ingatlanarveres

Timcsi1220 # 2015.10.14. 13:53

Üdv mindenkinek!

Néhány napja kiderült, hogy a volt férjem nevén van 77 millió adótartozás, máig nem tudjuk miből, sosem volt bejelentve sehova, alkalmi munkàkból élt. Én külföldön dolgoztam évekig, sikerült összehoznom 2 lakást, 2014 ben a vàlásnál az egyik haszonélvezetet rá írattam. A gond az, hogy ez a 77 milliós tartozás behajtása 2012 októberben jogerőre emelkedett, de mi eddig semmilyen papírt erről nem
Kaptunk. A kérdésem az, ha akkor lett jogerős, mikor még házasok voltunk, így, a válás után is követlelhetnek rajtam bármit?
Tett a férjem a nav bűnügyi osztályán is feljelentést, esetleg visszaéltek a nevével... Senki, a behajtó sem
Tudja megmondani, hogyan került ez a tartozás a nevére....

Tehát a kérdés: rajtam is követlelhetnek valamit?
Abba a lakásba van bejelentve, amiben minden berendezést én vettem, nem lakik itt, csak papíron...
Mit tehetek?

vegre # 2015.09.16. 10:45

koszonom!

Kovács_Béla_Sándor # 2015.09.16. 10:20

Az a konkrét hirdetményben mindig benne van. Talán két hónap.

vegre # 2015.09.16. 10:17

@Kovács_Béla_Sándor
igen, hasonlo oldalakat talaltam, de ebben sem talalom hogy az ingatlanarveres mennyi ideig tart (pedig ez lenne a legfontosabb amit tudni szeretnek)

Kovács_Béla_Sándor # 2015.09.16. 09:31
vegre # 2015.09.16. 08:20

Udv mindenkinek!

Az ingatlanarveres meneterol szeretnek egy kis informaciot kerni.
Az elso kerdesem az lenne, hogy az arveres mennyi ideig tart? Van erre konkret eloiras, vagy a vegrehajtotol fugg? Utobbi esetben nagyjabol mi a jellemzo idotartam?
Illetve az arveres alatt tehetek a kikialtasi arnal alacsonyabb ajanlatot, vagy azzal varnom kell amig lejar ervenyes ajanlat nelkul?

Koszonom elore is!