Ingyenes ügyvéd

Majordomus # 2024.03.13. 21:37

Az országos rendőrfőkapitánysághoz forduljatok panasszal a helyi szerv ellen.

Ki fogják vizsgálni.
Na most akkor megvan az autó vagy nincs.
Akkor honnan tudod hogy össxetörték ha nincs meg.

Evelin6474 # 2024.03.14. 07:11

Igazad van, nem fogalmaztam világosan.
El lopták, 2 napig náluk volt, majd bele rongyoltak egy kerítésbe, végül haza vontattuk az autót.

drbjozsef # 2024.03.14. 10:18

Evelin6474,

És pontosan tudod ki lopta el, és ezt kétséget kizáróan tudod is bizonyítani?

Egyébként ilyen esetben sem tudom mit szeretnél. Az autólopásért nem kerülne előzetesbe, minek menjenek ki hozzá. Van nyomozás, feltételezem tettél feljelentést, időben kihallgatják, vádat emelnek ellene, elítélik. De ez nem két hét.

hunpoldi # 2024.09.03. 23:29

Tisztelt Ügyvèd Nő/Úr!.Adott a családom (felesègem ès három gyerek),ès egy kedves ismerősöm.Az ismerősöm szeretnè elajándèkozni az egyik lakását nekünk.Viszont sajnos kb napról napra èlünk,nincs pènzünk ügyvèdet fogadni,hogy lètrejöjjön ez a szerződès. Tudna ebben segíteni nekünk valaki?

Tisztelettel: Papp Csaba

drbjozsef # 2024.09.04. 04:17

hunpoldi,

Nemcsak a szerződés létrejöttéhez kell valamennyi pénz, de milliós illetéket is kell fizetnetek majd az ajándékozás után.
Ha erre nincs pénzetek, nem kötelező elfogadni az ajándékot. Utasítsátok vissza köszönettel.

hunpoldi # 2024.09.04. 05:42

Tisztelt drbjozsef! Igen az illetèkkel tisztában vagyunk ,9%. Meg az alappènzre is azzal sincs gond.

drbjozsef # 2024.09.04. 06:30

Meg az alappènzre is azzal sincs gond.
Fogalmam sincs, mi az az "alappénz", de ha a 9% illetékre van pénz, akkor a néhány tízezer forintos ügyvédre is kell ott lennie.
Ha meg az az "alappénz", akkor nem igazán értem, egyáltalán mi a kérdés?

Kgy # 2024.09.04. 11:25

Tisztelt Ügyvédek!
EON kiküldött első esetben 1,2M ft-os számlát. Ezt követően jeleztük, hogy itt valami elszámolás lehet. Ezek után a második számla összege 700 E ft-ra módosult. Kértük őket, küldjenek egy részletes hivatalos elszámolást, amiben le van vezetve az adott időszakra, pontosan mi alapján jött ki ez az össszeg. Sajnos ezt nem küldték meg és jelenleg engedményezték egy behajtó cégre, akik kérik a 700 E ft összeget. Miután nem tudom pontosan mi alapján jött ki ez az összeg, mit tudok kezdeni a behajtó céggel akire engedményezték a követelést?
Előre is köszönöm válaszukat!

eulimen # 2024.09.04. 11:48

@Kgy
mit tudok kezdeni a behajtó céggel akire engedményezték a követelést?
fizetni most; vagy megvárni, míg végrehajtássá válik, és akkor még többet fizetni.

Az E.On számla mindig részletezővel, becsült/leolvasott mérőállással, elszámolási időszakkal, tarifával, beszámított részszámlával stb. jön. Ennek ellenére nincs elszámolás? Dehogynincs...
Miről van szó pontosan? Lakossági rezsicsökkentett tarifából átvágtak vállalkozóiba, és a különbözetet kérik?