Sziasztok!
El tudnátok küldeni nekem az ATES jegyzetet a kinga_g@freemail.hu e-mail címre?
Előre is nagyon köszönöm és kitartást mindenkinek!!
Sziasztok!
El tudnátok küldeni nekem az ATES jegyzetet a kinga_g@freemail.hu e-mail címre?
Előre is nagyon köszönöm és kitartást mindenkinek!!
Sziasztok!
Ősszel készülök a C részre. El tudná küldeni valaki az ATES jegyzetet az eva.liptakne@gmail.com címre?
Nagyon megköszönöm!
További kitartást és sok sikert mindenkinek!
Sziasztok!
Eladom az alábbi munkajogi szakkönyveimet:
1. Dudás Katalin- Gyulavári Tamás-Horváth István - Hős Nikolett - Kártyás Gábor - Kulisity Mária- Kun Attila - Petrovics Zoltán: Munkajog (ELTE Eötvös Kiadó, Bp. 2012.)
eredeti ára 6400 Ft volt, 3600 Ft-ért adnám oda.
jó állapotú, belül színes kihúzóval kiemelve a lényeg
bár 2012-es kiadás, 2014. júniusában ebből készültem fel a munkajogi szakjogász képzés záróvizsgájára,a 2013-as Mt. módosítások ugyanis a könyvben írtakat nem érintik.
2. Dr. Dudás Katalin és Dr. Horváth István: A régi és az új Munka Törvénykönyve összehasonlítása - kiegészítve a továbbélő bírói gyakorlattal (Novissima kiadó Bp, 2012.)
körülbelül két helyen húztam benne alá, de nagyon hasznos volt a szakjogászképzésen a felkészüléshez és szakvizsgára is ajánlani tudom.
Eredeti ára 3600 Ft, 2000 Ft-ért adnám oda.
elérhetőségem: szidora24@gmail.com
sziasztok,
van olyan elvetemült, hogy már el kezdett tanulni a szeptemberi szakvizsgára?
Annak kitartást és szolidalítok!
Sziasztok!
Most ősszel készülök én is a C részre. El tudná küldeni valaki az ATES jegyzetet az s.aniko85@gmail.com címre?
Nagyon megköszönöm!
További kitartást és sok sikert mindenkinek!
Sziasztok!Szeretnék belépni a közös e-mailbe, de megváltozott a jelszó. Ha valaki tudja az új jelszót kérem tegye elérhetővé! Nekem is az ATES jegyzet kellene, ha valaki el tudja küldeni a bogar.imi@freemail.hu címre megköszönöm!
Sziasztok!
Kérek szépen valakit, hogy küldje el nekem is az ATES jegyzetet erre a címre: almasi.andrea@gmail.com.
Előre is nagyon köszönöm!
Kedves Sorstársak!!!
Aki megváltoztatta a jelszót megtenné hogy közzé tenné és a szakvizsgára készülő többi emberkével is megosztaná?
Vagy titkos???
helló,
a jogi szakvizsga 2014 facebook oldalán találtam meg az alábbi bejegyzést, melyet 2014.08.15. napján tettek közzé: "A szakvizsga.vegyes@gmail.com -nak új jelszava van. Az új jelszó: vegyes 2014"
Remélem segítettem :)
éljenek a szuperbiztonságos levelezőrendszerek...valami másodlagos e-mail címet kér mindenáron...valaki esetleg nem tudja? :(
Sziasztok! Szeretnék C részvizsgához kapcsolódó, elsősorban Novissimás könyveket vásárolni. Aki szívesen eladná könyveit, kérem jelentkezzen.
E-mail: barbi1029@gmail.com
Köszönöm! Üdv: Barbi
Sziasztok! A szakivzsga.vegyes@gmail.com jelszava 3 napja megváltozott. :((( Az új jelszót tudja valaki? C részhez kérném szépen a segítségeteket, ATES jegyzet is jöhet, e-mail cím: shopinaminute@gmail.com. Köszönöm mindenkinek előre is!
Sziasztok! Valaki tudna C-hez ATES (vagy más) jegyzetet küldeni az arva.mariann@gmail.com e-mailemre? Sajnos én sem tudok belépni a jelszóváltás miatt... :( Előre is nagyon köszönöm! :)
Kedves Sorstársak,
csatlakoznék az előttem szólókhoz: nekem is szükségem a lenne a C részhez bármilyen használható (hatályos) anyagra, elsősorban alkotmányjogból.
Kérem, aki rendelkezik ilyennel - és megosztaná velem -, küldje át a meszarosistvandr@gmail.com emailcímre.
Előre is nagyon köszönöm,
Üdv,
Sziasztok, apró ténymegàllapítás, nagyon gyorsan repül az idő, nálam már eljött az "Ajaj, baj van" érzés...
Kedves Sorstársak! Ezúton is köszönöm a kapott anyagokat, időközben megkaptam a közös email cím jelszavát: vegyes201414
Sziasztok Kedves Sorstársak!
Sajnos én sem tudok belépni a közös email-be, és nekem is nagyon szükségek lenne a vegyes szakvizsga ATES jegyzetekre. El tudná nekem valaki küldeni? Eléggé szorít az idő.. :(
Előre is nagyon köszönöm, és mindenkinek kitartást, és sikeres felkészülést!!!!
Sziasztok!
Tegnap sikerrel vizsgáztam a Kúrián, egy nagyon pozitív bizottság előtt.
Az írásbelim a következő volt:
20 hónapja gyeden lévő kismamának megszületik a második gyermeke. E gyermekre tekintettel a kismama tgyás iránti kérelmet nyújt be a tb kifizetőhely munkáltatóhoz, aki elutasítja a kérelmet. A feladat az volt, hogy adjak jogi tanácsot (indoklással) a kismamának.
A megoldás természetesen az, hogy a kismamát megilleti a tgyás, a szóbelin inkább abba mentünk bele, hogy a tb kifizetőhely munkáltató döntése ellen hova lehet fellebbezni.
A szóbelin munkajogból a várandós nőket megillető védelem volt a kérdés, itt ki kellett térnem az AB új határozatára a várandósság előzetes bejelentésével kapcsolatban. A többi kérdés: biztosítottak, társadalombiztosítási nyugellátások, rehabilitációs járadék fogalma.
Alkjog/közig: jogszabályok területi hatálya, kérelem elemei, eljárás felfüggesztése, bírósági felülvizsgálat, önkormányzat kötelezően ellátandó feladatai.
EU: nemzetközi szerződések - uniós normák hatályának elismerése, előzetes döntéshozatal, erre vonatkzó magyar gyakorlat, Cartesio-ügy.
Jegyeim 5-5-5
Csak megerősíteni tudom az előttem írottakat, nem szabad elveszni a részletekben, a vizsgán inkább a gyakorlati tudást mérik.
Kitartást mindenkinek!
Sziasztok!
Meg tudná írni valaki a közös e-mail cím pontos felhasználó nevét,és jelszavát?Próbáltam a szakvizsga.vegyes@gmail-t, valamint jelszónak a vegyes201414,vegyes2014-et, de sajnos egyik sem nyert... :-(
Előre is köszi a segítséget....
Sziasztok! Nekem is nagyon kéne a c vizsgarészhez vmi jó jegyzet! Akinek van legyen szíves segítsen és küldje el a burokb@gmail.com e-mail címre! köszönöm
Sziasztok. Valaki legyen olyan kedves és küldje el nekem az ATES-féle jó kis jegyzetet, vagy legalább adja meg a jó gmailes jelszót mert én sem tudok belépni sajnos és nagyon nagy szükségem lenne rá. :( Előre is nagyon köszönöm!
sziasztok!
Tényleg az új jelszót valaki tegye már közzé, mert nem lehet belépni a közös levelező listára.Üdv.
Sziasztok! Én is közkinccsé teszem a tapasztalataimat, nekem is sokat segített a felkészülésben a többieké :)
Munkajogból írtam, nagyon egyszerű feladat volt, felmondás védett korban - tanácsot kellett adni a munkáltatónak és elkészíteni a felmondást.
Szóbelizni a Kúrián voltam, nagyon rendes bizottságnál.
Munkajog és tb kérdések: azonnali hatályú felmondás, munkavállaló és munkáltató kártérítési felelőssége, leltár felelősség mikor jön létre, köztisztviselők munkaügyi vitája, egy szabadon választott TB jogszabály alapelvei és a szolgálati idő bizonyítása
EU: Európai Tanács - Európa Tanács - Európai Unió Tanácsa, főtanácsnokok hol múködnek és mi a feladatuk, Szerződések alapelvei (tőmondatokban válaszoltam nagyon röviden, bőven elég volt)
Közig: nemzetiségek jogai és képviseletük, jegyző feladatai, Alkotmánybíróság feladatkörei.
Én is csak megerősíteni tudom, hogy a lényeget kérdezik, az sem gond, ha valami pont nem ugrik be (legalábbis az én bizottságomnál nem volt az), rávezetnek.
Az EU-t Ates jegyzetéből tanultam, a többit Dialóg könyvekből és a lényegesebb jogszabáyokból (Mt, Ket, Mötv, Alaptörvény, a többi törvényt én speciel nem olvastam végig), nekem elég volt 11 nap intenzív tanulás.
Sok sikert kívánok mindenkinek!
Sziasztok! Az új e-mail cím, amin fenn vannak az anyagok: jogiszakvizsga.c@gmail.com jelszó: vegyes2014
Az elküldött e-mailek között keressétek. Jó tanulást!
Sziasztok! Elküldené nekem valaki az ATES- féle jegyzeteket? Köszi
hohmann.johanna@gmail.com

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02