Kedves Monalisa1,
Megkaptam az emailed, KÖSZÖNÖM!
A munkáltatót illetően, sajnos még kétségeim vannak, hogy "szálljak"-e velük szembe. Sok minden most kezd még beugrani a múlt heti tárgyaláson hangzottakról, történtekről. Így ugrott be az is, hogy a bíró a kezébe vett egy könyvet és olvasni kezdett belőle. Ennyire emlékszem, hogy : "tartósan külföldön foglalkoztatott esetén a gyt.díjat a személyi alapbérből kell...." Sajnos csak ennyire emlékszem, olyan gyorsan felolvasta. De gondolom, a gyt.díj-ra vonatkozott. Ezt akkor olvasta, amikor én szóvá tettem az igazolt jövedelem hallatán, hogy akkor mégis miért olyan keveset tiltott csak a munkáltató. Félek, hogy itt nekem semmi esélyem, jobb ha nem "bolygatom" és nem szállok szembe a munkáltatóval. Nyilván jól tuda, hogy miért csak annyit tilt t.díjat amennyit, nyilván el lehet jól veszni ebben az esetben a jogi útvesztőkben és ők húznák magukat "győztesen", én pedig a végén még fizethetnék nekik iylen-olyan költségek címén. Ettől félek és ezt nagyon nem akarom. Amilyen az én szerencsém, biztosan így járnék.