Udv Mindenkinek!
Ugy latom a Centrum most ebredt fel, mert tobb evvel ezelott tortent parkolasokat 2006-ban probalja meg behajtani! Azert kivancsi lennek arra, hogy hany olyan autos van, aki esetleg bliccelt (vagy onhibajan kivul parkolt jegy nelkul) es ennyi ido utan meg meg van neki a befizetest igazolo csekk feladoveveny...? Jozan paraszti esszel gondolkozva, ha mondjuk nekem tartozik valaki, akkor nem 4 esetleg 5 evvel kesobb keresem meg, hogy "figyuzzal mar koma te tartozol am nekem kamatokkal egyutt egy valag pnezzel!" hanem a fizetesi hatario lejartat kovetoen azonnal kuldom a felszolito levelet. Szoval sorstartsak a Centrum hizik, mi meg legatyasodunk, mert ebben az orszagban mar mindent meg lehet tenni! Meg azt is, hogy olyan helyen buntetnek meg parkolasi dij nemfizetese miatt, ahol sem parkolo zona, sem fizetoparkolo tabla, sem pedig kek felfestett vonal nincs! (Bp).
Udv!
Gabszi
Ui.: Nem vagyok Bp-i, igy nem tudom az utcanevet, de a deli pu. kornyeken van ez a hely ahol semmi nem jelzi a fizetesi kotelezettseget. Azaz 4 evvel ezelott amikor tortent az eset, akkor meg nem volt tabla. (Ennek ellenere megbuntettek, aminek most iszom a levet 4 evvel kesobb.) IDEGESITO