Jogi Fórum - találkozó

Benccce (törölt felhasználó) # 2008.11.28. 08:05

Leg, nezd mar meg miket ir be nemelyik allitolag ertelmisegi! Es utana beszelj ilyeneket! De en meg ellenpeldat tudok hozni: egy nyelvszakos oktato a jogaszhallgatoknak oktatott egy nyelvet meg persze mas szakosoknak is, de azt mondta a jogaszokkal messze a legnehezebb mert annyira kockafejuek hogy azt el nem tudom kepzelni es amit mas szakosokkal vesznek 10 ora alatt azt a jogaszhallgatokkal 50 ora alatt se biztos h sikerul. Ennyit errol. Annyi a problema szerintunk h gondolkodni nem tudnak sajnos csak a szemellenzos daralasra kepes a legtobb (ismerek kivetelt, Leg biztasson az a teny h lehetsz te is a kivetel akar es lehet h majd miattad pozitivabb lesz a kepem a jogaszokrol! de ez a meghatralas nem igazan bolcs dontes sztem).
Neked is csak az a problemad h van olyan aki nem hajlando hajbokolni a "jogasztekintely" elott. Teszek en magasrol erre, majd ha lesznek ertelmes megnyilvanulasok jogaszok reszerol is akkor lehet h valtozik a velemenyem, de eddig ilyet nem sokat lattam sajnos. Abban igazat adok, mai bolcseszhallgatok elegge masok lehet h nem elegednek meg azzal h "tekintely" es ezert kuss van hanem siman kerdore vonjak az eloadot ha valamit logikatlannak latnak. Magam voltam tanuja egyszer annak h tobb bolcseszhallgato is "ratamadt" azaz kerdore vonta az eloado jogasz professzor urat h megis ezt az X dolgot meg hogyan gondolja. Es a jogasz professzor ur pedig szohoz sem jutott hiszen nem voltak ervei azon kivul h o egy tekintelyes jogaszprofesszor. Mindossze ezzel tudott takarozni. Nem nevetseges es szanalmas? De fokozom, olyanrol is tudok amikor az eloadot siman lehulyeztek es a hallgatok kimentek az eloadasrol annyira okorsegeket beszelt. Ha ebben az oktatoban lett volna barmi kis tartas akkor feltette volna a kerdest h "miert gondoljak igy?" Es ha vannak e3rvek + ellenervek akkro maris lehet ertelmesen vitatkozni de ugy nem h "en vagyok a tekintely es kuss van". A talalkozora pedig gyere csak el hidd el nem lesz ujdonsag van itt az emeleten is a koleszban nalunk jogasz hallgato, tudom mire szamitsak nagyjabol! Megigerem majd vissza tartom a rohogest es igyekszem a hulyesegekhez is komoly kepet vagni ahogy ez nalatok szokas! Ok? Bence