"Magam voltam tanuja egyszer annak h tobb bolcseszhallgato is „ratamadt“ azaz kerdore vonta az eloado jogasz professzor urat h megis ezt az X dolgot meg hogyan gondolja. Es a jogasz professzor ur pedig szohoz sem jutott hiszen nem voltak ervei azon kivul h o egy tekintelyes jogaszprofesszor. Mindossze ezzel tudott takarozni. Nem nevetseges es szanalmas?"
Tomikám, etess másokat az ostobaságaiddal. Te sem ismersz minden jogászhallgatót, meg bölcsészhallgatót, és én sem. Úgyhogy ezt talán hagyd abba. Vagy nevezd meg az illetőt, és hogy miről adott elő, aztán majd mi utánajárunk a storydnak.
"Neked is csak az a problemad h van olyan aki nem hajlando hajbokolni a „jogasztekintely“ elott. Teszek en magasrol erre, majd ha lesznek ertelmes megnyilvanulasok jogaszok reszerol is akkor lehet h valtozik a velemenyem, de eddig ilyet nem sokat lattam sajnos."
Én nem vagyok rászorulva a tekintélyelvűségre, csak nem szeretem, ha egy önjelölt, aki semmiről nem tud semmit, és semmit nem ért a jogból és a joghoz, egy egész szakmát gyaláz. Főleg a Jogi Fórumon. Mit gondolsz, mi fog történni Veled? Felterjesztünk magas állami kitüntetésre? Egyébként veled nem tárgyalok a továbbiakban, nem vitatkozom jogászgyűlölő akárkikkel (a heideggeri értelemben vett das Mann-okkal).
Sunshine after the rain.