Sziasztok!
Megkérhetnék valakit, hogy küldje el nekem a közös e-mail címet és a jelszót hozzá?
Előre is köszönöm szépen!
pdincsi@gmail.com
szakvizsga - "C" rész (alk, közig, TB, EU...)
Kedves Kollégák!
Az IM tematika alapján készült A,B,C rész kidolgozott és hatályos jegyzetek elérhetők.
Sziasztok!
Munkajog és tb-ből megyek írásbelizni,ehhez kapcsolódóan a korábbi jogeseteket szeretném elérni. Tudna valaki segíteni hol találom ezeket? A közös email címet és jelszót valaki lenne oly kedves és elküldené nekem!
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Eladóak az alábbi jogi szakvizsga felkészítő könyvek:
- Alkotmányjog - Patrocinium Kiadó - 3. átdolgozott kiadás 3000 Ft
- Közigazgatási jog - Patrocinium Kiadó - 2. átdolgozott kiadás 3000 Ft
Mindkét könyv ceruzával volt kihúzva.
A könyvet személyesen tudom átadni Budapesten.
Érdeklődni tudtok az alábbi email címen: anaxunnamun@gmail.com
A könyvek elkeltek.
Sziasztok!
Eladóak az alábbi jogi szakvizsga felkészítő könyvek:(Patrocinium Kiadó):
Alkotmányjog - jogi szakvizsga felkészítő kötet - 3. hatályosított kiadás 3000 Ft
Az Európai Unió joga 4000 Ft
Közigazgatási jog - jogi szakvizsga felkészítő kötet - 2. hatályosított kiadás 3000 Ft
Társadalombiztosítási jog - jogi szakvizsga felkészítő kötet - 3. hatályosított kiadás 3000 Ft.
Ha valaki egyben elviszi 10.000 Ft.
Sikeres vizsgát tettem, három darab hármas:). Egy hetet tanultam, a bizottság alapvetően kedves volt, de sokat kérdeztek, 50 percet voltam bent. A lényeget kérdezték. Pl. milyen nyugellátásokat ismer, munkaviszony megszűnése és megszüntetése, állampolgárság megszerzése, veszélyhelyzetben mely alapjogok nem korlátozhatóak közvetlen hatály, Európai Bíróság, előzetes döntéshozatali eljárás.
A könyvek Pilisvörösváron vagy Budapesten átvehetőek Nyugati pályaudvar környéke.
Email cím: dr.costin.gabriel@gmail.com
@Impossible :-D pedig van még Polgári jog ~ Jogi szakvizsgázók klubja is! :-) Érdemes az összesbe belépni, mindig jönnek hasznos infók.
Kedves Kollégák!
Az alábbi kettő könyvet keresném megvételre:
1.) JSZS: Munkajog és társadalombiztosítási jog
2.) Csáki-Hatalovics Gyula, Gyekiczky Tamás, Gyergyák Ferenc, Tóth András - Közigazgatási jog
Aki megválna tőle az kérem írjon!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Beírtam. Ki is jött az "összes találat":
- 2019. évben jogi szakvizsgázók KLUBJA (2016-tól)
- BÜNTETŐJOG ~ Jogi Szakvizsgázók Klubja
Akkor most már 50%-os valószínűséggel csak rá kellene hibázni, vajon melyik az. Tisztára olyan, mint az itt a piros, hol a piros. Végül is túl unalmas volt már a fórum enélkül, egyetértek.
Beírod a facebook kukkerbe, hogy jogi szakvizsgázók klubja, és kiadja az összes ide tartozó találatot.
Na látom, van már FB-csoport is, persze a kutya nem írta volna ki, hogy hogyan érhető el. :D Nyilán ez csak természetes ugye. :D
Szia Niké!
Ha visszaolvasol a fórumon, akkor biztos találsz csomó jogesetet. Időközben jött az Ákr. meg részben a Kp. a Ket. helyett, szal sztem itt inkább ez lehet a gond. Ha találsz vmit, akkor együttműködhetünk akár, én baromi lusta vagyok keresgélni. Létezett egy közös e-mail-cím is jelszóval, ahol fenn volt mindenféle kidolgozott anyag, ehhez a hozzáférést itt szokták elkérni egymástól fórumon az emberek, mert senkinek sem volt annyi esze meg bizalma, hogy nyilvánosan megossza.
Sziasztok! Új tag vagy a fórumon! C részből (alkotmány,közig) írom az írásbelit. Jogesetekkel tudna vki segíteni? Fogalmam sincs mivel készüljek. Nagyon köszönöm! nikoletta831005@gmail.com
Sziasztok!
Az általam január 18-án hirdetett könyvek elkeltek.
Üdv.:
Sarkadi Zoltán
A Facebook csoportban.
Sziasztok!
Új tag vagyok a fórumon. Azt szeretném kérdezni, hogy a közös anyagokat, főleg a "C" rész szóbeli vizsgán gyakran ismételt kérdések listáját hol lehet elérni?
Email: gabel89@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Gábor
Sziasztok!
Eladó az alábbi Patrociniumos szakvizsga könyv:
- Az Európai Unió joga (2017)
Ár: 3.000,- Ft, átvétel Budapesten.
Ki van húzva, de megkímélt állapotú.
Érdeklődni a bozso0426@gmail.com címen lehet.
Üdv,
P
Sziasztok!
Megkérhetnék valakit, hogy küldje el nekem a közös e-mail címet és a jelszót hozzá?
Előre is köszönöm szépen!
transcend@freemail.hu
Sziasztok!
Sikeres vizsga után eladóvá váltak az alábbi szakvizsga könyveim:
- Az Európai Unió Joga (Patrocínium, 2017) - 3.500,- Ft
- Alkotmányjog (Patrocínium, 2018) - 3.000,- Ft
- Munkajog és Társadalombiztosítási Jog (Dialóg Campus, 2018) - 3.500,- Ft
A három együtt 9.000,- Ft.
Egyik sincs kihúzva, újszerű állapotban vannak. Nekem mindegyik segített a felkészülésben.
Budapesten át tudom adni személyesen, de szívesen el is postázom előre utalás (ár + postaköltség) esetén.
Érdeklődni a zltn.sarkadi@gmail.com e-mail címen tudtok.
Köszönöm!
Sziasztok!
A meghirdetett szakvizsga könyveim elkeltek.
Sziasztok!
A 2019.10.06-án feladott hirdetésemen akciózok egy kicsit. Az összes könyv egyben: 11.000 Ft.
Sziasztok!
Munkajogi szakvizsgára az alábbi felkészítő kötetek eladók (együtt):
- Hajdú József-Kun Attila: Munkajog (nincs kihúzva, teljesen új állapotú)
- Ferencz Jácint, Göndör Éva: Munkajogi alapismeretek (ez ki van húzva sárgával, nagyon jó összefoglaló)
Automatás feladással a két kötet ára 5500,- Ft, mely a feladás árát tartalmazza.
Sziasztok!
Eladóvá vált az alábbi jogi szakvizsga könyvem:
Az Európai Unió joga, Patrocinium 2017. Szövegkiemelővel aláhúzva, 2500 Ft.
A könyvet személyesen tudom átadni Budapesten.
Érdeklődni ezen az e-mail címen lehet: suvegeslidia@gmail.com
Kedves Kollégák!
munkajog írásbeli kérdésgyűjteménnyel esetleg nem rendelkezik valaki? Hatalmas segítség lenne. Előre is köszönöm (drkehl.diana@gmail.com)

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02