Jó hát akkor most tekintsünk el attól, hogy én emeltetni szeretném a gy.t. díjat, egyébként úgymond "illendőségből" nyújtottam be a viszontkeresetet a férjem lépésére.
Vegyük az ő oldalát. Az kellő indok lesz vajon a bíróságon részéről, miszerint nem tagja már az egyik kft-nek? Tulajdonképpen mással nem támasztja alá azt, hogy jövedelme nagymértékben lecsökkent. Odaírta, hogy 70 ezer a bruttója. Na már most ugyanígy minimálbér után fizette a gyt-t korábban is.
Belekeverte a lakás elosztását is, úgy állította be, mintha jótékonyságból nekünk hagyta volna. Közben meg így osztozkodtunk és a lakás az üzletek fejében lett az enyém. Persze még előbb kifizettük belőle a nagyösszegű közös hitelt, de ezt elfelejtette belefoglalni. Én erről is írtam és utaltam egyezségünkre.
Valamint még azzal támasztotta alá "szegénységét", hogy az anyjánál lakik ingyen és ő segíti fizetni még a kocsihitelét is.
Szóval akkor a kérdésem fordított. Vajon ezek alapján a bíróság lecsökkenti az eddig fizetett gy.t-t majdnem a felére?
Egyébként elgondolkoztató, hogy az APEH hogyan fogadhatja el egy Kft ügyvezetőjének a jövedelmét minimálbérben, miközben 3 presszó ügyeit irányítja. Annyit keres, mint az alkalmazottai???
Ebbe nem lehet belekötni, vagy ez nem a bíróságra tartozik?
Bocsánat amiért ilyen kötözködő vagyok! :)