Tanácsra lenne szükségem mit tegyek. 2012-ben vásároltam 170 000 forintért egy autót, készpénzre, leműszakiztattam átírattam..stb. kb 300000 lett a vége, aztán teltek az idö, született áprilisban egy kislányom aki beteg lett küzdtem az életéért, közben bedölt minden hitelünk sem a rezsit semmit nem tudtunk fizetni, mert a gyerekért éltünk és küzdtünk. 2013-ban januárban záradék került a vásárolt autómra mert elmaradtam egy szolgáltatónál a csekkel,és végrehajtásra került, sajnos hiába próbáltam arészletet fizetni kellett a kislányért a küzdésésrt minden fillér így beletörödve nyomoromban a férjem kipolírozta a kis spórolt pénzböl vett autót rendberaktuk és együttmüködve leadtuk a forgalmit, autót mindent a végrehajtónak mivel ezt kérte tölünk, hogy majd árverezi és ebböl a közmű ki lesz fizetve. Hát nyáron augusztusban kitűzték árverésre, sajnos tapasztalatlan anyukaként nem tudtma mi az igényper meg fellebezni hogy a kislányhoz a klinikára bejáráshoz kell..stb, én vártam az árverést hogy abból ki lesz fizetve, vonatoztam a beteg gyerekhez. az árverés 2013 augjában eztán mégis elmaradt, de nemkaptam indokot miért, aztán beletörödve vártam mikor lesz a következö, de ezek mellett a lakásunk is bedölt ígymár inkább ezzel foglalkoztam hova megyek a gyerekkel, az autó árverés nélkül áll egy telephelyen. aztán teltek a hónapok, 2014 áprilisában utcára kerültem beteg gyerekkel, autó nélkül. Mivel a kislány volt az elsö és a lakhatás és úgy hittem az autó már elveszett végleg minden remény elszáll az autó ott állt a telepen. 2015 májusában kitűztek egy második árverést, majd júliusban egy harmadikat licit nélkül. ez egy 23 éves opel astra. Az autó három árverés sikertelensége után visszajárna? ha jól tudom. Az autó két éve vár hogy a tartozás kifizesse az árverés. Most tudtam meg hogy azóta egy másik behajtóhoz került az instrumhoz ez már akkor történt mikor kitűzték az elsöt kétéve a jogutódlás végett maradt el de erröl persze engem nem értesítettek, azt is most tudtam meg hogy azinstrum mivel új jogutód lehet részletet újra kérni.Kértem kaptam. A gond: megvettem egyszer az autót, ezt beterhelték egy szolgáltatói tartozás végett, erre fizetemmost kamatostul a tartozást ez kb 300 000 valamint így visszakaphatom a kocsit aminek lejárt a műszakija az évek alatt kinn állt egy telephelyen rozsda,el semindul, egy ronccsá vált kb 100 000 a javítás, plusz kiderült hogy ki se vonta a végrehajtó a forgalombólmiután követelte az autó leadását és a két év alatt a biztosítás fedezetlenségi napjainak díja a csillagos ég! tehát biztosítást sem tudok kötni rá. Azt hittem kivonja és a biztosítást már nem fizettem ezért megszűnt deha újra akaromkötni kihozza a két év fedezetlenségijét. összegezve vettem két éve egy autót, elvették, nem árverezték el, tönkrement, több százezres a kár de! míg ki nem fizetem a szolgáltató felé a tartozást a három sikertelen árverés után is fenntartja a foglalást. Igen de míg a foglalás rajta van fizetem a részletét meg tegyemrendbe azt az autót amit én kipolírozva a saját lábán vittem be de még biztosítástés ezzelműszakit se tudok rátenni, mert több százezrbe kerül. Kia felelös tönkretették a kocsim és még foglalják. ezegy öreg astra kb 200 000 az értéke. dehogyjárjon újra mindennel együtt közel egymillió lenne, hát hol jár ez a világ? elvették beletörödtem most visszadobják roncsként eg y beteg gyerek édesanyjának miböl hozom rendbe újra még eladni se tudom mert a foglalást rajtahagyjákmig a tartozást ki nem fizetem. kérdésem hova forduljakmert szerintem ez jogtalan nem árverezték nem értesítettek nem vonták ki a forgalomból. csak rongáltak. kérem aki tud segítsen mert nekem a károm amit okoztak valaki ki kell fizesse kárt tettek az értékemben amit én önszántamból árverésre leadtam.
Egy öreg autó kálváriája
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék
adatvédelem
adózás
alapjogok
Alkotmánybíróság
alkotmányjog
bíróság
büntetés-végrehajtás