Tisztelt Szakértő!
A lakottan árverezett lakásból az új tulajdonosnak
biztosítani kell e más lakásmegoldást a benntlakónak?
köszönettel
Tisztelt Szakértő!
A lakottan árverezett lakásból az új tulajdonosnak
biztosítani kell e más lakásmegoldást a benntlakónak?
köszönettel
nem
Jónapot!
érdeklődnék mert van egy 270ezres csekkem a providentől
semmim nincs nem is volt de úgynéz ki nemis igen lessz.
mit tudnak kezdeni velem???választ köszönöm.
szívják a fogukat.nem tudnak tenni semmit.
kösz a választ mondjuk hülye kérdés volt :)
halenne adósok börtöne felkéne oszlatni a kormányt
Üdvözlet!
Segítséget szeretnék kérni. Először leírom az előzményeket.
APEH tartozásunk volt, végrehajtóhoz került az ügy, és már olyan stádiumban volt, hogy a házunkra rátette a jelzálogot, illetve el akarta árverezni. Mivel hitelre építettük a házat, így a bank bekapcsolódott az árverésbe. Időközben kifizettük a tartozást, sőt, a banknak is az árverés bekapcsolódása miatt felmerült költségeit. Ez még a tavasszal történt, erre a minap kaptam egy levelet a végrehajtótól, hogy haladéktalanul egyenlítsem ki a tartozásomat, ami a banki kölcsönről szól, ellenkező esetben eljárást indít ellenem.
A kérdésem az lenne, hogy ezt most miért küldte, holott a tartozás kiegyenlítésre került, és a lakáshitelemet rendesen fizetem, nincs elmaradásom.
A választ előre is köszönöm.
„ellenkező esetben eljárást indít ellenem.”
?milyen eljárást?végrehajtásieljárást?
Ha kifizetted akkor a bizonylatokat mutasd be a vh-nak.Ílletve levélben szólitsd fel a bankot hogy a követelésének csökkenését megszünését haladéktatlanul jelzze a vh-nak.
Végső esetben bírósághoz is fordulhatsz
Igen, végrehajtási eljárást. A vicc az, hogy személyesen a végrehajtónak fizettem ki a pénzt.
Bocsi, az előbb elfelejtettem írni, hogy természetesen erről papír is van. Illetve, hogy az ügy lezárult. Más tartozásom meg nincs.
Menj be a vh-hoz és kérd ki a kimutatást hogy kinek és hogyan osztotta fel a bafizetett összeget.Lehet hogy az apeh kapta?innen nem tudom...
A férjem önhibáján kívül nem fizetett gyerektartást, majd egy összegben kifizette, de már késő volt, mint utóbb kiderült a végrejató levonta az első részletet a jutalékkal és vh. munkadíjjal és mindennel, rossz adatot (születési dátumot és lakcímet)adot meg a férjem exe aki kérte a vh-t.Nem létező lakcímet. A végrehajtási lap sem volt aláírva senki részéről.Hivatalos így a végrehajtás ???
Tisztelt fórumozók!
Szeretném tudni,hogy végrehajtás esetén a kikiáltási ár a teljes ingatlanra vonatkozik,vagy az adós tulajdoni hányada (50%)?
köszönöm a választ
Üdv.
Szeretném megtudni,hogy az árverés az ingatlan egészére vonatkozik,ha 50%-ban tulajdonos az adós?
kösz.a választ
Azután érdeklődnék hogy a férjemnek válás után van felém tartozása de papíron elajándékozta mindenét, pedig a házban lakik, ugyanazzal az autóval jár.A nevén nincs semmi. mi tévő legyek? azt hallottam hogy ha ajándékozta akkor van némi esélyem.De senki nem mond biztosat.Kérem a segítségét.
Segítséget, tanácsot kérek.
Adósom 4 éve tartozik 1M 200 000 Ft-al. A végrehajtó állítólag nem tudja behajtani a tartozást.
Kérdésem: Lehet-e polgári peres útra vinni az ügyet, s ha igen mik a kilátásaim.
Köszönön, ha valaki tudna felvilágosítást adni.
Ha nincs semmile akkor csak pénzkidobás.
Az adósnak remélve mielőbb lesz legális jövedelme és akkor abból havi 33%-ig letiltásba kerülhet a tartozás - egálig. Vagy pedig a majdani nyugdíjából...
A lényeg hogy a végrehajtó ne hagyja elévülni a követelést (évente küldjön az adósnak egy fizetésre felszólítást).
Az hogy xy aktuális hol lakik ill. hol dolgozik azt a kérdezőnek kell felkutatnia, a végrehajtó nem magánnyomozó iroda.
Csak nyomozzon az előre elkért pénzéért, mivel több jogosultsága van mint egy magánnyomozónak.
Szeretnék kérdezni lakás kíürités véget önkormányzati panel lakásról van szó 53 négyzetméteres,a végrehajtó kb mennyi pénzt fog felszámolni amit ki kell neki fizetnünk.Nagyon fontos lenne a válasz elöre is köszönöm.
Szép jó napot mindenkinek.
Én azt szeretném kérdezni,hogy 2009 ben felmondta az Erste bank a hitelem mivel nem tudom fizetni,van 3-om gyermekem és a feleségem is elvált tőlem,vonják a fizetésem 50%-át,ma felhívott egy hölgy a Duna holdingtól,és kérdezte tudnák e fizetni,én mondtam sokat nem mert nekem sem elég a fizetésem,erre azt mondta,hogy az kevés és végrehajtásra adja,ezzel tisztában is vagyok.
Kérdésem: mivel semmim sincs csak a maradék jövedelmem,azt mondta a hölgy,hogy ezt örökölhetik és a volt feleségemen be vasalják,de viszont a volt feleségem még neve sem szerepel a hitelfelvételnél,mivel ő nem rendelkezett akkoriban jövedelemmel,így nem igazán értem,hogy ők ezt hogyan tudnák mástól be vasalni,hisz ők semmilyen papíron nem szerepelnek.Annyit még szeretnék elmondani,hogy a válóperi tárgyaláson a volt feleségem védője kérvényezte,hogy minden adósságot én viseljek,melynek a bíróság helyt is adott én sem tiltakoztam ellen így van bírósági végzésem,hogy a volt feleségem és gyermekeim nem tartoznak senkinek sem,kérdés ezek után tehet-e a végrehajtó vagy a bíróság bármilyen intézkedést,hogy a volt feleségem és a gyermekeim valaha örököljék ezt az adósságot.
Választ köszönöm.
Csak adósságot nem tud örökölni mert vissza kell utasítani.
A feleséget senki sem fogja zavargatni.Nem kell minden követelés cég által mondottaknak bedölni.
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ végrehajtó1.
Köszönöm.
Szeretnék kérdezni önkormányzati lakás kíüritésnél
a végrehajtó mi alapján számolja fel a köcségeit?
Üdv!
A kérdésem az lenne, hogy most volt a hagyatéki eljárás apám után. A tulajdoni lapon derült ki, hogy az ingatlanra ráterhelte a végrehajtó. Felhívtam és azt mondták ez az összeg örökölhető, tehát apánk után mi örököltük és ki kell fizetnünk, hogy levegyék a terhelést az ingatlanról, különben nem tudjuk eladni.
Tényleg ki kell fizetnünk?
Bármikor eladható ha van aki meg veszi.
Mivel elfogadták az örökséget ezért a tartozást rendezni kell.
1/2d tulajdoni hányadomra az Apeh végrehajtést jegyeztetett be,de hitellel terhelt az ingatlan.Ilyen esetben mi történik?A volt férjem tulajdonrészét nem háborgathatják?
Köszönöm a választ.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |