Zaklató szomszéd nem áll le


Egyjogász # 2015.07.29. 06:07

Nem értem, miért gondolja mindenki, hogy aki ilyeneket csinál, az biztosan beteg.
A mi régi házunkban is volt egy hasonló öregember, rá azt mondta az orvos, hogy nincs neki semmi baja, egyszerűen csak gonosz...:)

Krigi # 2015.07.29. 06:05

Nem tudjuk, hogy mi van neki diagnosztizálva, de ez tényleg őrület. Vagy több, sokkal több.
Ha lapozok egyet, és nem veszem figyelembe a zaklatását 2010 február óta és a becsületsértését (amik folyamatosan zajlanak)akkor is durva. Az utolsó két hónapban minden határon túl ment, minden elfogadható emberi viselkedést zsigerből elfelejti.
Harmadszor verik ránk az ajtót, addig nem tágítanak amíg ki nem nyitjuk. Porig aláz minket az ordibálásával. A házban a szomszédoknak, az utcán számára idegen embereknek terjeszti rólunk a valótlan dolgokat. Hozzánk meg visszajutnak a "rémhírek". Mióta tudomására jutott, hogy decemberben feljelentettük, azóta mindenkinek azt állítja: mi zaklatjuk 5 éve, nincs nyugalma tőlünk, hangosan élünk, ő beteg, felkopogunk hozzá, szexuális életünket teregeti ki!!!!
Az ajtódörömbölésekkor azt sorolja ordibálva, hogy mi zaklatjuk őt. A poén, mi ezeket már december óta nem egy jegyzőkönyvbe mondtuk a rendőrségen! Elmondása szerint lehallgat minket, állítólag rögzíti is!!! Nem egyszer kiabál ránk olyanokat amit lakásban HALKAN beszélgettünk! (vagy csak mániákus hazudozó)Annyit "'mesélt" magáról, hogy évek óta kopogásokat hall az ajtóján. De mikor ki néz nincs is ott senki. Pszichológusnál volt, nyugtató + altató gyógyszereket kapott. Rendőrség ígérte, hogy megkeresik a kezelő orvosai, de nem tudjuk megtörtént-e. Semmi információt nem kaptunk még lassan 8 hónap alatt. Én megkérdeztem egy pszichológustól, ez elfogadott amit a feljelentett művel? Itt a válasz: "Mindenesetre kérhetnek igazságügyi elmeszakértői véleményt. Bár túl sokat ez sem fog változtatni. Ettől még a zaklatás meg fog maradni. A zaklatójuk nemes egyszerűséggel - elmebeteg. Persze hogy kérheti a kényszer gyógykezelést. Az a baj, hogy nagyon visszahúzódóak és csendesek. Védje meg magát, ne féljen. Ha kell ordítson ezzel a képződménnyel. Ne
törődjön semmi mással! Joga van a nyugodt élethez!"

Aki ilyeneket megmer tenni... hát rosszindulat nélkül beteg.
November 22 óta naplózom, mikor kopog le! Nem fogjátok elhinni, ebben a hónapban 477!!!! alkalommal dobott le vlmit a padlójára, vagy kopogott le vlmivel! Ma éjfélkor kezdte, 6kor ébresztett, 4 alkalommal zaklatott. Összesen a mai napig 2825!!!! alkalommal.
Elvette a nappalunk/ éjszakánk/ hétvégénk/ ünnepeink/ nyugalmunk/ lelki békénk/ magánéletünk....

Ez tényleg őrület!

lajcsó # 2015.07.28. 18:41

"én leöntöm egy vödör vízzel az minek számít?!"
Ha nagyon szigorú a bíró, akkor tettlegesen elkövetett becsületsértésnek.

Bea1 # 2015.07.28. 15:17

videózd le belülről, minden esetben. azt megtehetesd. megcsúszik a vízen, vagy megfázik, vagy az orrába megy a víz, az súlyosabb probléma.

Bea1 # 2015.07.28. 15:15

ha elénekled utánna, hogy zöld erdőben jártam, piros tojást láttam, akkor locsolkodásnak.

Krigi # 2015.07.28. 12:09

Tisztelt Jogi Fórum!

Társasházban élünk, 5 és fél éve zaklat minket a felettünk élő 70 éves öregasszony! 2010 február óta minden nap hangulattól függően 20-30 (néha több) alkalommal súlyos tárgyakat vág a padlójára. Ez 0-24 óráig bármikor megtörténik nappal és éjszaka is! Ünnepnapokon sem kímél minket. Ha kértük szépen, hogy hagyja abba ordibált velünk obszcén szavaktól nem kímélve! Nem hagyta abba, többször hívtunk rendőröket (utoljára tegnap). Már harmadszor jött le ököllel verni az ajtónkat, közben magából kikelve ordibál. Addig nem tágít amíg ki nem nyitjuk az ajtónkat és nem ordibálhat a lépcsőházban! (Aztán körbe megy, hogy ugye a földszinten is jól hallatszott?!). Folyamatosan megalázó szavakkal illet minket. Közben arra figyel, hogy az hallatszon neki van problémája velünk.
Mi 2014 decemberben feljelentettük, folyamatban van a nyomozás zaklatás és becsületsértés megalapozott gyanúja miatt! Ez mostanában derülhetett ki a számára (le is hallgat minket, ő mondta), mert az utóbbi 1 hónapban lendült bele a zaklatásba még jobban...

A kérdésem az lenne, hogy: ha veri az ajtónkat és ordibál(ordibálnak a 19 éves unokával), és én leöntöm egy vödör vízzel az minek számít?!