LOL
Nagy a befolyása... Mert titkárnő. Még a bíróság elnöke sem utasíthatja a bírót konkrét ügyben.
Erre szerintem hiába hivatkozol elfogultságként, pláne, hogy az egész táblabíróságot akarod kizáratni.
LOL
Nagy a befolyása... Mert titkárnő. Még a bíróság elnöke sem utasíthatja a bírót konkrét ügyben.
Erre szerintem hiába hivatkozol elfogultságként, pláne, hogy az egész táblabíróságot akarod kizáratni.
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni, hogy mi van olyankor, hogy ha a jelenleg folyó vagyonjogi perem során az ítélőtábla elé kerül a volt férjem és köztem folyó vagyonjogi per, de a volt férjem jelenlegi felesége az Itélőtábla elnöki irodájában dolgozik az elnök mellett, mint titkárnő?
A per folyamán erre egyébként sokszor szokott hivatkozni a férjem, hogy úgyis megnyeri a pert, mert a feleségének nagy a befolyása.
Kérhető, e hogy a per esetleg egy másik Ítélőtáblához kerüljön?
Üdvözlettel: Blanka
Minden bizonnyal a pertárgy értéke miatt.
köszi szépen! már csak arra vagyok kíváncsi, hogy miért a megyein kezdtek. de ezt már tényleg tőle kell megkérdezzem :).
Úgy, hogy 5M Ft felett van a pertárgyérték. Elég sok vagyonmegosztási per végződik az ítélőtáblákon, mert elég gyakran magasabb ennél a pertárgyérték.
Kedves ferdy,
elvileg nem lehetetlen, hogy a házassági vagyonjogi per a megyei bíróságon kezdődjön, és 2.fokon a táblán folytatódjon...
Kacsa11
kedves fórumosok,
hogyan juthat egy válás utáni vagyonmegosztási vita az ítélőtábla elé?
kedves ismerősöm szeret összevissza továbbá mellébeszélni, ezért nem nagyon figyeltem rá, hogy mit mond. de ez megragadta a figyelmemet: egy ingatlannal kapcsolatban az ítélőtáblát emlegette...
ha most valaki azzal jön, hogy kérdezzem meg tőle, akkor az a válaszom, hogy nem ismeri a célszemélyt.
előre is köszi!

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02