Kedves Mindenki!
Már elkeseredetten és kiborulva kérem hogy valaki segitsen!
Elvileg el kisemmizett nagyon rendes apukának szeretnék segiteni, aki a társam.
Elvált, egy olyan nötöl,aki mindent képes megtenni most is azért,hogy teljesen feladja az apuka akár már az életét is.
A helyzet az, hogy a nö talált mást, igy elváltak, 2 gyerek vele maradt, közös lakásukban,ahogy lenni szokott, ki kellene fizesse a volt férjet, de nem teszi. a volt férj irországban dolgozik, a biroság megállapitott 2 évre 120 ezer ft gyerektartást,amit rendesen küldd is.
Bár most megfenyegette a nö hogy nem veszi át és ezzel a volt férj ráfizet.
Még több gyerektartást akar és azt hogy nem fizeti ki a férjet, kérdezem, ha az apa 2 évig köteles fizetni ezt az összeget és nincs mod ezen változtatni,akkor a nö mégis kérhet többet ennél? és mi van ha az apa elvesz engem, ahol szintén van 3 kiskoru?! vagy mi van akkor ha hazajön? 120 ezer ftot hogyan küldene nekik ,mondjuk 80 ezer ft keresetböl?
Másik hogy van ilyen hogy nem tudja kifizetni?? És mi a helyzet azzal hogy neki is van egy élettársa, akinek van egy keresete, majdcsak 400 000 ft bol élnek 4en, ez azért nem rossz egy növérkének.
Mi meg, én a 3 gyerekemmel kb 160 ezerböl.
Az apa meg.. :(
Egyéb amit még hozzábirok füzni: nem bar listás a nö vehetne fel kölcsönt, hisz 3 millio sincs amit felkéne vegyen,ezenkivül ahol tud bánt mindenkit, akadályozza a láthatást, fenyeget, zsarol, még irásba is adja itt a neten, skypeon, a gyereke nevén, értitek, aláis irja az olyat mint pl: nincs mostmár emberség, csak a pénz érdekel.
Meg smst ir az apának küldd a pénzt mert kell szolira.
Szerintem a gyerektartás nem arra van.
Ezenkivül engem is fenyeget szintén irásban, hogy megver, söt hogy csak a nyomunk marad.
A gyerekeiket az apa ellen hangolja és ellenem, pedig imádták a gyerekek az apjukat, mert nagyon jo ember és jo apa. Lehet mondani hogy példa értékü.
Ha valaki minderre vagy még többre is tud mit mit mondani,segitsen:( skype: wadmacs197474
msn: wadmacs@freemail.hu, vagy: juhaszlaci69@citromail.hu
elöre is nagyon szépen köszönöm, üdvözlettel : Éva