Bocs, András, de továbbra is fenntartom. :D Nem én találtam ki ezt, nem a magam kedvéért. Azért tartom magam ehhez, mert ez az Egyház tanítása. Eléggé sok problémám adódott már abból, hogy képviselni akarom az Egyházat, és hogy igyekszem a tőlem telhető csekély módon a tanítása szerint élni. Nem kedvtelésből csinálom, rengeteg szívás származik ebből. Tulajdonképpen az egész eddigi életemet végigszívtam konkrétan amiatt, hogy ehhez (is) tartani igyekszem magam, nemcsak hogy szinte elviselhetetlenül nehéz dolog, hanem még hülyének is néztek jópáran, "nem vagy normális". Nade nézd meg a szentek életét, ha emberileg nézed, szétszivatták saját magukat, és többnyire bele is haltak. De ez csak az érem egyik oldala. Az érem másik oldalát nem is sejtik azok, akik az egyik oldalát nem vállalják be. Ott van Jézus a kereszten, egy élő ember, aki hagyta, hogy agyonverjék, ez normális? Szerintem nem vallásosnak érdemes lenni, annak semmi értelme, hanem a keresztre kell nézni, ott van a válasz. A kérdés csak az, hogy mi a kérdés.
Jogi Fórum - találkozó

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék
adatvédelem
adózás
alapjogok
Alkotmánybíróság
alkotmányjog
bíróság
büntetés-végrehajtás