Szia Guba!
"ha valamilyen problémád volt a sráccal, akkor ott kellett volna rendezned vele. E helyett az asztal végén somolyogtál, most meg itt ízléstelenkedsz."
Szerinted mit kellett volna tegyek vele? Láthatólag részeg volt, józan érvekkel nem elérhető. Le kellett volna mondjuk fejeljem, hogy hagyja abba a hőzöngést? :-) Sok évig küzdősportoltam, még most, közel 54 évesen is 90 kilóval szériázok, de az egészségemért, és nem azért, hogy részegekkel verekedhessek. Lehet, hogy Te így szoktál szórakozni, bár ennek szerencsére ellentmond, hogy Te se ordítoztál stb., KBS úgyszintén.
A Jogi Fórum persze hogy nem én vagyok, értelemszerűen nem is képzelnék ilyen csacsiságot. De Te sem. Nem tudom, kit értesz "sótlan gyógyegerek" alatt pl. a fél világot jogászként megjárt Kacsát, a Kínában is tanult és kínaiul is tudó Orangemant, vagy a konzervatóriumra is felvett gitárost, Sherlockot? :-) Lehet, hogy nagyon régimódinak fogok tűnni a számodra, de engem a velük és a Veletek KBS-sel való beszélgetés sokkal jobban érdekelt volna, mint az "Akácos út, ha végigmegyek rajtad én" kezdetű zenei alkotás stb. végighallgatása hamisan ordítva. Pl. kifejezetten érdekelt volna, miként sikerült eljutnod odáig, hogy hivatásos buszvezetőből január 1-től ügyvéd leszel, vagy az, hogy az igen rokonszenves KBS milyen kalandos pálya eredményeként jutott el nemrégiben ugyanide. Sajnálom, hogy rajtunk kívülálló okból nem sikerült beszélgetnünk, remélem lesz még alkalom rá... Neked is BUÉK!
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu