Jogi Fórum - találkozó

Legislator # 2008.11.14. 13:16

Kedves Guba,

Nem emlékszem,hogy rászolgáltam volna bármivel is erre a tónusra. A dolog nem személy szerint Neked szólt, a helyzet az, hogy az ilyesfajta világhlós társalgásokban gondolat gondolatot, jogi nézet jogi nézetet követ. /Az Impossible-re tett megjegyzések egy adott körnek szóltak, legalábbis én úgy éreztem. E körnek pedig két tagja van:-)/. Tehát totálisan félreértettél, én általában nyilatkoztam erkölcstelen (vagy annak látszó, ill. annak vélt) jogászokról. Ha valakivel bajom lesz, kertelés nélkül a szemébe fogom mondani, abban nyugodt lehetsz.
A vallási érzékenység dolgát lehet, hogy félreértettem, azonban első blikkre sértőnek tűnt a dolog, ez tény. A személyemet érintő véleményedből csak pozitívumokra emlékszem. Akinek esetleg a szakmai alkalmasságom iránt volnának kétségei, annak szívesen megküldöm a publikációs listámat és a citációs indexemet. (Az általam véleményezett törvénytervezetekre, és az azokról alkotott véleményekre nézve ellenben titoktartás köt, azokról nem szólhatok). A "kis védencem" pedig majd felel Neked, ha akar.

Sunshine after the rain.