A főcímhez hozzászólva:
Rengeteg embernek küld ki a telenor olyan levelet, hogy "tisztelt ügyfelünk önnek rendszerünk szerint x.xxx Ft tartozása van pl:2011.04. hónapban, kérjük rendezze tartozását. blablabla"
Ez sima levél, dobtam is a kukába. Mivel mindig mindent befizetek időben. Ha volt esetleg 1-3 napos késés a telenor felé már jött a felszólító levél tőlük és az új csekk, hogy rendezzem mert elfelejtettem fizetni és dádá lesz.
Undorító módon használja ki a telenor, hogy a legtöbb ember nem őrzi meg 5 évig a telefonszámla befizetési csekkjeit. Több ismerősöm megőrzi és be is tudta mutatni nekik. Tisztán látszik, hogy vagy a rendszerük rossz, vagy szándékosan csalnak. Én konkrétan 2 éve nem vagyok az ügyfelük, a telefonszámaimat meg sem tudtam volna szüntetni, ha tartozásom lenne náluk és erre ilyen levéllel bepróbálkoznak, ami ráadásul nem is ajánlott.
Többen mentek és fizettek, mert a csekkjük nincs már meg és félnek a következményektől. Pedig nagy %-ban ez egy megtévesztő csaló, lehúzás a telenor részéről kihasználva az egyszerű embereket.