Sziasztok, Apácska vagyok!
Sajnos csak most értem ide, délután anyácska írt az én és a saját nevével!
Persze egyetértettem vele, de kiegészítettem volna!
Kingus!
Mesélte Anyácska, hogy találkozott egy ismerős e-mail címével. Együtt használjátok?!?
Igen, egy anyának a gyerekei a legfontosabbak, de nem ez, vagy nem csak ez motiválja hogy velem maradjon!!! Ez édeskevés lenne! Ismerem!
A legelső, „topicnyitó” írásban is; csak a legkisebb gyermekemet szerettem volna megóvni!
„Mivel mind a három gyerek az Õ nevelésében van és papíron továbbra is így marad, lehet-e biztosítani, hogy a "megmaradt gyermekemet" ne vehesse el tőlem a későbbiekben, ha meggondolja magát?!?
Most a ház és a szoc-pol miatt nem célszerű leíratni.”
Később rájöttem, hogy a két nagyobbik gyermekemért is felelős vagyok!!!
Én igen!!! A herceg NEM!!!
„De nem merem még mindig elengedni a csöppségeket egy vadidegenhez, aki nem tud, a későbbiekben pedig nem biztos, hogy akar egyáltalán fedelet, vagy valami otthont biztosítani számukra! A szülői szeretetről és felelősségről pedig még szót sem ejtettem….
Pedig ez az ami a gyerekek szempontjából a legfontosabb!!!”
Sajnos úgy éreztem, Anyácska kezdte elhanyagolni a gyerekeket; Õ azt mondja nem, csak én kerültem sokkal közelebb hozzájuk. Meglehet!!!
A herceg azért jelentett lehetőséget számára, mert sokat beszélt egy szép életről, boldog jövőről (és múltról is), évenkénti több nyaralás…stb!
Az „őszintesége” és az álomvilág emlegetése (család, boldog múlt, jó kapcsolat a volt feleséggel, szép jövő…stb.), egy kicsit elszédítette Anyácskát….
Ahogy Õ fogalmazott;
„Lehet, hogy minden érzés csak az én agyam szüleménye volt, ÉN képzeltem magamnak 1 számomra ideális herceget, aki majd kiszabadít a várbörtönből és megad mindent nekem és a gyerekeimnek. Talán majd vele új életet kezdhetek, de az én hercegem sajna nem volt az a mesebeli gazdag szőke herceg aki felkap négyünket ( én+3gyermekem) és elvisz a saját várába és boldogan élünk amíg…. a többit + már tudjátok, mint a mesében, CSAK OTT!!
Még szőke sem volt nemhogy gazdag, nomeg vára sincsen!! Látjátok ez az átverés a chat!! Hiába megy át az egész utána a valóságba, akkor is már sajnos ott a virtuálba megalapozódott egy óriási tévhit rengeteg érzelemmel körítve és szinte nem is kell már a másik félnek semmit se tennie, hisz már megvan az alap meg rózsaszín felhőcske és úis belehabarodva érzed magad és csak azt hallod meg ami a fülecskéidnek kedves!!!
Megemlítem, hogy Anyácska elsőre egy gyors- és gépíró szakmát szerzett, tud helyesen írni (Word-ben írta), az esetleges hibákat kijavította.
A többi, kifogásolt hiányosság a chat-en való eligénytelenedés következménye!
Nem lesz Kazinczy Díjas.A herceg is tanulhatna (helyesen) írni!
Nem vette észre, hogy ez nem róla szól! Beleélte magát és ment utána!
Túl későn vette észre, hogy itt alapjában más a felállás!
A herceg írta neki, még május 23.-án (miután felszarvaztak);
„LÉGY OKOS, mert ezen sok múlhat, ez most az életed játéka, és a Game OVER után nincs több menet!!!”
- EZ NEM JÁTÉK VOLT!
- NEM CSAK ANYÁCSKA ÉLETÉRÕL vAN SZÓ!
- VAN HÁROM VÉDTELEN CSÖPPSÉG IS!
- MÉG ÉN IS LÉLEGZEM, ÉLEK! A CSALÁDHOZ TARTOZOM!
Ezeket az „apróságokat” (csöppségeket) Anyácska sem vette észre!
Akárcsak a barátnői, akik „Falaztak” nekik!!!
herceg;
Sokat szenvedtünk, többet, mint bármikor…
A család és az életünk ment rá…
Most próbálunk bízni a másikban újra…
Ezt a történetet nem nevezném sikernek, hisz itt Mi mindannyian vesztettünk; Anyácskával, és a Gyermekeinkkel együtt!!!
Szerintem megérdemeltünk volna egy kis nyugalmat, a szarkavarás helyett, amit folytattál!!!
Ne hízelegj, nem vagyok elég ügyes, mert nem tudtam rávenni majd egy hónapon keresztül, hogy legalább megkérdezzen téged is…és RÁJÖJJÖN!!!
Nem nyertem, mert csak akkor kaptam vissza, amikor már elengedtem, és kifelé mentem a kapcsolatból. Építeni kezdtem a saját külön életem…
Neked nem volt mit feladnod, hisz nem is vállaltál, és nem is tettél le semmit az asztalra…
Tét nélkül játszottál, és csak blöfföltél!!!
Ezek után a tiszteleted nem jelent számomra SEMMIT! BOCCS! Tartsd meg!
Belegondoltál egyszer is az egészbe?!?!
Mit él meg (és élhetett volna meg) az a három ártatlan kisfiú?!?!
Van fogalmad arról, mit is csináltál?!?!
Üdvözletem mindenkinek: Apácska