kaszinó probléma

alexwarrior # 2025.06.16. 19:45

Én régóta használom a http://vsport.hu/ oldalt, és mindig elégedett vagyok vele. Minden sportfogadó számára nélkülözhetetlen eszköz. Az előrejelzések és oddsok mindig pontosak. Az oldalon rengeteg hasznos infót találok. Főleg ha élőben követem az eseményeket, sokat segít. Szerintem a vsport minden szinten profi.

Poszeidon # 2013.09.25. 07:23

Sehol sem tudom megreklamálni ezt?mert sztem nem jogos.

Poszeidon # 2013.09.24. 16:04

Akkor ezek szerint semmi esélyem velük szemben.És elviszik a lovét?

Kovács_Béla_Sándor # 2013.09.24. 13:35

Nem az tilos, hogy egy családból többen játszanak, akár ugyanarról a gépről, hanem az tilos, hogy egy személynek több számlája (account) legyen. Téged ezzel gyanúsítanak. A felhasználói szabályzat - amelyet a regisztrációkor elfogadtál - általában úgy van megszerkesztve, hogy a működtető csalás gyanúja miatti intézkedésével szemben nincs jogorvoslat.
Azt bizonyára sejted, hogy a fogyasztóvédelemnek nincs hatásköre eljárni velük szemben.

luck-666 # 2013.09.24. 10:26

létezik még ez az oldal?

amúgy,ha be tudsz lépni a fiókodba,ott lehet módosítani a személyes adatokat,legalábbis a normális " kaszinóknál",de ezek általában le vannak írva a játékszabáyzatban

Poszeidon # 2013.09.24. 04:13

Jónapot.
Történt,hogy regisztrált a feleségem a startgames.com nevű kaszinójátékon,még leánykori nevével.Fizetgetünk be pénzösszeget.Amikor végre kis szerencsével sikerült nyerni 90000 ft-ot.Kértük a kifüzetést amit el is inditotak,csak közben kérték a személyi igazoló okmányokat.El is küldtem nekik.igaz először rosszul,és Azonnal zárolták a játékat mondván,hogy én több játékall játszom mivel nekem is van egy játékom a rendszerben.Többszöri levélváltas után sem hajlandóak kifizetni a nyereményt.Most már ott tartunk,hogy nem reagálnak semmilyen levélre.A pappirokkal az volt a gond,hogy közben már hozzámjött feleségül és már nem a leánykori neve szerepel rajt,hanem elékerült a Sikosné felirat.Minden más maradt.
Kihez tudok fordulni panasszal ez ügyben?Nem hiszem el azt,hogyha 1 háztzartásban többen regisztrálnak azok nem játszhatnak ugyanazon gépről.Amikor befizetni kell akkorérdekes ez nem probléma náluk.
Kérem segitsenek.
köszönöm szépen.