Kft ügyvezetője lehet - e...

Dr.Attika # 2006.08.25. 17:34

Nem esik. De nem mindegy? Egyébként adóságokkal küszködő városom Kt-e hozta e határozatot. Kérnék szakmai véleményt, de rajtad kívül még nem érkezett.

Kovács_Béla_Sándor # 2006.08.25. 18:20

de rajtad kívül még nem érkezett.

Hát nem elég az? Roma locuta... ::)

Dr.Attika # 2006.08.25. 21:38

No és hol volt főnököd a Hiesz Gyurka? Ha jól láttam az önéletrajzát, akkor aktív korában csak KISZ - akarom mindani- ifjúsági vezető volt. A rendszerváltáskor emelkedett olyan magaslatokra, hogy országgyűlési képviselő és polgármester lehessen.

Kovács_Béla_Sándor # 2006.08.26. 06:53

Országgyűlési képviselő korában (2004-2008) a Signal biztosítónak regionális igazgatója is volt.
EGyébként meg hogy változnak az idők. Korábban a fizetett forradalmárságot hagyták ki az életrajzból, most meg a biztosítós múlt lett zsenánt?

Dr.Attika # 2006.08.26. 12:06

Hiesz Gyurka önéletrajza ilyen szempontból nagyon korrekt. Megemlékezik biztosítós multjáról. Sőt leírja, hogy édesapját Recskre internálták, édesanyját a kalocsai börtönbe zárták a kommunisták politikai meggyőződésükért. Õ maga csak azután lett ifjú kommunista, amikor édesapja elhalálozott. Én először csodálkoztam, hogy hogyan állhat be azok közé, akik szüleit így megtiporták. Aztán úgy gondoltam, hogy talán revansot akart venni. Mondván: Köztetek csinálok karriert és benneteket használlak fel boldogulásom elősegítésére. Egyébként polgármesterséget nagyon rosszul csinálja. Dehát neki sajnos már eredeti szakmája a mezőgazdaság "zárt terület" Nem marad más hátra csak a mozgalom, ott meg vagy polgármester, vagy országgyűlési képviselő lehet. Ha ez sem akkor valamilyen IT, FB tagság.

Kovács_Béla_Sándor # 2006.08.27. 14:07

Egyébként polgármesterséget nagyon rosszul csinálja.

Területi igazgatóként sem volt világbajnok. :)

Dr.Attika # 2006.08.27. 15:36

Akkor ezek szerint egy ember ha valamelyik területen nem alkalmas vezetőnek, akkor másik területen sem számíthat sikerre, mint vezető?

Kovács_Béla_Sándor # 2006.08.27. 15:47

Mondsz valamit. :)

Kovács_Béla_Sándor # 2006.08.27. 15:48

A jelek szerint az egyetlen kivétel egyik vagy másik párt valamely szervezetének a vezetése. :))

Dr.Attika # 2006.08.27. 16:04

Igen csak ebben az esetben egy város és nem párt vezetéséről van szó. Ha a városi párt alapszervét vezetné senkit nem zavarna, de itt cca. 30 ezer ember életének jobbá tétele a tét. Ja! A hétvégén megjelent heti hirdetési újságban felsorolja, hogy az elmúlt 4 évben mit tett a városért. Csupa olyan dolog, ami "munkaköri kötelessége". Bele gondoltam, hogy bárki arra hivatkozna, hogy na de megjelentem minden nap a munkahelyen, dolgoztam is, csak a munkám révén nem jutott előre a cég, sőt vesztett rajta. Melyik munkáltató hosszabbítaná meg a munkaszerződést?