csatornázás

Zöldövezeti11 # 2020.02.21. 06:05

Ahogy elnézem MD a legtájékozottabb. De azért neki is tudnia kell a célzott hozzászólást.

Azaz megnevezni, hogy kinek szól. rettentően egyszerű. kijelől - Ctrl + c majd a többi.
tehát ez a hozzászólás kinek szól ?
MajorDomus
#
Jelentem!
2020.02.20. 19:07

Zöldövezeti11 # 2020.02.21. 06:24

És most mindenkinek itt és másutt is !

Egy társasházi közgyűlés meghívóján a sok mindenen kívül ez is szerepel :
Lomtalanítás ! A picerekeszek 100 % -ban nem lettek a lomoktól megszabadítva, nem lettek kiűrítve

Na ne mán !! Hogy jön egy közös képvíselő ahhoz hogy az általam és a Gipsz Jakab vagy a 48 lakótársam pillanatnyilag a pincében tárolt tárgyait lomnak minősítje !!! ??
A lom megnevezés egy minősítés amit csak a tulaj tehet meg, pl. azzal hogy a lomtalanításkor kiteszi a közterületre stb.
A pince rekeszekben tárolt tárgyak nem lomok, azok jelenleg csak használaton kívüliek. Szegény kk nyilván a
tűzveszélyes tárgyakra gondol. megjegyzendő ,hogy abból is többféle kategória létezik.
Éghető,
tűzveszélyes,
fokozottan tűzveszélyes .
Tényhogy egy fokozottan tűzveszélyes anyagot nem célszerű, sőt nem is szabad egy társasház pincéjében tárolni. A gyengébbeknek így a kk . -nak : ilyen a benzin a gázolaj, a puskapor Most hogy némi vas , pár léc kettő vbödör diszperzíós festék maradék egy rossz bicikli stb. lom azt csak a tulaja, sőt csak neki van joga annak minősíteni.
Ennyierővel szóvátehetem, hogy tisztelje meg a közgyűlést azzal hogy nem rongyokban jön ide.
nekünk mint tulajdonosoknak jogunk van úgy megjelenni ahogy jónak látjuk, neki mint közös képviselőnek viszont kellő tisztelete kell nyújtania az alkalmazóik felé azzal is hogy nem rongyokban jelenik meg előttünk !
ok. a minősítés tőlem csak annyi ne üsse bele valaki olyanba az orrát ami nem rátartozik.
nyilván szegény kk. hallotta tűzrendészeti szemlén , hogy a lomokat nem célszerű a pincében tárolni. Nyilván a tűzveszélyes , sőt inkább a fokozottan tűzveszélyes anygokra gondoltak... nem mindegy.

Szomorú örökös # 2020.02.22. 07:03

Zöldövezeti11

Ennyierővel szóvátehetem, hogy tisztelje meg a közgyűlést azzal hogy nem rongyokban jön ide......neki mint közös képviselőnek viszont kellő tisztelete kell nyújtania az alkalmazóik felé azzal is hogy nem rongyokban jelenik meg előttünk !

Egyedül szerintem egyes bíróságokon van meghatározva a viselet, de az se mindenhol. Nem hinném, hogy egy közös képviselőnek kötelezően öltönyben és nyakkendőben kell megjelennie. Ennek megszabása kb. ugyanaz, mint ahogy te szemére hányod, mert a te pincében tárolt dolgaidat lomnak minősíti. Nyilván tiszta és ápolt külsővel illik megjelenni, de akkor sem szabhatod meg ezt számára szerintem.

nekünk mint tulajdonosoknak jogunk van úgy megjelenni ahogy jónak látjuk

És ez egyben ugyanúgy minősít is benneteket, mint tulajdonosokat. Szép is lenne, ha valaki alsógatyában meg atlétában, netán fürdőruhában menne oda mindössze csak azért, mert úgy látja jónak. A jó ízlés határait ott se lépheti túl senki.