Nem irt de egy sima halgyári munkás vagyok havi 1550körüli keresettel ami nem rossz,és hamarosan sikerül asztaloskodnom ami kb 2-3szor ennyi.Sima albérletben is elvagyok,ezt alapból az itteni kormány adja hogy ne bérleményben legyünk.a pénz is jó,otthon lakásért meg 15évet kéne sorba állni.
Köszönöm,remélem azzal járok!
gyerekelhelyezés megváltoztatása
Bocs, de...
Te is csak azt akarod mind a lengyelek: kivinni a gyereket oszt kérni a lakáskulcsot (...) és a heti nem kis juttatást...
Arról egy kukkot se írtál, hogy mit csínálsz "skótban", vagyis miből élsz, hol laksz stb.
Igaz, a Te magyarázatod indoka érthető, elfogadható.
Azonban a kisfiut a saját útlevele nélkül nem rakhatod repülőre, és vélem az idegen állam sem fogadná őt be.
Kívánom járj szerencsével.
Hát ez kegyetlen jó hir igy hétvégére,köszönöm!
Nem akarom mindenhol feketiteni,csak ahol erre kell hivatkoznom a nagy tanácstalanságtól vezérelve.
Azonnal meg is nézem a linked,köszi mégegyszer!
Ja és repülö út lenne az meg másfél óra per járat ami nem vészes,a bevándorlás itt meg külön divat.helyi lakosok pont ezért nem kedvelik a lengyeleket,egész UK tele van velük,kihozzák a gyerekeiket és kapják a szoc.lakásokat házakat nekik meg alig marad.
http://www.magyarorszag.hu
a megjelenő honlap bal felső sarkában található "keresés a Portálon" ablakba írd be a "kiskorú útlevele" kifejezést, és a megjelenő találatok közt a 2. találatnál olvasható a magánútlevél leírása - azon belül is kiskorú esetében az útlevélkérelem feltételei.
... hogy a kicsivel...
Érdeklődj a B.A.Z. megyei gyámhatóságnál és a miskolci anyakönyvi hivatalnál, hogy a gyerkőc kaphat-e utlevelet az anya esetleges tiltakozása ellenére is?!
Röviden írj és ne nagyon feketísd az anyát..., de azt feltétlen említsd meg, hogy gyermekelhelyezés dolgában bíróság még nem döntött, ergo akár addig is nálad lehetne a gyermek.
Vélelmezhető, hogy jobb jövőt- életkilátást tudnál biztosítani a kisfiadnak ha melletted és odakint cseperedne fel.
A nevére szóló útlevél nélkül nem valószínű, hogy a kocsivel repülőre lehetne szállni, vagy a hosszú autó után a brit bevándorlási hivatalnaknál akadnál el...
Semmit,ismétlem semit nem akartam töle az elsö randitól fogva!!!
Pláne nem gyereket hisz még a nevemet sem tudta,csak meg akart fogni,de amióta rájött nem megy azóta a gyerek csak kolonc számára.
Azt hallom hogy amig nincs jogerös birósági végzés,simán csak odamegyek elhozhatom magammal külföldre és nevelhetem?Mert ha ez igy van nem fogok tétlenkedni!Az a kis emberke nem ezt érdemli,hogy egy Borsodi minifaluban szenvedjen játékfüggö anyjával akinek igensok a titkolnivalója!Használhatott volna gumit megcsaláskor,és szólhatott volna öccsének ha kijózanodott a kábszertöl elviheti,de nem igy járt el!
Ha ehhez tényleg jogom van mint apa élnem kell vele,a továbbiakban meg itt megyek birósághoz és neki kell idejárnia nem nekem otthonra.Az itteni törvények alapján az ilyen anyáknak esélye nincs tovább sanyargatni gyermekük lelkivilgát...
Az hogy egy ember 5-10 év alatt megváltozik, ez mondhatni általános. Azonban EKKORÁT változni mint a volt élettársad - anno "ennyire" elnézted a párválasztás?!
A kérdést magadnak tedd fel.
Rendben,elnézést!
Amit ma tapasztaltam meglepö.Párom anyja hazudozik hogy vendégei vannak a lányának aki épp ájultan játszik,még én is ott néztem állnéven persze,és fényképeket készitettem.És azt állitja fiam ottani idö szerint 16:15kor lefeküdt.Jelen pillanadban a kedves anyukája még játszik ahogy azt kell.Ezen tényállás szerint fiam meg már lassan 3órája szunyókál???este meg nézi a meccset???én ezt nem értem...
Amikor még az esetleges "felező" találkozásról írtam, nem volt olvasható a jelen Skóciai tartózkodásod, sőt arról nem is ebben a topicban tettél említést - tehát légyszív rugalalmasan olvasni a dolgokat.
Bár nem tudom Skócia miskolc viszonylatban mi számit félútnak?!
Köszi szépen,remélem sikerül valamit kihoznom a dologból.
Ne írd tele a fórumot ugyanazzal...
Segítségre lenne szükségem! A feleségemmel, úgy döntöttünk, hogy elválunk. Van egy két éves kislányunk. Szeretném a továbbiakban én nevelni. A feleségem szintén ezt szeretné. Ő a válás után a gyermekkel az édesanyjához szeretne költözni, aki több mint 10 éve alkoholista. Én az saját szüleimhez mennék a lányunkkal. Mindketten dolgozunk. Ha a feleségemnél lenne a kislány, akkor bölcsődébe járna. Ha nálam maradhatna, akkor az édesanyám vigyázna rá, míg én dolgozom, mert Ő háztartásbeli. Mik az esélyeim? Egyébként a kislány 1 hetesen szívműtéten esett át. Azóta jól van, felépült. Az én véleményem szerint nem tenne jót neki a bölcsőde. Előre is köszönök minden segítséget!
Nem gyerek, hanem gyermek. Nagy a különbség.
olvasom a fórum hozzászólásokat!
szomorú vagyok!!!!
ha ezeknek csak a fele igaz, akkor valóban igaz az hogy magyarországon nem igazságszolgáltatás van hanem ítélkezés!
A gyerek érdeke meg ki a fenét is érdekell!
A mi esetünkben az anyát nem hiszen csak eszközként használja a kislányom!
Tudja ez az egyetlen érzékeny pontom!
Nem tudom mitévő legyek, éjszakákat nem alszok, rágódok azon hogy mi lenne a jó, de egyre kevesebb esélyt látok arra hogy a gyermekelhelyezési perben nekem ítélik a kislányom!
Persze van előnye is az elmúlt 3 hét alatt 10 kilót fogytam, többet már nem kellene mert így elég rossz a fizikumom!
Milyen egyszerű is ez délamerikában, olcsón meg lehet oldani és véglegesen!!
Kedves ObudaFan!
Elnézést..., de itt van ez a szerencsétlen elzavart apuka - segíteni akartam neki.
És ha még olvasgatni akarsz, írd be a Google keresődbe a dr. Regász Mária nevet - több információ végett.
A saját kutfőmből: ha bíróság már döntött a gyermekelhelyezés és a láthatás/kapcsolattartás dolgában ill. kérdéseiben, akkor az egyes láthatások utazási költsége megosztható a szülők közt, lévén közös a gyermek közös öröm és közös gond... Ha nem hajlandó az eseti költségeidhez legalább részben hozzájárulni, kérheted a bíróságtól, hogy kötelezzék rá. (Akár elő is írhatják részére, hogy minden egyes láthatáskor köteles legyen félútra vinni a gyermeket, majd pedig ugyanoda érte menni. Más elvált szülők esetében volt már bírói ilyen döntés.)
gyermekláthatás-kérdés Derillhez c. topic
http://www.jogiforum.hu/forum/35/5146
Mindhárom topicban olvasható beírásodra, egyben az előzőekben részletesen is leírt problémád miatt, javaslom vedd fel a kapcsolatod dr. Regász Mária ügyvédnővel,
dr. Grád András és dr. Regász Mária
Ügyvédi Iroda
1137 Bp., Szent István krt. 12.
06-1-266-0228
derill@freemail.hu
nich néven szokott az előzőekben itt a Fórumban írni - tanácsot adni a kérdezőknek.
Szakterületük többek közt családjog, válás, gyermekelhelyezés stb.
Monalisa
laikus hozzászóló
Imént olvastam itt egy esetet ahol az apa nyert és nála helyezték el a gyereket.Kérdezném miféle csoda meg anyagi javak szükségesek a nyeréshez?
Nincs mit.
Kedves ObudaFan!
Köszönöm a válaszod!
esőcsepp
Írtad, hogy van jogi képviselőtök. Hidd el, jobban jársz, ha rá hallgatsz, mintha itt bárkire, mert ő jobban kell, hogy ismerje az ügyet, hiszen ismeri az összes iratot, mint mi, így, az interneten keresztül bármikor fogjuk.
Egyébként valószínűleg neked nem sok szereped lesz ebben a perben.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02