Off - topic

Sz.Márton # 2011.02.11. 18:01

A három évtizeddel előtti "demokratikus" hatalomátvétel előtti "véletlen", spontán esemény Egyiptomban:

Sz.Márton # 2011.02.11. 17:47

Bocs,így nagy kezdőbetűvel: Egyiptom, mert az ókori történelme még inkább megköveteli.

Sz.Márton # 2011.02.11. 17:44

Érdekes lemondás, ismerve egyiptom történelmét az elnök átadja(...) a hatalmat a hadseregnek.
A hatalmat ott meg szokták szerezni (véletlen merénylet vagy halálesetek után)és nem csak úgy simán átvenni! Tehát megint egy új ember katonai hatalommal a háta mögött, esetleg véletlen megint egy tábornok hírdet teo-demokráciát a nép nevében. Anwar Sadatnak már nem volt ideje erre, de az akkori véletlen túlélő most még nyaral egyet miután "átadta" a hatalmat.

hunfrakk # 2011.02.11. 17:16

győzött a forradalom Egyiptomban
lemondott a dikátor, Mubarak
erős és fiatal nép az egyiptomi

Impossible # 2011.02.08. 18:40

mosza,

ma mentem az utcán, mert nem volt se bérletem, se jegyem, és nem akartam, hogy a januártól hivatalos személynek minősülő, BKV-jegyellenőrzésben újonnan részt vállaló közterület-felügyelők a BKV-ellenőrökkel karöltve kiforgassanak nem létező vagyonomból, és szembe jött egy telefonáló ember, aki éppen azt mondta a telefonba: "szar az élet".
Szerintem ez a mondat az önzés mintapéldája. Mert miről szól ez? Arról szól, hogy neki szar az élet. Ehelyett azzal is foglalkozhatna, hogy ő mások életére milyen befolyást gyakorol: ha mások életét jobbá teszi, ennek az öröme az ő életét is boldogabbá teszi.
Tehát szerintem ne arra fókuszálj, hogy TE mit szívsz, hanem arra, hogy mások ne szívjanak miattad, sőt mások általad lehessenek boldogabbak, és akkor te is boldogabb leszel.

Legislator # 2011.02.07. 23:39

guba:-D.

Sunshine after the rain.

hunfrakk # 2011.02.07. 07:45

Sziasztok, valaki be tudná nekem idézni (vagy elküldteni) a BDT.2009.2001 számú döntést?
Köszönöm!

Impossible # 2011.02.06. 13:00

mosza, kezdek aggódni érted :D mit szívsz? :D

sziera # 2011.02.04. 15:17

Ha végig gondolom, hogy milyen minőségű árut árulnak a tescoban.....hát nem tudom őket sajnálni. Legutóbbi emlékem: a frissen vett hús megromlott mire hazaértem vele. Pedig nem nyár volt és nem 100 km-re lakom a tescotól.

Kacsa1111 # 2011.02.04. 14:25

Kedves hunfrakk,

az, hogy a kérdésemre nem válaszoltál, azt jelenti, hogy kinyitottad a csődtörvényt?:)

Kacsa11

hunfrakk # 2011.02.04. 12:30

úgyis ők (ezek) nyernek...

guba # 2011.02.04. 12:21

felőlem felszámolhatják az Auchannal együtt is.

De szép temetés lenne, Istenem! :)

Legislator # 2011.02.03. 14:09

cat981: ájronik üzemmód:-))).

Sunshine after the rain.

Kacsa1111 # 2011.02.03. 10:47

Kedves hunfrakk,

ja, és elmesélnéd, hogy miképp fog odakerülni az f.a. toldat?

Kacsa11

cat981 # 2011.02.03. 10:36

"de ez itt csak egy kelet-európai EU-gyarmat…"

nana Leg ne lázongjál és beszélj butaságokat légyszíves! Te EU-s állampolgár vagy, tessék büszke lenni rá, ugyan olyan jogaid vannak mint egy német EU állampolgárnak, ugyan úgy véd téged az EU úgyhgoy ne beszélj itt butaságokat. A másik pedig hogy itt minden EU-s pénzből épül ha nem vetted volna még észre, EU nélkül már rég tönkrement volna a gazdaságunk, vagy mi, éhezés és kihalás szélén állnánk, úgyhogy felettébb elég csúnya dolog rossz színben és valami kizsigerelő gyarmatósítóként feltüntetni az EU-ról, e nemes célokat szolgáló intézményt.
Az is visszataszító ahogy szegény tesco-ról és auchanról beszélsz, nemelég hogy mindjárt feszámolják szerencsétlen céget, még jól belerúgsz amikor a padlón vannak. Ők azért vannak itt, hogy a magyar EU-s állampolgárokat is ugyan olyan tisztességesen és minőségben szolgálják ki és dolgoztassanak itt embereket. Szegény tesco is azért került ilyen helyzetbe mert még a tisztességes haszonkulcsról is lemondott csakhogy minél olcsóbban tudja árulni a kiváló és drágán előállított termékeket és kevesebbért kínálja mint amennyiért beszerzi jótékonykodva szegény magyar embereknek, hogy ők is is hozzájussanak ehhez a termékekhez, csakhog ez msot mínuszba ütött ki és nem tudja kifizetni a beszállítóit, pedig őket csak a jó cél vezérelte. Inkább ki kellene segítenie őt az államnak.

Hunfrakk, te peidg amit belinkeltél az egy vicc... Kik azok a fazonok ott a videóban, akik mindenféle marhaságokat beszélnek össze-vissza? Jobb lenne ha inkább a Miniszterelnök Úrtól és minisztereitől tájkozódnál szakmai kérdésekben, ők legalább értenek is hozzá, mit gondolsz miért kerültek abba a pozícióba amibe vannak? És Járait ki ne hagyjam, aki szintén vitathatatlan szakember, ráadásul csakis igazakat beszél a pénzről, pénzrendszerről

Legislator # 2011.02.03. 08:51

Guba: felőlem felszámolhatják az Auchannal együtt is. Csak meglepődtem, hogy egy ekkora cég úgy viselkedik, hogy okot adjon a felszámolásra. És ahogy beleolvastam a hírbe, azt látom, hogy ez a viselkedés nem normális (az Egyesült Királyságban ezt egy hétig nem tűrnék meg, nem fél esztendeig, de ez itt csak egy kelet-európai EU-gyarmat...).

Sunshine after the rain.

Kacsa1111 # 2011.02.03. 08:16

Kedves hunfrakk,

tesco esetén presztizsrombolásról beszélsz???:)))

Kacsa11

hunfrakk # 2011.02.03. 08:05

épp elég az nekik, hogy nevük után ott lesz, hogy "f.a.", és, hogy a felszámolóbiztos lesz átmenetileg az úr a cégnél

meg amúgy is, presztízsromboló...

guba # 2011.02.03. 07:29

Leg, azért ne aggódj, nem fogják felszámolni. Erre az esély 1/10 % sincs.

hunfrakk # 2011.02.02. 20:30

az biztos, hogy kezdeményezték a felszámolást, de a

http://www.e-cegjegyzek.hu/index.html

oldalon még nincs fent

tehát még nem hozott a bíróság róla végzést

*

érdekes beszélgetés a magyar gazdaságról, pénzről
Drábik János, Boros Imre, Lóránt Károly

http://indavideo.hu/…1-27_ECHO_TV

Legislator # 2011.02.02. 20:08

Ez most komoly?

Sunshine after the rain.

hunfrakk # 2011.02.02. 19:51

felszámolás alatt a teszkó

http://vg.hu/…orjei-339893

hunfrakk # 2011.02.02. 18:29

jön a tavasz
a maci szerint

http://mandiner.hu/…jon_a_tavasz

Impossible # 2011.02.02. 16:00

bizony-bizony

guba # 2011.02.02. 08:36

Egyre többen, egyre kevésbé találják ezeket a támadható pontokat, úgyhogy lassan elérkezik a nevetségessé válásuk pillanata. Cat nem eléggé naprakész ahhoz, hogy észrevegye, az álláspontját már nem érdemes látványosan támogatni.