otp faktoring

rita0426 # 2012.03.06. 19:02

Köszönöm a válaszokat!Nem kértem a késedelmi kamat elengedését de a kérelembe jeleztem hogy nem tudok sokat fizetni havonta.ezt még megtehetem? aláirni még nem irtam alá a meg álapodást,de ezek után nem tudom,hogy mit csináljak?

Segitséget szeretnék kérni abban hogy az egyik tartozásunk ami a férjem nevén van az már birosági végrehajtás alá került amit nem értek az az ha vo

Esztera # 2012.03.06. 09:30

Azt is kérted, hogy a késedelmi kamatot méltányosságból engedjék el? Mi is ebben a cipőben jártunk, de az eredeti tartozást fizetjük késedelmi kamat nélkül, mert így szól a megállapodásunk. Csak az ő munkadíjukat kellet ezen felül kifizetni, azt egy összegben a megállapodás előtt. Ez az eredeti tartozás összegének kb. 10 %-a volt.

végrehajtó1 # 2012.03.06. 09:18

Tőlük kérdezd.Valószínű a kamat és egyébb költségek.
Mit írtál alá?

rita0426 # 2012.03.05. 17:07

Kérdésem az lenne,hogy az otp faktoringtol kértem részlet fizetést 372877ft ra amit meg is adtak 78 alkalomra havi 10000ft jával.dde ha én ezt kiszámolom az a lejárat végére 780000ft lesz tehát nem értem mért kell nekem a több mint a dupláját kifizetnem feléjük?ebbe kénék segitséget mit csináljak?!

Segitséget szeretnék kérni abban hogy az egyik tartozásunk ami a férjem nevén van az már birosági végrehajtás alá került amit nem értek az az ha vo