Jogi Fórum - találkozó

Kacsa1111 # 2011.12.31. 17:31

Kedves guba,

ne haragudj, de ez így most egy kicsit sok...

fizetés nélkül távozol, és nem az az első dolgod itt, hogy elnézést kérsz, megköszönöd, hogy helyetted rendezték, amit vedeltél, és felajánlod, hogy megtéríted (ahogyan azt kbs is tette annak ellenére, hogy ő speciel pont nem ivott semmit), hanem még neki állsz személyeskedni...

ha valamilyen problémád volt a sráccal, akkor ott kellett volna rendezned vele

hadd emlékeztesselek, hogy orangeman többször is rászólt, én meg többször kértem, hogy picit legyen halkabban (igaz, erre csak annyi volt minden alkalommal a reakciója, hogy megkérdezett engem, hogy hány éves vagyok:) - nem volt teljesen magánál).

összejöttök három négy sótlan gyógyegérrel

lehet, hogy nem ugyanazt értjük gyógyegér alatt, de számomra a vastag sztk keretes szemüveget viselő, tornából felmentett egyéneket értem alatta. A magam szempontjából én ezt nem is veszem magamra, valszeg egy hónap alatt többet sportolok még ma is, mint te...

a sótlanság meg szerintem nem jelent egyet azzal, hogy valaki tud disztingválni, és alkalomhoz illően viselkedni...
ha kifezetted volna a sörödet, akkor az árfekvésből valszeg magad is rájöhettél volna, hogy ez nem a maláta patika nevű külvárosi vendéglátó ipari egység, ahol a duhajkodó emberek látványa mindennapos...(a maláta patika egyébként egy remek hely):).

Azt sem gondolom, hogy bárkinek nekem kéne megmondanom mikor üljön le az asztalunkhoz és mikor álljon fel onnan

a kaledónia az én törzshelyem nem a tiétek, ott engem ismernek, nem titeket, én vagyok jóban a tulajjal is, nem ti. az asztalt én foglaltam, megint csak nem ti, így nehezen tudom értelmezni, hogy nektek milyen asztalotok volt, amihez bárki leült volna...a haverotok viselkedése miatt titeket pedig csak rám való tekintettel nem szólítottak fel távozásra a pincérek...

Kacsa11