Tisztelt Fórumozók!
2 kisgyerekes apuka vagyok.
3 évi pereskedés után, első fokon megnyertem,másodfokon elvesztettem a gyermekelhelyezési pert.
Ezt köszönhetem annak, hogy a gyermekjóléti szolgálat gondozásában vannak a gyermekeim,a problémás szülői kapcsolatunk miatt. A gyermekjóléti központok az eddigi tapasztalataim alapján anyaközpontúak,( persze ezt tagadják) de minden eszközzel megakadályozzák az apát abban , hogy ha az apuka valóban! a gyermekei érdekében teszi is feljelentéseit, és kéri segítségüket, ezt ne tehesse és még akkor is akadályozzák,ha a felsőbb szerveknél ( gyámügy) teszi panaszát. Teszi ezt olyan formában , hogy gyermekek veszélyeztetése címén távol tartási indítványt kezdeményez, mert a sok bejelentés a gyermekekre nézve ( ami pont az érdekükben történik ) veszélyes!
minél több a panasz , annál nagyobb az ellenállás részükről. többször kértem segítséget a tekintetben , hogy végezzenek gyakoribb, valósághű és objektívebb környezettanulmányt, (mivel a bíróság és a gyámügy csak ezt tekinti hivatalosnak ) ezekben mindig megfelelő a gyerekek ellátása , még ha részemről több tanú és fényképes bizonyíték is bizonyítja az ellenkezőjét.
Mit tehetnék ez ellen?? Hova forduljak segítségért??,