bermuda háromszög
Gyakorlatilag indokot keresek, hogy a gyerek megfelelő helyére a kóterbe kerüljön végre. Tudom, hogy itt lakik, de az, hogy meghamisítanak egy bejelentkezési kartont, mert a tartózkodási hely nem megfelelő státusz neki, nos úgy gondolom, büntetőjogi kategória.
A népességnyilvántartóban jártam már, tudom, hogy ott lehet lekérdezni és dobtam is egyből egy hátast, amikor megtudtam, hogy milyen státuszban lett bejelentve az általam aláírt lap ellenére ez a majom.
Állítólag a kormányhivatalban kezdeményezhetem a karton megtekintését, amit meg is fogok tenni.
Egyébként vasárnap is be volt rúgva és csak az okot kereste, hogy odaállhasson elém kötözködni, nekem meg ebből már elegem van. Szombaton egy hete meg másnap reggel nekem kellett magyarázkodnom a szomszédom felé az éjszakai balhé miatt, mert a majmóca egész nap piált és este 10 óra körül már a terhes párjának is nekiment - bánom már, hogy nem hívtam rá rendőrt - és folyamatosan a bejárati vaskaput csapkodta úgy, hogy közben a csajszi lábára is sikerült neki rávágni. Én úgy gondolom, hogy csakis rajtam múlik, mikor kerül dutyiba ez a pojáca, de hogy mindent megteszek ennek érdekében, az is tuti. Az már persze teljesen megszokott, hogy az egész környék az ablakon keresztül hangos techno zenét hallgat, ha itthon van.
Szóval úgy gondolom, ennek a jóhírű környéknek ennyivel tartozom, hogy kiteszem innen, ahogy csak tudom.