Kedves Indian5!
A leírtak alapján elég jók az esélyei a társaság ellen, főleg az egy évvel korábbi dátum esetében. Üdv:
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Kedves Indian5!
A leírtak alapján elég jók az esélyei a társaság ellen, főleg az egy évvel korábbi dátum esetében. Üdv:
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Hello,
lenne egy kérdésem. Fővárosi Parkolási Társulással állok perben. Megjött a végzés, hogy folyatodik a per.
A Parkolási Társulás benyújtotta a szokásos adatlapját plusz fotót bizonyiték gyanánt. Ez tavaly a Fővárosi Bíróság keveselte és jogerősen elutasította azokat a pereket ahol ezzel probálkozott a társulás.
Nos nálam is van bibi két ügyet hoznak fel ellenem és az egyik esetében a fénykép dátuma 1 évvel korábbi, mint ahogy a gépkocsi megvásároltam (új). Szerintük ez a tökéletesen zárt rendszer mellett is bizonyítja, hogy ott parkoltam. A másik esetben csak az látszik aképeken, hogy távolról lefotózták az autót majd közelről a lejárt jegyet. De egyiken se látszik egyszerre a kettő együtt.
Szerintem egyértelmű a helyzet, hogy manipulálható a rendszer ha a fotón irreális dátum szerepelhet. A bírónő szerint engem terhel a bizonyítás miközben a jogegységi határozat itélőtáblai magyarázata szerint a bizonyítási teherről ezt írják:
"Összegezve: a parkolási perekben két ellentétes állítás áll szemben egymással és a bíróság a bizonyítási teherre vonatkozó szabályok figyelembevételével, a bizonyítás eredményének szabad mérlegelése alapján dönthet arról, hogy melyik állítást fogadja el ítélkezése alapjául."
Nos? Mit lehet tenni?
Szilvi2009, nagyon helyesen teszed . Végre !
Megdőlt a bűnbanda : http://kuruc.info/r/2/45033/
A Centrum parkoló rendszer Kft. robog tovább,
Ma reggel 9:18-tól a II. ker. Nagy Imre téren parkoltam, nem volt nálam apró, de nagy örömömre volt lehetőség mobilos fizetésre is, na mondom legalább kipróbálom a modern technikát. Elolvastam a használati utasítást, ami nagyon egyszerű és egyértelmű. Küldjem el a kocsi rendszámát sms-ben az alábbi számra: 06-20-30-70-810. Sikeresen elküldtem és elmentem intézni az ügyeimet. Hamar végeztem, 9:25-kor már megint a kocsinál voltam ahol a 133-as számú parkoló ellenőr és egy piros mikuláscsomag várt. Mondtam, neki, hogy mobillal fizettem, és mutattam neki az elküldött sms-t. Ő azt mondta, hogy nem szerepel a rendszerben, de ez nem gond, mert rengetegszer előfordul. Hívjam fel az ügyfélszolgálatot, ők majd elintézik. Felhívtam őket, bár csak olyan 20. próbálkozás után sikerült. Első 19 alkalmommal miután kiválasztottam a menüpontok dzsungeléből azt a pontot, hogy egy hús vér emberrel szeretnék beszélni, egy ideig kicsöngött, majd miután egy kellemes hang azt mondta, hogy minden vonal foglalt, próbáljam később, szétkapcsolt. Szóval végre sikerült egy élő személyt - Kárpáti Szilviát - elcsípnem. Megkérdezte mi a rendszám, utánanézett a rendszerben, persze semmi nyoma sem volt az sms-emnek. Gyanús volt neki, hogy számmal kezdődik a rendszám, és kérdezte mi a kocsi felségjele, mondom holland. Jaaaaaaa, hát akkor a rendszám után egy vesszőt kellet volna tenni és utána írni a felségjelet. Mondom, de hát ez sehol nem volt feltüntetve a fizető automatán. Erre ő, hát igen, ez sajnos nincs feltüntetve. Mondom, akkor legyen szíves törölje a büntetést. Hát az nem lehet és ő nem tud másban segíteni, csak abban, hogy elmondja, hogy mit kellett volna írni az sms-ben. Hát akkor adjon valakit aki tud valamit segíteni. Senki nem tud nekem segíteni. Akkor kérem a főnökét. A főnöke nem telefonos kisasszony és lecsapta a kagylót. Na ez már nekem is sok volt, megkerestem a parkolóőrt és mutattam neki, hogy mindent úgy csináltam ahogy a fizető automatán le van írva. Erre csak hümmögött, kérdeztem a nevét, nem volt hajlandó megmondani, csak annyit, hogy ő a 133-as. Addig beszéltem vele, míg odajött a főnőke. Azt mondta az ellenőrnek, hogy "Te ne álldogálj itt, menj dolgozni, majd én elintézem". A főnök is megnézte, hogy nincs benne a rendszerben a rendszám, ő is egyetértett, hogy hát igen az automatán sajnos nincs feltüntetve, hogy a felségjelet még utána kell írni, megnézte az sms-emet, majd mondta, hogy ő a helyemben nem fizetne, amúgy sem tudják behajtani külföldi kocsin, tartsam meg az sms-t az jó lesz bizonyítéknak.
Hát ennyi. Eddig mindíg vettem parkoló jegyet, de most ezzel elérték, hogy én soha a büdös életbe nem fogok parkolásért fizetni Magyarországon. Ahol dolgozom minden nap áll egy német rendszámú kocsi. A tulaja kirakott egy cetlit a szélvédő mögé, hogy "Mikulás csomag ide". Hát majd én is ezt fogom csinálni.
Ezek a parkolósbünözők úgy játszanak veletek kényük kedvükre ahogy csak akarnak !
Írhattok ti száz, ezer levelet, kérelmet, nem mentek vele úgyse semmire, csak röhögnek a markukba, rajtatok, és szembe köpnek titeket !
Inkább húzzátok fel a kesztyűt, probáljatok minél ügyesebb és okosabb cselekkel ellenállni, s a legrafináltabb trükökkel védjétek ki a parkolósok aljas támadásait !
Ha lehet, csak a legutolsó, a legvégső esetben fizessetek ! Harcoljatok ellenük, ne adjátok könnyen magatokat Magyarok !
Kedves Ejjnye!
A történet jó mint egy "délamerikai családregény" de valószínübb, hogy a gyereket megbüntették és most Apuka szeretné kimosni a pelenkát.
Utálom a Centrumot!
websas
Ezt az emailt ma voltam kénytelen küldeni a cégnek ha nem lett volna parkoló jegy váltva nem lenne büntetés :) szerintetek mit lehetne még tenni hogy elkerüljem a büntetést???
Tisztelt Centrum Parkoló KFT
2009.07.08.án a Madách tér 2 sz alatt parkoltam a fiam autójával rendszáma ...0..,előre bocsájtom hogy mozgáskorlátozot vagyok de mivel nem saját autóval mentem nem volt az autóban a mozgás sérült igazolványom,ezért vásároltam egy jegyet ami körülbelül,18:07perckor járt le.Sajnos elfelejtkeztem róla és csak 18:20 körül jutott eszembe és 18:30 kor értem le az autóhoz.
Akkor látom hogy a parkoló ellenőr épen rakja ki az értesítést,meg kérdeztem mit lehet tenni ilyenkor elmondtam neki is hogy rendelkezem igazolvánnyal csak nincs nálam,Ekkor ő azt a választ adta hogy ugyan vissza csinálni már nem tudja de írjak egy levelet önöknek másoljam le az igazolványt és akkor nem kell befizetni.Meg is tettem elküldtem önöknek,erre 2009.08.06.án kapja a fiam a fizetési felszólítást hogy fizessen be 13 ezer Ft-t,ekkor ő felhívta az önök ügyfél szolgálatát és a hölgy közölte igen valóban beérkezett a levél de, mivel volt parkoló jegy váltva ezért elutasították.
A kérdésem a következő,milyen jogszabály tiltja a mozgás korlátozottak parkoló jegy vásárlását?Annyi ember használ ilyen igazolványt akik nem betegek,több millliós autóval aki viszont jogosan használja azt egy egyszerűen lerázzák .
Tehát kérnék egy részletes tájékoztatást miért nem lehet a büntetést elengedni.Kérem minél hamarabb válaszoljanak mert nagyon kellemetlen nekem a mostani helyzet.
Igen, ha nem érkezik be a bíróságra határidőben ellentmondás, akkor a bíróság jogerősíti az fmh-t.
Ebben az esetben nem alakul ugyanis az eljárás perré, nincs tárgyalás, nem küldenek idézést.
Tisztelt fórumozók!
Egy apró hiba történt , nem a megfelelő bíróságra küldtem az ellentmondást,idézést nem kaptam a tárgyalásról illetve a bírósági határozatot se .
Mai nap viszont a parkoló cég csekket küldött amiben egy fizetési meghagyás jogerőre emelkedett mondat hanyatt dobott.
Elképzelhető hogy nem küldenek idézést ha nem érkezik be a bíróságra ellentmondás?
Szeretném a tanácsotokat kérni merre is induljak....
A hibám abból keletkezett , hogy ugyan ez a parkoló cég ellen már megnyertem négy ügyet és mindegyik tárgyalás kispesti bíróságon zajlott,nem is figyeltem a címet ahonnan küldték az újabb levelet,automatikusan ide küldtem sajnos.
Jogerőre emelkedett és nem is tudtam a tárgyalás időpontját.
Hogyan tudom rendbe tenni a hibámat?
Tisztelettel:ases
"érdemes levelet írnom a parkolótársaságnak a büntetés elengedése miatt?"
Erre saját tapasztalatból azt válaszolhatom: nem.
Előre nyomtatott elutasítás blankettájuk van, szövegéből ítélve szerintem el sem olvasták amit írtam, mert arra egy szót sem válaszoltak.
Az más kérdés, hogy fizess-e, azt neked kell eldönteni, hogy felveszed-e a harcot a sápszedőkkel.
(Csak azért hívom így őket, mert a befizetett nagy összegű parkolási díjért semmilyen ellentételezést - pl. őrzés - nem nyújtanak, így ez csak egy adófajta, egyszerűbb lenne, ha megállási adónak hívnák:) )
Kedves Fórum társak!
A segítségeteket szeretném kérni! A mai nap folyamán az I. kerületben található Naphegy utcában parkoltam. A Naphegy utca elején volt egy fizető övezet tábla, ám nem volt hely, ezért mentem tovább a hegyre fel, majd egy 500m múlva volt egy kereszteződés ( napheg utcából jobbra két újabb utca nyílt), és a Naphegy egyirányúvá vált) Mentem tovább, majd még egy 100-150 m múlva találtam egy parkolóhelyet. Leparkoltam, de mivel az utca elején csak egyirányú tábla volt, semmi más, parkolóórát meg nem láttam sehol, sem jegyet az autókban, mentem dolgomra, mert azt hittem ez már nem fizetős rész. De mikor visszaértem egy bírság fogadott. Jogtalannak érzem a büntetést, mert az utca elején nem volt sem parkoló jelzés, sem fizető övezet jelzés. Aki nem ismeri a környéket azt teljesen megtéveszti. A parkoló automata meg lefelé kb.650-re van. Felsétáltam a hegy tetejére (ami egy 400m még) ott volt még egy, de azt onnan nem lehetet látni, ahol álltam. Lefotóztam mindent. A kérdésem az lenne, hogy befizessem-e a büntetést, vagy érdemes levelet írnom a parkolótársaságnak a büntetés elengedése miatt?
Köszönöm segítségeteket!
Kiss Diána
Én néha azt csinálom, hogy otthagyok a szélvédőn 25-30 jegyet (mindegyiket jól láthatóan-olvashatóan), aztán válogassa ki a szimpatikus "minemőrizzükajárművetcsak magátellenőrizzük" :)
Az aktuális jegy jól olvasható, azt meg tiltja valami, hogy a lejárt jegyeimet a szélvédőn tartsam?
Sziasztok!
Jó tudni!
I. ker.-ben parkoltam,... nem látható a jegy..stb...
"Besorolásom": "Ha a járművezetőnek volt jegye, de azt nem teljes mértékben olvasható módon helyezte el, akkor `Jegy olvashatatlan helyen` pótdíjfizetési felszólítást kell kiadni."
Érdeklődésemre kaptam választ:
"A parkolás-gazdálkodási rendszer üzemeltetésének feltételeit az adott időszakban a Budapest főváros közigazgatási területén a járművel várakozás rendjének egységes kialakításáról, a várakozás díjáról és az üzemképtelen járművek tárolásának szabályozásáról szóló 24/2009. (V.11.) Főváros Közgyűlési rendelet szabályozta.
A rendelet pontosan meghatározza a parkolás-gazdálkodási rendszer területi, műszaki, jogi és pénzügyi üzemeltetési feltételeit.
Társaságunk a Fővárosi Önkormányzatok Parkolási Társulásával kötött üzemeltetési szerződés értelmében a parkolási rendszert a mindenkor hatályos Fővárosi közgyűlési rendeletben előírtak szerint üzemelteti.
A rendelet értelmében:
47. § (4) Amennyiben a gépjármű üzemben tartója az ellenőrzés időpontjában érvényes parkolójeggyel rendelkezett, de azt nem jelen rendelet előírásai szerint helyezte el, vagy a parkolójegy érvényességének kezdő időpontja és az ellenőrzés időpontja között nem telt el 5 percnél hosszabb idő, az ellenőrzés napjától számított 5 naptári napon belül a parkolás üzemeltető ügyfélszolgálati irodájában a parkolójegy bemutatható. Amennyiben a bemutatott parkolójegy az ellenőrzés időpontjában vagy az ellenőrzés időpontjától 5 percnél hosszabb idő nem telt el, a várakozási díjkülönbözet és a pótdíj tartozást a parkolás üzemeltető törli a nyilvántartásból. A parkolójegy bemutatás lehetőségével naptári hónaponként legfeljebb egy alkalommal élhet a gépjármű üzemben tartója, ha a bemutatás időpontjában az adott gépjárműre nincs 30 napnál régebbi jogosulatlan parkolási esemény miatt kiszabott és nem vitatott várakozási díjkülönbözet és pótdíj tartozás.
Üdv¸; Mcsi
Sziasztok!
Bocsánat ismét a lerágott csontért. Én is parkolás behajtás-hódosi ügyvédi iroda levelével kapcsolatban kérdeznék.
Teljesen össze vagyok zavarodva, hogy most milyen törvények vonatkoznak rám. A parkolási követelések 2000.08 hótól 2004.03 hóig terjednek (jó sok, de a nagy része szerintem jogtalan követelés, mert vagy befizettem anno vagy nem is parkolhattam ott és akkor).
Jó ideig leveleztünk az Intrummal, nem mentünk semmire, majd mikor 2006. decemberben (törvénymódosítás után) azt lehetett olvasni mindenhol, hogy 60 napon belül kell, hogy a visszamenőkkel kapcsolatosan is felszólítsanak, vártunk, nem szólítottak fel, csak legközelebb 2007. májusában. Akkor azt hittem, hogy ezzel az ügy le van rendezve és azokra a levelekre már nem is reagáltunk. Azóta, azaz több, mint 2 éve semmi nem történt, de közben módosítottak a törvényeken, így most nem tudom, hogy a tegnapi napon kapott (Hódosi Ügyvédi Iroda) levelem, amelyben felajánlották, hogy 50% befizetéssel lezárható az ügy, jogos-e vagy sem.
Nem részletezik, hogy miből tevődik össze az összeg, ami szerintük a fele. Ez pl. így rendben? Van esélyem bármire is? Tudok bármire is hivatkozni? Mert anno kértem tőlük, hogy bizonyítsák, mert a legtöbbet jogtalannak ítélem meg, de azt mondták, hogy nekik nem kell bizonyítaniuk.
Elnézést kérek, ha hosszú lett, próbáltam körbe olvasni mindenféle fórumokon, de csak jobban összezavarodtam, annyira ellentmondásosak az írások.
Köszönöm, ha bárki tud segíteni!!!
Sziasztok!
Szokásunkhoz híven, este 18 után parkoltunk a belvárosban, rokonlátogatáson voltunk. Büntetőcédula várt minket, itthon utánanéztünk, láttuk megváltozott a parkolási rend, csak 20h után ingyenes a parkolás.
Kérdésem, ezt nekünk honnan kellett volna tudnunk????????
Tudom, a törvény nem tudása nem ment fel, de azért mégis! Nem kellene ezt kitáblázniuk? Valahogyan felhívni a parkolni vágyók figyelmét a változásra?
Mindig fizetünk a parkolásért, ha olyan helyen/időben parkolunk, de kinek jut eszébe automatát keresgetni és megnézni, ha eddig ingyenes volt hat után?! Ezentúl majd a családi összejövetelekről is ki fogok szaladgálni, hátha éppen akkor jut eszükbe átírni... :(((( A pszichoterapeuták meg majd felfedezik a legújabb lelki kórságot a parkolásparát!!! :-D
Ügyvéd Urak/Hölgyek! Lehet valamit tenni a fizetésen kívül/mellett?
Köszi! P
... és még egy apróság,amit elfelejtettem:
három, összevont ügyben az ügyvédi költségek hogyan lehetnek ugyanakkorák, mint egy ügyben, forintra megegyezően? ez esetben háromszor annyiért dolgozik a képviselet, vagy harmadannyiért?
...vagy ki tudja, mennyiért??
Üdv a Fórumnak,
elvi kérdéseim volnának a parkolás/centrum/fizetés problémakörön belül, természetesen konkrét események alapján. ha valaki szakmailag vagy tapasztalatilag tud a kérdésekhez hozzászólni, azt előre is köszönöm, ezek alapján szeretném eldönteni a továbblépést.
köszönöm a hozzáértők válaszát előre is és szép napot mindenkinek!
"Szabálytalanul állnak a fővárosi parkolóórák?"
"Akár el is távolíthatják azokat a parkolóórákat, amelyeket az elmúlt egy-két évben helyeztek ki Budapesten - állítja az Emberibb Parkolásért Mozgalom. A civil szervezet arra hivatkozik, hogy az órák többségét szabálytalanul építették ki, mert nem tartották be az építésügyi előírásokat."
http://www.mr1-kossuth.hu/index.php?…
Tisztelt Mindenki!
Ha valaki parkolt 2009.06.22-én Bp. Madách tér környékén (Kertész utca) és van 19.14 óra előttről parkolójegye az kérem jelezze..egy barátom míg színházban volt és jól szórakozott, abban a hiszemben hagyta ott autóját hogy este 6 után már nem kell fizetni. Hát pedig kell 8ig..sajnos..lassan 0–24 lesz mert a fejünkre nőnek ezek. :(
Tisztelt Mindenki!
Ha valaki parkolt 2009.06.22-én Bp. Madách tér környékén (Kertész utca) és van 19.14 óra előttről parkolójegye az kérem jelezze..egy barátom míg színházban volt és jól szórakozott, abban a hiszemben hagyta ott autóját hogy este 6 után már nem kell fizetni. Hát pedig kell 8ig..sajnos..lassan 0-24 lesz mert a fejünkre nőnek ezek. :(
ORSÓS VIKIT + KORONÁZZUK + A BEFAGYASZTOTT DUNA JEGÉN!!!!!!!!
SZABADSÁGOT BUDAHÁZY GYURINAK !!!!!!!
SENKI NE FIZESSEN SEMMIT !!!
Nagyon ideje lenne már "hazavágni" ezt az egész ganéj brigádot mindenestül !
Addig feszítik a húrt - míg elszabadul a "poklok pokla", és akkor jajj nekik !
Elúszott az előző írásom. Szóval a lényeg, hogy ne fizessünk. Ezek a régi követelések elévültek, nem ajánlottan küldték, nincsenek fotók,nem bizonyíthatóak stb.
Ez az Ügyvédi Iroda megvehette a követeléseket potom pénzért és próbálkozik. Ha talál balekot, akkor pénzhez jut.Ezért ígér 50 %-os engedményt, mert erre sokan ugorhatnak.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |