Tisztelt Kovács_Béla_Sándor
Elözmény: Facebbokon találkoztunk 56 -év után az édestestvéremmel!
Elnézést hogy egy az egyben bemásolom de talán így érthetőbb!
Szeretnék tanácsot kérni, hogy mit tudok tenni ez ügyben!
"draga testverem h....k meg akarom neked is irni az igazat hogy mitortent az anyamnak a hazaval es holmijaval en tudom hogy szereted minden testveredet de a julia nem szeretet benunket elmeselem ha kivancsi vagy mikor a mostoha apam meg halt 1991 ben az en anyam egyedul volt 73 eves kora a julia el adata vele a hazat es ra dumalta hogy vegyen egy nagy farmot ojan 400000 ertekut a ven boszorkany ra halgatot kitoltotek a papirt ugyved altal hogy ha valami eri anyamat minden juliahoz megy minket kihagyot mikor anyam meg halt 1994 ben mindent a julia magahoz vet azt monta az ugyvednek hogy nincs semi testvere csak o van egyedul igy mink nemkaptunk semit az en gyerekem is bene volt mert julianal lakot es todot a dologrol de nem szolt es nem tudadta velem hogy az anyam meghalt 8 evig mikor julia meg halt a leg kiseb fiam telefonalt vancouverbol hogy julia meghalt 2003 januaraban kerdeztem tole hogy hogy van az en anyam o monta hogy mar meghalt 8 eve mindjart mentem ugyved hoz de mar keso volt kovetelni anyam vagyonat mert julia meg halt es nem lehet a halotul kovetelni semitigy tesem kaptal semit meg en sem lefizete a fiamat hogy neszoljon semit de latod elob utob kisul minden en mindig szerenyesen eltem uramal soha senki nem adot semit dolgoztam hogy meg legyen a meg elhetesunk nekem soha nem volt hazam vagy kocsim is hasznalt volt szegeny volta de meg altam a labomon ki iskolasztatam gyerekeimet ahogy tudtam szia majd irok tobet ha teged erdekel"
Előre is köszönöm válaszát!