Kedves Nemtom!
Ez a Bank nem véletlenül az OTP Bank Rt. eddig csak róluk hallottam ilyet.
Már gondoltam arra, hogy egy 'próbapert' kellene indítnai ellenük, moven a minimálbér összege alatti követelés nem rakható a Bankközi Adós Információs Rendszerbe, de az OTP-t ez nem érdekli.
Az OPP-től írásban kellen követelni a BAR listából való törlést, aki ugynis oda bekerül az hitelképtelenné válik a többi bank előtt is, és erre nénáy ezer forintos tartozás nem adhat alapot.
Üdvözlettel:
Lili
nemtom írta - 2003.07.19 18:42
„Tisztelt jógászok ugyvédek és jogtudorok.
A kb. egy éve nem használt bankártyámon kezelési költség címén felhalmozódott rettenetes 2800ft-os tartozás.A minap bementema bankba egyenlíteni a tartozást és rárakni pénzt a számlámra. A tisztelt ügyintézo közölte ,hogy a számlám feketelistára került amit tudomásom szerint Bankközi Információszolgáltató Részvénytársaság tart nyilván tehát minden bank hozzáférhet.Ha jól tudom az én tartozásom nem haladta meg a törvényben leírt mindenkori minimálbért ami a feketelistára kerülés egyik feltétele.A feketelista következményivel tisztában vagyok csak az okát nem értem.Kérdésem az lenne ,hogy a bank tövényesen járt-e el az ügyben?
Segitséget elore is köszönöm”
Lili