Persze hogy nem irta le a teljes tény állást most mit irjon le az egész életét?ami pocsék neki?van egy férje sajnos aki eddig szart mindenre de most fontos lett neki minden hirtelen.vagyona semmi nincs neki max a fizetése ha egyeltaláén kap.éve külön élnek na akkor most itt a teljes tényállás.Az férje a saját öreganyával lakik mert arra nem képes hogy fenttratson magának egy lakást.Szerinted akkor milyen vagyona lehet neki?szerintem semmi.Szegény csaj meg nem tehet rola hogy kapot egy papirt amire az volt irva hogy a következöket hozza magával a biroságra és ott fel volt sorolva ez a dolog is.Ezért probált segitséget kérni.de mit kapot helyébe kritikát hogy nem irja le a teljes tényálást.Pff ne is haragudj Kovács_Béla_Sándor de kicsit lehetnél megértöbb is
válás - osztozkodás
- 1
- 2
Az egész életét nem kell, de annyit azért nem árt, hogy mihez is van szükség egy ilyen megállapodásra. Én vélelmeztem, hogy bontóperhez, és úgy tűnik, így is van, de hát az értelmes válaszhoz a kérdésben általában nem árt minimális támpontokat adni.
Na akkor most már mindenki tudja atényállást most tesék irni.Igy már talán mindenki tisztába van vele hogy mit is kérdezet ö valojában.
Ebben az esetben, ahogyan ObudaFan mondta: elég lesz a tárgyaláson nyilatkozni. Ha csak a bontást kérik, és nem a "gyorsított" módon, akkor még ott se muszáj. A vagyon felosztása nem elengedhetetlen feltétele a házasság felbontásának.
OFF
Én nagyon megértő vagyok, viszont gondolatot olvasni még kezdő szinten sem tudok.
ON
Tudom hogy nem lehet gondolatolvasonak lenni.Én se tudok gondolatokat olvasni.Az a baj hogy elég kényes a tém aés lehet hogy nem mindenki nyilik meg olyan könynen.Söt én is tanácsoltam hogy ne irjon le mindent mert nem kell mindenkinek mindenröl tudnuia.Lehet rosszul mondtam neki hogy ne irjon le semmit
de mindegy mostmár.
- 1
- 2
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02