobbiek mind idosebbek, tobbszor buntetett sracok voltak. ok elottem is csinaltak ezt-azt, en 3 buliba voltam benne. inkabb mint seged. aztan jott a lebukas, elozetes letartoztatas. eleinte tagadtam mindent, tarsaim kerese... 1 celom volt, hogy oda ahol voltam (fogda, bezartsag) soha az eletbe ne keruljek vissza! a zarkatarsaim, szinten bunozok ill. a buntarsaim aztmondtak ha tagadok nem lesz semmi gaz. tagadtam... 6 honapig birtam, ezalatt a csaladom teljesen tonkrement, egeszsegugyileg is. 6 honap utan beismertem mit kovettem el. kiengedtek. termeszetesen elso buntenyes, fiatal felnott vagyok. amiota kint vagyok azota felkoltoztem pestre, bejelentett foallasom van, szeptembertol sulit kezdek... de most augusztusban megkezdodnek a targyalasok. a vadirat eleg huzos lett... most itt vagyok, szerelmes vagyok egy lanyba, van munkam, tudom milyen a normalis elet, jo allasom van, tovabb is tanulnek... DE FELEK, HOGY LETOLTENDO SZABADSAGVESZTEST KAPOK. en nem birok ki bent meg egy napot sem... inkabb a halal mint a borton... 1 rossz tarsasag, 1 rossz dontes = 1 elet vege ??? tenyleg ennyi elszurni az embernek az eletet? koszonom ha elolvastad...
philipke