Adatvédelmi Biztos - avagy a médiára nem vonatkozik?


Kócoska # 2002.07.31. 22:56

Ez mind igaz. Nekem csak egy gondom van, hogy van  Média Törvény amit illene betartani, akár jobb-, akár baloldalinak nevezett kormány van hatalmon. A törvényhozókat és a törvény végrehajtóit, mi az adófizetők tartjuk el, tehát joggal várhatom el, hogy kiegyensúlyozott, pártatlan műsorokat szolgáltassanak.

Érdekes lenne erről mások véleményét is meghallgatni, de lehet, hogy ez az óhajtásom csak pusztába kiálltott szó marad.
Kócoska


Más az igazság és más a jog.

Béres-Deák Attila # 2002.07.31. 13:35

Én szerintem pártatlan közszolgálatiság nem lesz a médiában amíg minden évben több milliárd állami támogatásért kell fordulniuk a költségvetéshez. Ajánlhat akármit az országgyűlési biztos, mindíg a hatalmon lévő érdekeit fogja kiszolgálni a média a fenti okok miatt. Az egészre még az ORTT elnökének sincs befolyása. Révész T. Mihály az MSZP-hez húzott, K.É.J. a FIDESZ-hez. A következő megint az MSZP-hez fog. / Lehet fogadást kötni, hogy a következő ORTT elnök MSZP-s, vagy SZDSZ-es lesz./Egyébként Révész is jogász. A következő is az lesz.


attika

Kócoska # 2002.07.30. 23:33

Valahol olvastam az a médiára vonatkozó adatvédelmi biztosi ajánlásokat. Jó lenne, ha ezeket is megtalálhatnánk ezen a Fórumon.

Kérem ezt azért, mert vannak gondjaim a közszolgálati médiával.
Igaz, hogy a közszolgálati médiának pártatlannak, tárgyszerűnek kellene lenni, de ez a legtöbb estben eltér a törvénytől. Az ORTT van, de nem tölti be funkcióját. Nem pártatlan. Így fölösleges tanácsot kérni. K.É.J. pedig
már jó lenne, ha az eredeti szakmájához térne vissza, bár értesülésem szerint, mostanában kapott egy kis ejnye-ejnyét.


Más az igazság és más a jog.