Pocak volt látlelete az exnek? Mert ebből sok mindent le lehet vonni tanulságképpen azért. Az orvos aki a feleségemnek aláírta, az úgy fogalmazott, hogy kihagyta hogy "elmondása szerint", hanem tényként közölte hogy mit csinált a férj és a sérüléseket is. Mondjuk az az orvos vette fel, akihez a feleségem hetente átlagban kb 2-szer jár. ... Azért érdekel, mert ha verekedés van, akkor ált. a bal szemen van hatalmas kék zöld monokli elsősorban és nem a bal vállon és a jobb lábszáron mint nálunk.
gyermekláthatás
Balázs és pocak! Sajnálom hogy így érnek véget a házasságok.... Elolvastam 3-szor is amit írtatok, tényleg mintha forgatókönyv szerint zajlanának mindenhol a dolgok. Amíg a testi sértéssel kapcsolatban nem jön meg az idézésem, addig lépni nem tudok ezügyben. Körülbelül a látlelet alapján amit a feleség előkapart, egy gyenge és határozatlan ejnyebejnyét kaphatok a bíróságtól. A bontóperi kereseében és kiegészítésében mégcsak meg sem említette ezt a magánvádast, én viszont az ellenkérelmemben igen. lehet hogy pont én fogom kérni a bíróságtól hogy a gyermek elhelyezésével kapcsolatban várjuk mneg ennek az eredményét is, és az apám bírósági határozatát is. Kicsit meredek dolog, de lehet jobban látszhat a bíróság szemében ha ezt én indítványozom, mert a feleség úgyis megtenné. Kétlem viszont hogy ki merné mondani a bíróság, hogy az anya alaptalanul vádolt...
Ez a bontóper szerintem hosszú kapurarúgásokból álló meccs lesz.
Parancsnokodnál? Ezek szerint valami rendvédelmi szervnél dolgozol. Cseréld el a parancsnokodat malacért, ha bárki kérelmére ki akar rugni. Kirughat, ha szarul dolgozol, de csak azért, mert a férjed kéri... érdekes.
A garázskaput meg bizonyitania kell elfogulatlan tanukkal. A szülei nem azok, erre hivatkozz.
dr. Regász Mária Ügyvédi Iroda
dr. Regász Mária
ügyvéd
1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
Derill!
Most rohannom kell, mert a férjem megint feljelentett!:) Most éppen azért,mert állítólag megrongáltam a garázskaput!!:)
Esküszöm, azt sem tudom, hogy működik!!
Szóval zajlik az élet!
Az ügy folyománya annyi, hogy most patt helyzet van, ugyanis a héten voolt olyan kedves a férjem és szabit vett ki, hogy végre a gyerekekkel legyen és leutazott anyósékhoz!
Tehát nem mehetek értük, mert ott van, a rendőr sem intézkedik addig, tehát marad a fellebbezés az ideigleneért!
Most már papírokkal is alátámasztva!
Tegnap volt 2 hónapja, hogy nem láttam a srácokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
megyek tanúvallomást tenni, hogy semmi közöm a kapuhoz!
Ja, ma még a parancsnokomnál is könyörögnöm kellett, hogy ne rúgjon ki, mivel a leendő exem ezt kérte tőle!!
Holnap jövök!
Akkor sem adom fel!!!
balázs01: sürgesd a rendőrséget és a gyámhivatalt, hogy intézkedjenek, mivel az anyósod jogellenesen tartja magánál a gyermeket. Hol tartanak?
dr. Regász Mária
ügyvéd
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
Kisember!
Teljes egészében egyetértek pocakka!
Én is végigcsináltam egy ilyen ügyet, én is "padlót fogtam" mikor megjött a bíróságról az idézés!
Én nő vagyok, nálunk azért tett feljelentést a leendő exem, mert egyszer az akkor 17 éves fiam egy pofont adott nekem ( amit az apjával való vitánk váltott ki belőle ) én meg visszaadtam! Rendőrséget hívtak, látleletet vetettek, de én még akkor sem számoltam azzal, hoyg ezt fel akarja használni a válópernél!
Pedig pont arra ment ki a dolog!
Nekünk is volt "békítés", ami persze nem volt eredményes, mert a férjem mindenáron el akart ítéltetni!
A tárgyaláson azonban nagyon rendes bírónő volt, mindenkire szánt időt, tanúkat is rendesen kihallgatott!
Majd a férjemék kirendelt ügyvédje ( mivel még nem is fogadtak, annyira biztosak voltak a dolgukban ), rábeszélte őket a tárgyalás szünetében, hogy vonják vissza a feljelentést, mivel itt nem én leszek megbüntetve, hanem a kedves apuka és a gyerekünk!!!!!
Így is tettek, hosszas győzködés után!:)
A mai napig ezt használja fel a férjem a válópernél, bár a bírónő megjegyezte, hogy olvasta a jegyzőkönyvet és az egy lezárt ügy!
Csak azért írtam ezt le, hogy lásdd, Lássátok, nem mindig a nők a gonoszak!
Nálunk is 3 gyerek van, mint Zoltán Györgyéknél, csak nálunk én vagyok rosszabb helyzetben, mivel én nem láthattam már 2 hónapja a gyerekeimet!!!!!!!!
Férjem elvitte őket anyósomékhoz 300 km-re tőlem és nem is hajklandó visszahozni őket, pedig ő nincs is velük, csak igen ritkán!!
Derill jól ismeri az én ügyemet is és mindig nagyon jó tanácsokkal segített!
A gyerekeimmel nem is beszélhetek, elmentem értük, hogy legalább a 7 éves kicsit adják oda, még rendőrt is hívtam derill tanácsára! Mégsem intézkedett senki!!!!
Elutasították az ideiglenes elhelyezési kérelmemet is, bár megfellebbezzük, ugyanis a kérvény beadásakor még nem volt elég índok a bírónőnek, hogy a férjem minden hétvégén és sokszor hétközben is elvitte a gyerekeket, sokszor az óvódából a tudtom nélkül 300 km-re!!! Majd otthagyta őket és élte világát!!!
Õt ugyanúgy a bosszú hajtja, mint kisember nejét, ezt tudom!!
Hosszú és kegyetlen csata ez, és mindig a gyerek sérül a legjobban! De akit eleve egy bírtokló természettel áldott meg a sors, az soha nem ismeri el, ha nem neki van igaza, vagy hibázik!
Kedves kissember!
Azért írok, mert a párommal ugyanezt a kálváriát járjuk. Õ is, amikor szakított az exével (élettárs, nem feleség) és mi összejöttünk, az exe bosszúhadjáratot indított ellenünk. Nekik is van közös gyerekük, és az ex elhatározta, hogy a gyerekkel fog bosszút állni. Azért, hogy a páromnak semmi esélye se legyen a gyerekelhelyezés és a kapcsolattartási perben, ő is feljelentette könnyű testi sértésért. És hogy mennyire látszik a kettő közötti szoros összefüggés: inkább 2 évig nem terjesztett elő keresetet se a gyerekelhelyezésre, se a gyerektartásra, csak nehogy teljes joga lehessen a páromnak a gyerekláthatásnál. Inkább nem kellett a pénz, megvárta a testi sértéses tárgyalásra való idézést, és akkor nyújtotta be az iménti keresetet, persze 2 évre visszamenőlegesen (tehát nem a pénz nem kellett neki), kizárólag szigorúan felügyelett melletti láthatást kérve. Tehát arra kellett neki a testi sértés, hogy a páromat elmarasztaló végzéssel a kezében mehessen az elhelyezési és kapcsolattartási perre.
A sors fintora, hogy mégsem jött össze neki ez a taktika, a büntető pert elhalasztották, és így az elhelyezéses lett előbb megtartva. Érdekes volt azonban, hogy a családjogi bírónőt tényleg nem is érdekelte, amikor az ex előhozakodott ezzel a büntető feljelentéssel, azt mondta, a kapcsolattartás korlátozására ez nem elegendő indok, csak az, ha a gyereket bántalmazná. Meg hogy azt bizonyítani is kell ám tudni, nem csak feljelenteni, meg hogy nagyon sok bontó- és gyerekper mellett van könnyű testi sértéses per is, érdekes módon, úgyhogy ezt már ismerik a bíróságok.
Ennek nagyon örültünk, hogy ez a bírónő így látta, csak sajna a büntető bírónő nem látott át a szitán, hogy mire is ment itt ki a dolog tulajdonképpen. Úgyhogy első fokon elítélték. Azonban írtam egy jól sikerült fellebbezést (némi fórumos segítséggel) és másodfokon hatályon kívül helyezték a végzést, úgyhogy új eljárás lesz. Úgyhogy mi most így állunk.
Egyébként az eljárás nálunk nem úgy volt, ahogy írod. A feljelentésről mi is később értesültünk hivatalosan, úgy 3 hónapra rá. Az ex elment látleletet csináltatni, aztán feljelentést tenni a rendőrségre. A rendőrség csak felveszi a feljelentést, de rögtön továbbítja is a bíróságra. Õ nem nyomoz, és nem hívat be tanúkat, mert a könnyű testi sértés magánvádas ügy, nem pedig közvádas.
A tárgyaláson sem ügyész képviseli a vádat, hanem a magánádló, azaz az exnek kell tudni bizonyítania. (Persze jogi képviselőt maga helyett ő is fogadhat).
Szóval 3 hónapra rá kapott a párom egy idézést, ún. békéltető ülésre, ahol nincs bíró jelen, csak egy ülnök, és tanúkat se hívnak be, csak kettőtöket. Ha itt kibékéltek, és az exed visszavonja a feljelentést, akkor nem lesz tárgyalás és ügy sem.
Ha nem, akkor lesz utána tárgyalás, a mi esetünkben másfél év múltán lett.
De javaslom, hogy szedj össze mindent, amit csak tudsz a védelmedre, és tedd meg írásban a tanúvallomásodat előre és küldd be a bíróságnak, mert a tárgyaláson esélyed sem lesz, hogy elmondhass mindent. Ha olyan bírónőt fogsz ki, mint mi, akkor egy olyan "Mónika show"-beli alapos tényfeltárásra és bizonyíték-mérlegelésre számíthatsz. Nálunk 25 percben a bírónő felolvasta a feljelentést, kihallgatta a páromat, az exét, aztán még három tanút, megtanácskozta az ítéletet, aztán kihirdette. És mindezt 25 perc alatt.!!!
Sokat mondok, ha rám is szánt 3 percet. Éppen a lényeghez értem volna, amikor egyszrűen leállított. De addig sem figyelt nagyon. Látszott rajta, eleve úgy jött be, hogy már eldöntötte, hogy akarja látni ezt az ügyet, és mi lesz az ítélete. Nagyon öntelt volt és elbizakodott, szerencsénkre, mert ezáltal elemi eljárási szabályokat sértett meg (összes bizonyíték mérlegelésének elmulasztása, indoklás hiánya, stb.) És ebbe tudtunk mi belekapaszkodni másodfokon.
Úgyhogy ne úgy menj neki az elsőfoknak, hogy majd a tárgyaláson mindent elmondok, bebizonyítok és minden kiderül, mert lehet, hogy nem így lesz. Készülj fel előre, írj egy jó beadványt, írj le benne mindent, amit akarsz, hogy a bíró figyelembe vegyen és mérlegeljen, és add be még jóval a tárgyalás előtt. Ugyanis a bíróknak is jóval több idejük van az ügyre a felkészüléskor, mint a tárgyaláson.
nekem nem adták ki a feljelentést, az apámnak pedig sokáig a feleség volt a kedvenc, velem vitatkozott mindig miatta, hiszen ő volt az egy szem unokája anyja. Már mindenki tud a feljelentésről a családban csak az apám nem. nem is merjük neki megmondani, aláíratunk vele egy megbízást és felvesszük helyette. Lehet hogy valamelyikünk elmegy helyette a tárgyalásra, nem oszt nem szoroz szerintem a dolog végülis. Nem hiszem hogy az ejnye-bejnyén kívül bármit is kaphatna. valószínű hogy meg sem tudja majd hogy feljelentették. De javítsatok ki ha rosszul gondolnánk.
Hát én az apád helyébe bemennék, és kikérném az iratok másolatát (kötelesek adni neki) és reagálnék rá.
dr. Regász Mária
ügyvéd
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
Derill arról hogy engem feljelentett a feleség, arról véletlenül értesültem. nem akarom elmondani most hogy hogyan. Arról hogy az apám is feljelentette arról pedig úgy szereztem tudomást, hogy a bíróságon kikértem a papíromat és a csaj ott megkérdezte hogy én melyik vagyok a kettő közül( ugyanaz a nevünk). Hivatalos értesítést még egyáltalán nem kaptunk, tárgyalást sem tűztek ki és tanúként sem hallgattak ki senkit. és mivel én erről "hivatalosan" még nem is tudok, furcsa lenne reagálni rá. Mert ugye először felveszik a jegyzőkönyvet, kihallgatják a feleséget később tanúként, majd ezután tesz feljelentést a bíróságon. Legalábbi ez nálam így történt amikor utánajártam a papírjaimnak.
Ki beszélt rágalmazási perről? Én hammis vádról beszéltem. A két dolog egyáltalán nem ugyanaz. De természetesen nem kell feljelentést tenned, sőt, semmit sem kell tenned. Ülhetsz a babérjaidon, és csodálkozhatsz, hogy körülötted miért történnek ugy a dolgok, ahogy történnek. Csak akkor ne siránkozz, ha még Te sem véded a saját érdekeidet, és ne várd ezt másoktól.
dr. Regász Mária
ügyvéd
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
Kösz derill... csak aztnem értem, ha engem feljelentenek, miért kell rögtön rágalmazási pert indítanom amiatt hogy jogtalanul vádolnak? Nem tudom hogy szól a törvény erről, de valami olyasmi, ha me teszek ellenlépést akkor belenyugvásnak fogják tekinteni.
Véd. Ha a vádjaik alaptalanok, feljelentést tehettek ellenük hamis vád miatt. Ez esetben ellenük fog büntetőeljárás folyni, és el is marasztalják őket. Beszélj az ügyvédeddel, hogy a bünteetőjogi oldalon is használja ki a lehetőségeket (nem ártana, ha büntetőügyben is jártas ügyvéded lenne). A családjog sürün fut össze a büntetővel.
dr. Regász Mária
ügyvéd
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
Derill.... életveszélyes fenyegetés az azért van, mert ha a gyerek nagycsaládos környezetben nő fel, akkor nem árt ha azt állítja a feleség, a "fenyegetők tábora" és a testi sértők tábora ugyanabban a környezetben van ahol a gyerek eddig volt. és mintegy bizonyítani kell az anyának azt, hogy ha itt hagyják ebben a környezetben az apával a gyereket akkor az lesz az első dolga a családnak hogy mittomén micsinálnak majd a gyerekkel. tehát porhintés és a gyerek nafgyapja ellen szól feljelentéssel együtt. Ellenem ugyanezt állította, de nem jelentett fel miatta "csak" könnyű testi sértésért. Szerintem ha van egy ilyen szinten bántalmazott feleség, akkor az menekül amerre lát és nem marad ott még 4 hónapig? Kár hogy ezt a bíróság nem így látja. Viszont ami lényeges dolog a bíróság szemében(ugyanazaon a bíróságon tárgyalják természetesen a bontópert is mint a magánvádasokat) és elég fegyver a feleség kezében az, hogy ebben a családban mindenki agresszív. Csak azt nem tudom, hogy a hazugságok ellen miért nem véd a törvény?
Kérdés mi a sulyos gond. A kiemelés nem egészen ugy van, ugyanis ha van a gyerek nevelésére alkalmas szülő, akkor nem vihetik intézetbe, sőt, ha nincs, még akkor is előbb a tágabb családi körben kell gyámot keresni. Ez tehát blöff volt - ami persze nem árt - azért, hogy a szülők próbáljanak már végre észhez térni.
Ahol életveszélyes fenyegetés és testi sértés van, ott a gyerek tényleg veszélyeztetve van, kérdés, hogy ki által. Ezt igen nehéz kivizsgálni, mert mindkét fél állitja a maga igazát, de erre vannak a tanuk. Ha pedig a tanu nem mond igazat, a rendőrség, hogy lefolytassa az eljárást. Tényleg nehéz ügy.
dr. Regász Mária
ügyvéd
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
Megint csak dumálok bele.... a mi fiunk a Gyermekjólétinél alapellátásban van és nekünk iis azt mondták, ha súlyos gondok vannak a két szülő között, akkor a gyereket kiemelhetik és majd egy órát beszélgethetünk vele az irodában... azért ehhez súlyos indokok kellenek, nálunk volt életveszélyes fenyegetés, könnyű testi sértés vádja és ilyenkor persze ha nem is a gyerekre irányul, mégis tűnhet úgy, hogy a gyerek veszélyeztetve van. És döntse el ilyenkor a hivatal, hogy mennyire vegye ezt komolyan és mennyi ebből a bolhából elefántcsinálás. Azért őket sem irigylem!
De nem vagyok jogi végzettségű, csak mondom a magamét.
Azért minden baromságot ne higgy el. Ez emlékezetem szerint a svéd jogszabály (örülök, hogy a gyámügyis külföldi jogban ilyen jó, nyilván a magyarban akkor legalább ilyen jó, vagy még jobb). Kiemelheti a gyereket az anyóstól, sőt ez kötelessége is, azonban amig van a gyerek nevelésére alkalmas szülő, addig csak annak adhatja oda. Tehát amikor kimegy a jegyzői gyámhatóság, akkor annak a szülőnek kell átadnia, aki a gyermek kiadását kérte, ha mindketten ott vagytok, akkor mindkettőtöknek. Mihelyt az apa egyedül hagyja a gyereket az anyósnál és Te ismét kéred a kiadást, köteles az anyós ismét kiadni a gyereket - annak a szülőnek, aki épp kéri - ehhez pedig köteles a gyámhivatal, illetve a rendőrség segitséget nyujtani.
Amig szünet van, addig is kérhetsz ideiglenes intézkedést az elhelyezésről.
dr. Regász Mária
ügyvéd
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
derill!
A Gyámügyön a hölgy azzal riogatott, hogy amennyiben nem tudunk megegyezni az apával a kapcsolattartás szabályozásában, akkor kiemelik a gyereket anyósoméktól és nevelőszülőkhöz viszik!!
Igaz lehet ez?? A fiam állandó lakhelye szerinti Gyámügy sem hajlandó intézkedni, csak sajnálkoznak, hogy a Bíróság még nem döntött az ideiglenes elhelyezésről!!
Még arra válaszolj, kérlek, hogy a kapott jegyzőkönyvet beadjam a Bíróságnak azzal az indokkal, hogy sürgetném az elhelyezés gyorsítását?
Vagy amíg szünet van, semmi esélyem?????
Szerencsére egyre gyakoribb, bár vidéken sokkal lassabban forog az emberek (és igy a birók) agya, mert onnan sokkal kevesebb ilyen itéletet látok. Ott még valahol a középkorban járnak, mert még divik az, hogy 3 éves korig nem viheti el az apa (azzal az indokkal, hogy kicsi!???), meg hogy kéthetente 2 óra a kapcsolattartás, szintén ugyanezen indokkal. Ugyanakkor a gyereket az anyja sokszor az egész országon átutaztatja, ha netán a saját anyja az ország másik végében lakik, hogy neki megmutathassa. Ez nagyon sok esetben van igy, tehát ugy gondolom, hogy ha egy pár hetes gyermeknek semmi baja nem lesz attól, hogy az anyai nagymamájához átutazza a fél országot, attól sem lesz baja, ha az apához utazza át a fél országot. Ha pedig attól nem lesz baja, hogy az anyai nagymama vigyáz rá amig mondjuk anyuka fodrásznál van (sokszor egyébként babysitter) akkor attól sem, ha az apa vigyáz rá. Ezek azok a szabályozások, amik totál diszkriminativak.
dr. Regász Mária
ügyvéd
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
derill: még egy kérdésem lenne. Mennyire gyakori, hogy az apának a bíróság hétköznapokat is megítéljen, mint láthatást?
Előre is köszönöm.
Nem jogos, ő rutinból válaszolt, és nem gondolta át. Közted és a férjed közt tényleg nem intézkedhet, de közted és az anyósod között köteles, mert a szülői felügyeleti joggal Te és a férjed rendelkeztek, és nem az anyósod. Jegyzői gyámhatóság volt? Mert azok a gyerek tartózkodási helye szerint illetékesek a védő-óvó (védelembe vételi)Öeljárásban, és ez az. Egyébként is ráadásul őket fogja megkeresni a gyerek állandó lakóhelye szerinti gyámhatóság intézkedésre. Irj a rendőrségnek, és irj az ottani jegyzői gyámhatóságnak (ahova a falu tartozik), és kérd az azonnali intézkedést.
dr. Regász Mária
ügyvéd
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
Köszönöm derill!
Kérdésem: Akkor nem jogos a gyámügyes hölgy hozzáállása, mert ő azt mondta, azért nem intézkedhet, mert bíróságon van az ügy és különben sem tartozik hozzájuk, mivel nem az a bejelentett címe a gyereknek!??
Az ottani rendőrkapitányságra írjak?? Az egy falu! Kinek címezzem?
Tegyél hivatalos irásos bejelentést a rendőrségen, miszerint a gyermekedet jogellenesen tartották maguknál a nagyszülők. Amennyiben ugyanis a férjed jelen lett volna, ő megtagadhatta volna a kiadást, de mivel ő nem volt ott, a nagyszülők már nem tehették volna meg, a rendőr pedig köteles lett volna intézkedni. Ez akár a hivatali visszaélés kategóriájába is belefuthat.
A gyámügy is köteles lett volna intézkedni (Csjt. 72. (4) A szülői felügyeletet gyakorló szülő, illetve a gyámhatóság a gyermek kiadását követelheti attól, aki a gyermeket jogtalanul tartja magánál.), ugyanis a nagyszülők jogellenesen tartják maguknál a gyereket, merthogy nincsenek kirendelve gyámnak, csak az apa tarthatja magánál jogszerüen. Az sem indok, hogy az apa rájuk bizta, merthogy a másik szülői felügyeleti jogot gyakorló szülőnek viszont kötelesek azonnal kiadni, ha kéri.
Tehát irj a rendőrségre egy levelet, amiben mindezt leirod, és kéred azonnali intézkedésüket, továbbá jelzed, hogy amennyiben nem intézkednek haladéktalanul, kérni fogod az intézkedést elmulasztó rendőr felelősségre vonását, továbbá irj a gyámügyre is egy másik levelet, amiben szintén leirod ezeket, és jelzed, hogy amennyiben nem intézkednek haladéktalanul, kérni fogod a gyámügyis és a vezető felelősségre vonását.
Figyeld a határidőt, 30 nap. Ha lejár, sürgesd a felettesnél, illetve a rendőrség esetében az ügyészségnél, a gyámhivatal esetében pedig a megyei gyámhivatalnál.
dr. Regász Mária
ügyvéd
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
Kedves derill!
Megint jelentkezem, mert történtek dolgok.
Mindenben megfogadtam a tanácsod, tanúkkal elmentem a kisfiamért a férjem szüleihez és kértem a kisfiam kiadaását. A házba sem engedtek be, közölték, hogy menjek onnan, majd a férjem haza hozza a gyereket, amikor akarja.
Hangsúéyozom, most sem volt ott, 300 km-re dolgozott.
Kértünk rendőri intézkedést. Ki is jött a rendőr, elmondtam, hogy nem adják ki a gyermekem. Õt már beengedték a nagyszülők, de azonnal felhívták a férjem, aki bejelentkezett a rendőrnek, mint xy. őrnagy. Innentől kezdve a rendőr megtagadta az intézkedést és közölte, semmit nem tehet, mert még nincs elhelyezve egyikünknél sem a gyerek. Pedig a telefon előtt közölte a nagyszülőkkel, hogy adják ki a gyereket, jogom van levinni!!!!
Bementünk az ottani gyámügyrea, ahol a hölgy nagyon kedvesen próbált segíteni, felhívta a rendőrt, hogy köteles lett volna intézkedni, de ezt neki is megtagadta. Aztán a nagyszülőknél próbálkozott telefonon, de neki is azt mondták, nem adják az apa belegyezése nélkül!
Majd felhívta az apát is, de ő is azt mondta, hogy amíg nem mutatok papírt, hogy nálam van elehelyezve ideiglenesen, nem vihetem el.
Majd a férjem ügyvédje hívta fel a hölgyet, aki szintén elmondta, hogy nem vihetem el a gyereket, határozat nélkül!
A hölgy sajnálkozott nagyon, de azt mondta, nem tehet így semmit!
Azért azt elértük, hogy mindezt jegyzőkönyvbe vegye és odaadja nekünk.
A kisfiamat mégcsak nem is láthattam!
Nagyon jól tudják, hogy a gyerek eljött volna velünk, ha alkalmam lett volna beszélni vele!
A bíróságra július 2-án adtam be ideiglenes elhelyezés iránti kérelmet, de még semmi!!!!
Szerinted, ezzel a jegyzőkönyvvel sürgethetem a dolgot a bíróságon???
Mit tehetek még, hogy 6 hét után végre láthassam a kisfiam????
derill, nagyon köszönöm a válaszod!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02