kedves Babe84!
Bár én a múlt héten polgáriból voltam, első vizsgám volt így abból is írtam , de azért a tapasztalataimat el tudom mondani.
Az írásbeli miatt ne izgulj, azt javíthatod a szóbelin.
nekem 5-ös lett és így semmit nem kérdeztek róla, csak azt hogy fenntartom-e. Bár én azt gondoltam,hogy ki kellene még egy-két dologgal egészíteni, de szerintük nem kellett.
A másik dolog, hát nekem simán voltak olyan részek,amiket egyáltalán nem néztem át idő hiány miatt. És csak reménykedtem,hogy abból a nagy anyagból csak nem kérdeznek pont olyat, de sikerült nekik belekérdezni. Mikor látták,hogy nem megy, (bár én meg is mondtam, hogy ezekre a részekre kevés időm volt), akkor mondták,hogy jó nem baj, kérdeznek mást.
Az hogy kérdeznek esetleg olyat is amit egyáltalán nem tudsz, szerintem nem vezet feltétlen bukáshoz.de ha még nem is jut eszedbe semmi, próbálnak segíteni,rávezetnek.
Szóval nekem ilyen szempontból pozitívak a tapasztalataim. A szóbelin is jobb jegyeket kaptam,mint amire számítottam
Remélem büntetőből is vannak rendes bizottságok, mert én is abból megyek legközelebb.
Beáta