EUROMOBILIEN HUNGARY Kft.


Eugénia1 # 2010.01.22. 06:56

Sziasztok, Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky út 60. szám alatt van az irodájuk. Kíváncsi lennék, hogy kinek mi a tapasztalata velük, mert én voltam bent és elolvastam az ÁSZF-et!! Ne tévesszenek meg senkit, ők nem pénzintézet, nem bank...Mielőtt bármit is aláírtok velük, OLVASSÁTOK EL!!!!! Nem biztos, hogy arról van szó, amit elmondanak nagy vonalakban!!

tubi41 # 2010.04.06. 17:37

Sziasztok! Jó tanácsként írom, hogy ne írjatok alá velük szerződést.Én január 22-én kötöttem velük szerződést.66000Ft volt a regisztrációs díj +6600Ft volt az első törlesztő részlet.Február március hóban kétszer 10440Ft törlesztést fizettem be,mert ez feltétele a hitelhez jutásnak.Az 1 millió forintot a mai napig nem tudtam felvenni.30 nap után a befizetett pénzemet bírósági úton megpróbálhatom vissza perelni.

tubi41 # 2010.04.06. 17:37

Sziasztok! Jó tanácsként írom, hogy ne írjatok alá velük szerződést.Én január 22-én kötöttem velük szerződést.66000Ft volt a regisztrációs díj +6600Ft volt az első törlesztő részlet.Február március hóban kétszer 10440Ft törlesztést fizettem be,mert ez feltétele a hitelhez jutásnak.Az 1 millió forintot a mai napig nem tudtam felvenni.30 nap után a befizetett pénzemet bírósági úton megpróbálhatom vissza perelni.

Zyna # 2010.05.07. 09:36

Igaza van Tubi41-nek .

Tőlem 100000 ft-ot kértek el regisztrációs díjként.
/Havi fizetésem/

Sajnos egyre több ilyen iroda nyílt pesten.

Emmo-Cookies # 2010.05.16. 11:30

Üdv! Mi is megpróbáltunk a cég által hitelhez jutni. 1,5M Ft-hoz 85.000Ft-ot kellett volna fizetni regisztrációs díjként. Mikor bent voltunk,egy ember vissza akarta követelni a pénzét,megkérdeztem az ügyintézőt mi az embeer problémája,azt mondta,hogy az ügyfél szerződést bontott és még nem kapta vissza a reg.díjat. Nagy kamu az egész!

kisa6 # 2010.05.26. 07:20

Sajnos mi is beleugrottunk ebbe a hibába,február 11-én kötöttük a szerződést.A jó ember azt ígérte,4 hét és pénz lesz,rossz esetben 6 hét,de ez nem igazán jellemző.Hát....mai napig hitegetnek,nem veszi fel a telefont, stb.Pénz nincs.

Dr.Attika # 2010.05.26. 07:53

Liechtensteini tulajdonos, 500 ezer törzstőke. Tavaly júliusi alapítás óta második székhely, második ügyvezető. Hát nem egy bizalomerősítő tények.

Jack.D # 2010.06.04. 04:06

Sajnos mi is kötöttünk szerződést az euromobiliennel.
04.22.-én és ugyanúgy 4-6 hét alatt megvan a pénz.
Természetesen a mézes mézos bevezetők után ismertetik
a szerződés azon pontjait amiben biztos nem találni
kivetni valót.Egy laikus nem minden nap pénzügyi dolgokkal foglalkozó egyből be is dől nekik.Nagyon odafigyelnek arra , ne lássál semmit ami zajlik.
Az izomagyúak is csak akkor vannak bent az irodában mikor reklamálni megy az ember.Az ügyintézővel ha megeszélsz időpontot az biztos ,hogy akkor nincs bent.
MINDENKI VIGYÁZZON !!! GUSZTUSTALAN, ARCÁTLAN, POFÁTLAN, SIMLIS, az egész cég.Szerződést az kössön velük akinek sok kidobni való pénze van.Esély a pénzre
= 0 !!!

bubu47 # 2010.06.11. 12:27

Jack.D! Te még nem is vársz olyan régóta! Én január 13-án szerződtem! És még engem is meg tudtak etetni, pedig a szakmán könyvelő, tehát értek is a dologhoz valamennyit. Rá is kérdeztem, hogy ugye ez nem az amiről annyit hallani mostanában. A válasz határozott nem volt! Mi ez ha nem durva csalás! Mellesleg csak azért fordultam hozzájuk, mert egy bank simán elutasított 1 nap leforgása alatt! Másik banknál nem is próbálkoztam ezek után. És a legcsúnyább a dologban, hogy éppen labor álltam sorban egy rendelő intézetben, amikor is meláttam a hirdetésüket a flara kiakasztva! Ennél gusztustalnabb csak az lenne, ha a temetőben plakátolnák ki magukat!

makuka2010 # 2010.06.12. 10:30

Egy kis olvasnivaló.

Idézet a http://www.fogyasztoicsoportok.com oldalon olvasható GYIK-ból:
# A fogyasztói csoportok nyújthatnak-e hitelt?
Hitelt, kölcsönt nem nyújthatnak! Erre vonatkozó ígéretet sem írásban sem szóban nem tehetnek a szervező társaságok!
# Juthatok-e készpénzhez a fogyasztó csoportrendszeren keresztül?
Nem!!! A csoportalapból kizárólag a szerződésben megjelölt vagyontárgy vagy ingatlan eladója részére kerülhet kifizetés a szerződött összeg értékében.

Aztán:
http://www.fogyasztoicsoportok.com/…MOBILIEN.pdf

Még:
http://www.fogyasztok.hu/…elkozvetitok

Bandree # 2010.06.14. 15:06

A fogyasztói csoport nem ad hitelt!

A fogyasztói csoport nem bank, a szervező cég nem nyújt hitelt. A csoportok 5-10-15 éves futamidőre szerveződnek. A csoporttagok vásárlói joghoz jutnak, pénzt nem kapnak kézhez, azt közvetlenül az ingatlant, autót eladó kapja meg. A csoporttag sorsolással vagy előtörlesztéssel szerezhet vásárlói jogot. Ennek elnyerési joga bizonytalan, jellemzően nem pár hónap, sőt lehet, hogy a tag csak a futamidő végén, 5-15 év múlva jut hozzá. Gyorsabb hozzájutáshoz előtörlesztést kell felajánlania, amire BAR-listások, nyugdíjasok, eladósodott tagok aligha képesek. A szerződéstől az aláírást követő 30 napig lehet elállni kis veszteséggel. Ha azt késöbb mondják föl, a már befizetett pénzhez csak a teljes futamidő lejárta után, kamat nélkül lehet hozzájutni.

Részlet a Metropol újság 2010.06.14.-i számból!

becsapottak # 2010.07.05. 12:57

Az Euromobilien Hungary kft becsapott két idős embert!!
Jogi útra szeretnénk az ügyet vinni,mert megtévesztik a reménykedő nyugdíjasokat!!
Kérem azok jelentkezését akik már pénzt befizettek regisztrációs díj gyanánt megpróbáljuk a befizetett összeget vissza téríteni.

kisa6 # 2010.07.06. 19:02

Mi is becsapottak vagyunk,3 hete kérjük vissza a befizetett pénzünket,semmi reagálás.Sajnos több idős embert is becsaptak,de kisgyermekes anyukákat is.Gátlástalanul,kihasználva az emberi hiszékenységet.

slussz # 2010.07.07. 20:34

Mindenkinek azt ajánlom, hogy gyorsan vesse ele a gondolatot ha bármilyen kapcsolatot szeretne kialakítani az Euromobiliennel!!!!
Gátlástalanul hazudnak, a legundorítóbb az, hogy éppen azt a réteget károsítják meg akik egyébként is segítségre szorulnak!
A felvilágosítás rendkívül szegényes, az ügyfelek esetleges tájékozatlanságára építkeznek!!!!
Euromobilien=csalók gyülekezete!

igazságos87 # 2010.07.08. 12:10

Üdvözlök mindenkit!

Én azok közé tartozok aki teljesen meg vannak elégedve ezzel a céggel. 2 hónapot kellet várnom,de ezt el is mondták nekem és tudomásul vettem ezt. Itt olvastam,hogy hitelt nyújtanak legalábbis azt írják a panaszosak. Én amikor bent voltam elmondták,hogy nem hitelt adnak és nem is bank.
Slussztól kérdezném,hogy véletlenül nem hitel ügyintézéssel foglalkozik? Lehet csak a konkurencia szeretné az ügyfeleket? Azért cáfolnám ezeket a vádakat kb. 4 ismerősöm van aki meg kapta a vásárlói jogot ugyan ennél a cégnél. Tehát érdekesnek tartom,hogy slussz aki 'hitellel' foglalkozik pont ezt a céget vagy hasonló céget támad.
Én elégedett vagyok az Eruomobilien Hungary Kft.-val.

slussz # 2010.07.08. 20:01

Kedves igazságos87!

Ha tényleg így történt annak nagyon örülök!
Nekem sajnos negatív élményem van!
Senkit nem szeretnék sehová csábítani, egész egyszerűen szeretném ha más nem járna sokunkhoz hasonlóan rosszul!
Ellenben azt gondolom, hogy Ön az Euromobilien "alkalmazottja"!!!

ildi69 # 2010.07.09. 07:44

sziasztok!

Úgy látom sokan beleestek ebbe a dologba. Én decemberben kötöttem szerződést úgyhogy közel 200000-t buktam illetve mindent elkövetek,hogy visszaszerezzem ezt a pént. Persze az üzletkötő,akivel lebonyolítottam az ügyet szőrén szárán eltünt, a helyette lévő pedig mossa kezeit.
Szégyen, hogy ebben az országban mindent meg lehet,tenni,hogy ilyen cégek legálisan működhetnek és nem az a probléma tulajdonképpen, hogy működnek,hanem hogy hazugsággal szereznek ügyfeleket,hszen azt nem mondják szerződéskötés elött, hogy akár éveket s várhatok a pénzemre,hanem,ogy 4-6 hét alatt van az átftási idő.szóval az egész átvrés. Ha van olyan, aki összefogna velem pze visszaszerzésének érdekében,kérem jntkezzen!!!

kisa6 # 2010.07.12. 13:11

Romokban vagyunk!Most kaptam a levelet,még a regisztrációs díjat sem kapjuk vissza!Az ügykezelőnk vidéken,másik mossa kezeit.Durva.Arra gondoltam,meg kéne keresni ezzel a problémával a TV2-t,nyilvánosan elmondani,nehogy más is beleessen ebbe a hibába.Már írom is a levelet!

ildi69 # 2010.07.12. 19:17

Sziasztok!

Aki szeretne valamit tenni, a cég ellen, az kérem jelentkezzen,ha többen vagyunk talán többre megyünk!

Igazságos87nek üzenném,hogy érdekes, de ő az egyetlen,aki megkapta a pénzt, és ő az egyetlen,akinek nem lehet emailt küldeni, vajon miért van ez? Azt gondolom én is, ennek a HAZUG cégnek a megbízásából írt ide, a fórumra, elég sikertelen a róbálkozás.
Az biztos ez acég hitelétvesztett és mindent el fogok követni, hogy a célom elérjem!!!

ildi69 # 2010.07.12. 19:27

Most néztem mag a PSZÁFnak a honlapját és megtaláltam az a jogszabályt,amit az euromobolien kétségtelenül megsértett

a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvény (Fttv.) rendelkezéseinek (pl. megtévesztő tájékoztatás),

emez-amaz # 2010.07.13. 04:55

Sziasztok!

sajnos mi is a cég csapdájába estünk, bár nekem nagyon gyanus volt és sajnos sokszor túl pesszimista vagyok így a férjemre hagytam a döntést.
A 30 napot sajnos már túlléptük, hogy elálljunk a szerződéstől igy az lenne a kérdésem mit tehetek, hogy a szerződést fel tudjam bontani velük. Én nem szeretnék évekig fizetni a semmiért, amit egyszer majd csak megkapunk.
Valamint ha felmondom a szerződést azt a pénzt valaha vissza kapom amit befizettem nekik?
Aki tud segiteni legyen szíves irjon
köszi előre is

Sunny74 # 2010.07.16. 07:35

Üdvözletem!

Tömörülnék én is azon ügyfelekkel, akiket megtévesztett az euromobilien kft köre...

Az elállási nyilatkozatomra/felmondásomra nem reagáltak. Május elején írtam nekik...miután igen hanyag tájékoztatásuk során elhanyagolták a szerencsefaktor jelenét konstrukciójukban!

A GVH-t felkerestem ügyemben, de az csak a presztízs-ügyekkel foglalkozik (saját vélemény)

Ráadásul a szerződésük elállásról,felmondásról szóló szakasza is kusza:
"A Megbízót a szerződés keltétől számított 30 napig, de maximum a soron következő elbírálás napjáig indoklás nélkül elállási jog illeti meg..."
Érdekes. 30 napos ciklusok mellett (elbírálásuk havonta van) írják, h maximum az elbírálás napjáig.
Tehát, aki aktuális hó huszonakárhányadikán szerződik, annak kevesebb mint 10 napja van az elálláshoz. Hogy kerülhetett ki ilyen zagyvaság egy szerződés pontjaként??? (természetesen ezt szóban nem tárták elém az aláírás előtt)

...
Szóval tömörülnék, hogy az ilyen kreténeket kitaszítsuk a piacról!(kártérítések mellett)

Sunny.

Sunny74 # 2010.07.16. 07:55

Még valami....

Ügyvéd rendelkezésre áll a csoportos perre, én is kérem a jelentkezőket, hogy számíthassunk kiigazításra, illetve kamatokkal megpakolva, kicsalt összegeinkre.

Egyébként, nálam ott szakadt el a cérna, ahogy NEM kommunikálnak velem. Telefont nem veszik fel, és ha mégis, az ügyfélreferensem éppen beteg.(Pár óra múlva saját lábán láttam dohányozni az irodájuk előtt...)
*
Mint előző hozzászólásomban is írtam, én is tömörülök, csak lépjünk már valamit közös érdekünkben, ellenük!

Sunny.

tuky975 # 2010.07.26. 16:23

Sziasztok!Engem is nagyon átvert az Euromobilien kft.!Nekem 250000 ft-ba kerül a hiszékenységem,most padlón vagyok a családommal!Ha lehet én is csatlakoznék azokhoz az emberekhez akik vissza akarják kapni a pénzüket!tuky975

badkiki22 # 2010.07.28. 15:24

Fu nagyon jó hogy rátaláltam erre a forumra....hát sajnos majdnem beleugrottunk ebbe az ajánlatba..de elkeztem egy kicsit utána járni ennek a gagyi cégnek a kapcsán....és hát minden stim volt és cégbiroságon is szerepel hivatalos rabló cég....semmi konkrétat nem mondanak el hogy mi merre mennyí...csak enyi pénzt fizess be hogy kapjál...mi 10.000.000ft ot szerettünk volna felvenni és 500.000ft letétí dijat kértek..és 35.000ft közjegyzői dijat...és ma találtam meg ezt a forumot..és szerencsére nem inditottunk el semit....és tanácsolom mindenkinek hogy bövebben tájékozodjon az ilyen simlis cégekrő....nagyon jól hangzik amit hirdetnek a helyi téma ujságjában meg minden ujsában láttam már...de olykor nem ez a legjobb megoldás...