@uhh
Van két nagyon súlyos állításod: 1) „ A vegrehajto eladta a haverjanak a lakast”, 2) „a tartozast mindenfele ertesitesem nelkul eladtak, errol nekem senki nem szolt” – Ha kérdésed van, az ilyen állításoktól tartózkodni kell.
Az miért izgat annyira, hogy engedményezték a követelést? Az elévülést ez nem szakítja meg, neked meg úgyis az elévüléshez fűződik a legfőbb érdeked.
Hová lett az előző hozzászólásom?
A vegrehajtas alatt levo koveteles eladasra kerult
Ebből a leírásból nem igazán látni, hogy elévülhetett-e a követelés, mivel nem igazán látni, hogy az megszakadt-e, nyugodott-e.
Mindenesetre az elévülés megszakadásával, nyugvásával kapcsolatban itt egy összefoglaló:
Gerbera! Miert hazudnek...miert lennek sotet?Kerem nyugodjon meg...Azt mar meg se kerdem miert enged meg maganak ilyen hangnemet...lehet, hogy a stroman titulus miatt gondolja, hogy hazudok, hivjuk akkor vallalkozonak, akinek egy tarsas vallalkozas fut a neven es a cege egy ures tanyara van bejelentve.De nem ez a lenyeg hanem az, hogy mit tudok tenniolyan eladott tartozasnal ami vegrehajtas alatt van. Sokat segitettek volna...a kerdeseimet feltettem.Elnezest ha ezt nem szakjogaszi szovegkornyezetbe tettem...elnezest.
Udvozlok mindenkit, 2004 ben felvettem banki hitelt.Jott a vilagvalsag bla bla es nem tudtam fizetni, igy 2011 ben elarvereztek a lakast amire a hitelt felvettem.Aztan felerosodtem anyagilag valamelyest es kertem a bankot, hogy allapodjunk meg valami normalis havi reszletfizetesben.8 millio ft ot vettem fel a 19 millios lakasra.A vegrehajto eladta a haverjanak a lakast 7 millioert, a bank kovetelt rajtam tovabbi 30 milliot kb.Igy ertheto, hogy kertem a bankot, higy valami teljesitheto osszegben allapodjunk meg, ami meg igy is joval tobb mint amit adtak ... :)))) Nos telt mult az ido...a bank tovabbra sem akart megegyezni.A kockazatkezeles vezetoje hitegetett, hogy majd a magancsod hoz nekem megoldast:))) Hozott is, olyannyira, hogy mire bevezettek a magancsod intezmenyet a tartozast mindenfele ertesitesem nelkul eladtak, errol nekem senki nem szolt...magamtol jottem ra amikor a bankot hivtam, hogy az arveres ota osszeszedtem x forintot es ha azt odaadom lezarhatjuk e...ekkor kozoltek, hogy ket eve eladtak a tartozast.Kerdeseim sora vegtelen...legyszi segitsen valaki.A vegrehajtas szunetel, de ott se jelentettek at azt, hogy megvaltozott a kovetelest kero szemelye.A kozeljovoben jar le az ot ev ez megszakitja az elevulest? Ha senki nem szolt en meg ugy teszek mintha nem tudnam, hogy nem a banknak tartozom es beadom a kerelmet az elevulesre...?Es akkor majd mondjak ja nagyba harom eve eladtuk ooooo ize es akkor en meg szivok mert ujraindul.Vagy ez esetben megszuntetheto a vegrehajtas ugy is, hogy kerek a banktol egy igazolast , hogy nem tartozok nekik es azt bemutatom a vegrehajtoknak? Es az uj kovetelo majd ujbol indit vegrehajtast? Ne iteljetek el legyszi, a kozel 10 ev alatt tobbszor probaltam megegyezni a bankkal de sosem sikerult.Mit tudok tenni ez esetben? Varjam ki az elevulest mert senkit nem fog erdekelni az h kozben eladtak a tartozast egy stromannak akit el se erek sehol, vagy megszivom mert megszakitja az elevulest, illetve igy h valtozott a kovetelest kero az eredeti vegrehajtast meg tudom szuntetni vagy a stroman vegrehajtasostol vette meg?Segitsetek legyszi! Koszonom elore is!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02