tISZTELT jOGÁSZ uRAK !
hOL VAN AZ A HATÁR AMIKOR MÁR MONDHATJÁK AZT, HOGY EZ MOST MÁR NEM CSAK EGY KÖZLEKEDÉSI SZABÁLYSÉRTÉS, HANEM MÁR BÛNCSELEKMÉNY, AZAZ KÖZÚTI VESZÉLYEZTETÉS ? hoppá CAPS off :D
csak mert történt egy nagyon érdekes eset, és nekem ez nem áll össze sehogy se a fejemben. Történt hogy egy hölgyike a Suzukijával megijedt attól, hogy valaki még úgy éppen lámpaváltáskor, de igaz hogy tizedmásodperc volt itt a különbség, lényeg hogy az illető belement így a pirosba, na a suzukis hölgyike meg a hatalmas gyakorlatával ugye megijedt, félrekapta a kormányt, persze nem történt volna semmi, csak ő megijedt, na de a lényeg az, hogy emiatt felhívták a 107-et, és elkedték kergetni a pirosba hajtó autóst csak azért mert a hölgyike hisztizett a telefonnba, hogy márpedig ez micsofda veszélyhelyzet volt ...
Na most hogy van ez ? Mert tudom, hogy utána elkapták az illetőt, odament a nyomozó a helyszínre, ott felvették a jegyzőkönyvet és megindították ellene az eljárást közúti veszélyeztetés miatt.
Na most akkor attól függ egy tilosba hajtás, hogy a hölgyike elkezd-e hisztizni a a telefonba a rendőröknek ha meg nem akkor csak sima szabsértés ??
ha valaki tudja, magyarázza el nekem, mert homály van a fejemben megint ezen a tren így most, hoyg ezzel az esettel találkoztam, és éppen elgondolkoztam, hogy akkor tulképpen bárkire ráhúzhatnak nagyon könnyen ezt a bűncseleknményt, hiszen végül is egy záróvonal átlépése is okozhat elő baleseti helyzetet .... na hát nem értem, tudom én vagyok a hülye de sajnos nem értem ... valaki el tudja nekem magyarázni, el tudja pontosan különíteni vagy ennek megítélése tényleg ilyen szubjekítv ??
köszi Viktor