Tisztelt Ügyvéd Úr/Ügyvéd Nő!
(illetve bárki, aki érdemi válasszal tud szolgálni)
Több mint egy éve halt meg édesapám, és jelen pillanatig nem kaptam értesitést hagyatéki tárgyalásról. Az aktuális jegyző, hónapokkal ezelőttre igért tárgyalást, de jelen pillanatig erről engem nem értesitettek. Az ügy vidéken van, én bp i, illetve az aktuális városban is rendelkezem lakcimmel, illetve ügyvédem is van. A közjegyző hónapokkal ezelőttre igért tárgyalást, de én semmilyen értesitést erről nem kaptam. Első körben a kérdésem a következő lenne: elképzelhető, hogy nem értesitenek ki a lakcimemre? ha kiértesitenek, milyen formában? elképzelhető, hogy csak az ügyvédemet értesitik? Tehát, megteheti e, az aktuális közjegyző, hogy nem értesit ki, a tárgyalás időpontjáról, ha a kérdéses helyen is rendelkezem bejelentett lakcimmel?illetve elképzelhető e, hogy, "jófej" a jegyző, és csupán a örökösödési illeték eltörlése miatt húzódik az ügy? e
egyelőre ennyi kérdésem lenne, köszönöm. (a rövid i kért elnézést , ilyen a billentyűzet,:) valamint a paranoid feltételezésekért, de elég hosszú idő telt el, kicsit félek, hogy egyszerűen lement nélkülem a tárgyalás, és mivel nem jelentem meg, igy tulajdonképpen úgy veszi(k) , hogy én nem tartok igényt a részemre (3-an vagyunk gyermekek) köszönöm!