EUROMOBILIEN HUNGARY Kft.


pazs # 2012.05.03. 12:48

Végelszámolás alatt is folytathat gazdasági tevékenységet bármelyik cég.
A vége az lesz, hogy jogutód nélkül megszűnik, ám ha nincs elegendő vagyona, hogy az összes hitelezőjét kielégítse, nem végelszámolással fog megszűnni, hanem felszámolással.
A hitelezőknek a végelszámolás megkezdésének közzétételétől 40 napja van az igényeik bejelentésére.

MUSZO74 # 2012.05.04. 07:50

és az alábbi esetekben beszélhetünk hitelezőkről? vagy akiket megkárosítottak, azok tehetnek bármit? rendőrségi ügy folyamatban van...

kacs # 2012.05.15. 08:29

Mint károsult fontosnak gondolom követni a "fogyasztói csoport" szervezőket. Akik immár törvényen kívül szervezkednek. Legutóbb április végén az Észsak Magyarországban láttam nagyon gyanús hirdetést. Ugyanilyen hirdetés csapdába estem bele.Tehát a csábító, csalogató hirdetés miatt elkerülendő a Miskolc, Kazinczy u. 4/c! Időben szerződést bontottam. Többször ígérték levélben, hogy a 45 ezerből 30-at visszafizetnek. Sok hónap multával sem küldték a pénzt.

tündérbogyó # 2012.05.20. 10:48

Kedves Fórumozók!
Sajnos későn kerültem erre az oldalra, az Euromobilien bennünket is becsapott.
Kérdésem, hogy sikerült-e már valakinek olyan lépést tenni ami eredményre is vezetett? Felháborító, hogy még mindig működik ez a cég! Szeretném a befizetett pénzünket visszakapni. Kérem írjon akinek van használható ötlete. Köszönöm.

szorina37 # 2012.05.24. 08:42

Kedves Mindenki!Én is kapcsolatba kerültem ezekkel a szélhámosokkal.Jó pár gyanús dolog észre vehető,ami miatt már az első alkalommal ugy döntöttem,hogy ezek csak csalók lehetnek és nem szabad foglalkozni velük.Elöször is egy kigyúrt recepciós úr minek egy olyan irodába ahol nincs pénz:) maximum az ügyintézők uzsonna pénze????:) Másodszor:Olyan fénymásolatot készített az irataimról,hogy szinte semmi nem látszodik rajta,de neki tökéletes volt.Harmadszor:Az alkalmazottak ugyan kedvesek,de annyira lerí róluk a megjátszás!Én biztos nem alkalmaznák ennyire rossz színészeket ha ilyenbe utaznék és még ráadásul beszédhibás is az ember alig érthető amit mond,de lehet ez egy jó pont volt neki a felvételijén.Negyedszer:Rákérdeztem,hogy miért kell előre fizetni.A válasz nagyon rossz:Mert ennyivel kellll rendelkeznem ha kölcsönt akarok felvenni.Ezek után találtam ezt a fórumot.Borzasztóan sajnálok mindenkit akit sikerült átverniük és nagyon bizom benne,hogy megtalálják a módját,hogy hogyan kaphatják vissza a pénzüket.

farkas911 # 2012.06.27. 20:39

Szerencsére időben kerültem ide,gondoltam körbenézek a neten némi okosság után,mint mindig...Megtaláltam a térképen hogy hol is van ez az iroda,2 nap múlva utaztam volna fel Pestre szerződés miatt...VOLNA...Nagy remény csillant meg előttem,sok tartozása van a családomnak.Így gondoltam,hogy megkeresem a Bajcsy úti irodát.De ahogy olvasom az írásokat,egyre inkább megbánom azt is,hogy egyáltalán időt,és energiát pazaroltam arra,hogy felvegyem a kapcsolatot ezzel a "pénzügyi irodával".Holnap mindenesetre felhívom őket,hogy egy kis körítésért körbeinfózzam ezt a dolgot,hogy mégis mennyi esély lenne rá,hogy ebből valamilyen nemű pénzt is láthattunk volna.Így legalább megmarad közel 100e ft és egy hatalmas tapasztalattal vagyok gazdagabb!

popey51 # 2013.02.27. 14:02

valaki mondjonmár valamit az EUROMOBILEN HUNGARI KFT-röl tavaly ota semmitnem hallani rola.márciusban lessz a tárgyalásom,engem is becsaptak.megköszönném,ha valaki,elküldené a számukat és hogy müködneke még,mert akkor nehezebb segitséget elöreis köszönöm István

Melinda8808 # 2016.10.27. 10:50

Kedves sorstársaim!
Hosszú évek után a mai napra voltam beidézve az Optimum Holding-gal kapcsolatos ügyben mivel engem is átvertek.
Kérdezte a bírónő, hogy szeretnék-e kártérítéssel élni... mondtam, hogy természetesen ha lehetőségem van rá. Nem tudom lesz e belőle valami, vagy ha igen mikor de ez újra egy kis reménycsillag számomra... ha a pénzt nem is kapom vissza legalább tudom, hogy továbbra is foglalkoznak az üggyel és remélem megkapják méltó büntetésüket ha már ennyi embert becsaptak!
Reméljük a legjobbakat