Értem a lényeget, úgy hiszem...
Felfüggesztés lesz ebből Vht. 48. § (3) bek. alapján, úgy látom... :)
Azt még megfontolom, hogy a hatáskörsértés (KMB-járásbíróság) tényleg megéri-e, mert abban nem igazán értek veled egyet, hogy azt jogszerűen egy kijavítással el lehetne intézni... Ráadásul a közigazgatási irodán nincs, nem volt nyoma, pedig direkt rákérdeztema múltkor, úgyhogy ott nem egy félrepercsételés volt (a járásbíróság a szemközti épületben van, at örvényszék Polgári-Gazdasági-Munkaügyi és Büntető Kollégiumával és Elnöki Titkárságával közös épületben, meg a főügyészséggel és a cégbírósági ügyszakkal...
Ráadásul már az alapügyben a Győri Törvényszékre is kiterjedő kizárási indítvány került előterjesztésre, melyet igazoltan megkaptak és semmibe vettek, így tudniuk kellett róla, hogy az - tartalma alapján, mivel "személy elleni elfogultságra lett valapítva" - hó eséllyel a járásbíróságot is érintheti... Mi több, érinti...
De mindegy. A felfüggesztés biztos, a költségeket ennek fényében nem támadom meg, mert annak tényleg 0 esélye akkor az alapján, amit írsz, hogy sikerrel járjon...
Annyira nem felejtem a kis mondásod, hogy a napokban más ügyben idéztem is :D
Bár így meg az 51.020Ft, amit számított 09.18. értéknappal a végrehajtó viszont alulreprezentált... :D Sehogy nem jön ki a matek ennyire. :D Vagy kevesebb lenne, ha ezt a 17 ezret "figyelmen kívül hagyom", vagy több, ha külön tételként hozzáadom...
De az se semmi, hogy a "hülye vh. kérő" a 10 ezerre előlegezett 17 ezret amúgy... :D Ráadásul közhivatali (BFKH), egy olyan 10 ezres követelésre, mely teljesen fiktív (írtak egy védiratot, meg egy észrevételt...
A saját beosztottjuk, aki kamarai jogtanácsos is...
Átrakták a per előtt a Hatósági Osztályról a Jogira..