telenor tartozás - bírósági végrehajtó

pohicop # 2015.12.18. 16:35

A főcímhez hozzászólva:

Rengeteg embernek küld ki a telenor olyan levelet, hogy "tisztelt ügyfelünk önnek rendszerünk szerint x.xxx Ft tartozása van pl:2011.04. hónapban, kérjük rendezze tartozását. blablabla"

Ez sima levél, dobtam is a kukába. Mivel mindig mindent befizetek időben. Ha volt esetleg 1-3 napos késés a telenor felé már jött a felszólító levél tőlük és az új csekk, hogy rendezzem mert elfelejtettem fizetni és dádá lesz.

Undorító módon használja ki a telenor, hogy a legtöbb ember nem őrzi meg 5 évig a telefonszámla befizetési csekkjeit. Több ismerősöm megőrzi és be is tudta mutatni nekik. Tisztán látszik, hogy vagy a rendszerük rossz, vagy szándékosan csalnak. Én konkrétan 2 éve nem vagyok az ügyfelük, a telefonszámaimat meg sem tudtam volna szüntetni, ha tartozásom lenne náluk és erre ilyen levéllel bepróbálkoznak, ami ráadásul nem is ajánlott.

Többen mentek és fizettek, mert a csekkjük nincs már meg és félnek a következményektől. Pedig nagy %-ban ez egy megtévesztő csaló, lehúzás a telenor részéről kihasználva az egyszerű embereket.

ObudaFan # 2015.12.18. 17:13

Ezek a tartozasok egyebkent egy ev alatt evulnek el, igy 2011-es tartozasokkal, ha nem jott evi egy felsholitas legalabb, nem kell foglalkozni.

pohicop # 2015.12.18. 18:18

Hát az úgy még "jópofább" :) ennek ellenére mindenkinek 2-3-4 éves tartozásokról küldenek levelet a környéken. Konkrétan "beugratják" az embert és aki nem jártas a dologban befizeti. Plusz pénzhez jutnak. Ha valós tartozás lenne sem lenne túl korrekt az "eljárásuk" ezek szerint, így meg, hogy több esetről is tudok, ami során biztosan jogosulatlan volt a "befizetési kérésük" még szomorúbb a történet, főleg ekkora cég esetében.