Sziasztok!
Régebben már voltam itt, de most újból kérném a segítségeteket. Hátha kapok még most választ.
Kb. 1 hónapja volt közgyűlésünk, de a jegyzőkönyv miatt áll a bál. Ugyanis az egyik hitelesítője vagyok, de nem azt írt bele a kk, ami a közgyűlésen elhangzott.Így nem írtam alá. Természetesen most a kk-nál emiatt én vagyok a hibás. Már jó pár dolognak utána jártam és nem hagyom magam, de a következőket kérdezném:
- a bevétel-kiadás összege meghaladja a 10 millió Ft-ot, de csak 40 lakásos a ház. Kell-e könyvvizsgáló vagy sem?
- a számviteli bizottságunk 1 főből áll. Ez így helyes vagy nem? Vagy mennyinek kell lenni? A törvény nem ír benne egyértelműen. Vagyis nekem nem tűnt ki ebből. Én szeretnék az lenni, de utólag a kk (mert közgyűlésen nem tudtam felvetni) azt mondta, hogy mivel ez nem szerepelt a napirendi pontok között, így nem lehettem volna. Bár tudtommal bármikor leválthatjuk a kk-t és az SZB-t, akár a közgyűlés közepén is. De akkor ezek szerint bármikor szóba hozható a tagsági kérdés is, ugye?
Köszönöm előre is a segítséget. :)