Off - topic

Berényi Miki # 2011.02.01. 20:30

Ez nem védés volt... ahhoz hogy védjek valamit, azt előbb valakinek támadnia kell...

cat981 # 2011.02.01. 20:23

Hát Miki ez nagyon gyenge védés volt... :)

Berényi Miki # 2011.02.01. 19:46

"Mit ajánlassz helyettük?"

Bármit, ahol konkrétan le van írva, hogy "rossz a médiatörvény mert..."

És a ... után nem a szokásos frázisok jönnek hanem a támadott pontok kivesézve.

Ha megtaláltad ezt a médiát, szólj...

hunfrakk # 2011.02.01. 19:16
wotan # 2011.02.01. 17:33

"médiatörvényt ért kritikák nem szakmai jellegűek, hanem politikai célzatúak"

Ez csak természetes. A vélemény nyilvánítás szabadságát én sem a szakmai, hanem a politikai részbe sorolom.
A szakmai részhez tartozik, hogy ne ütközzön hatályos szabállyal, a politikai pedig, hogy ne ütközzön a demokratikus alapelvekkel.

Nem mintha érdekelne akár a média, akár a politika, de ha lehet ne keverjük azokat amik nem keverednek.
Megjegyzem, hogy a jogalkotás egyik szakmai alapja pl. az, hogy az ítélőtáblák illetékességére vonatkozó jogszabályban ne szerepeljen Pécsnél kétszer Tolna megye, Somogy meg egyiknél sem.

Impossible # 2011.02.01. 17:18

pazs,

"Imp: Azt írtad, hogy „az Európai Bizottságnak sem volt vele különösebb problémája“. Ezért gondoltam, hogy olvastad az Európai Bizottság levelét. Ha meg nem, ahogy írod, akkor bagoly mondja verébnek :)
egyébként köszi, jól vagyok és te?"

Ha nem tűnt volna fel, nekem azzal volt problémám, hogy úgy támadnak valamit (most épp a médiatörvényt), hogy még a legminimálisabb ismerettel sem rendelkeznek róla. (Egyébként a médiatörvényt ért kritikák nem szakmai jellegűek, hanem politikai célzatúak, ez a támadások szövegeiből eléggé világosan kitűnik. Vajon miért így van? Na vajon... szóval a lehurrogás előtt meg lehetne állni egy ásónyomnyira, és célszerű volna kicsit elgondolkodni, ami persze nem divat.)

Én nem vagyok jól.

cat981 # 2011.02.01. 14:06

"de ugye az a 4–5 szaklap nem a Népszava, Népszabadság, 168 óra, Hócipő és a Hetek volt? :)"

Egyet eltaláltál belőle. Mit ajánlassz helyettük? hírtTV ne, mert őket is meghallgattam már.

Csipke # 2011.02.01. 10:07

Sziasztok Mindenki!

„Úgy kell élni, hogy az ember ne szoruljon rá a nyugdíjra.“

Úgy kéne megbecsülni a munkámat, hogy ne szoruljak rá senkire.

Leg, ez nekem a nap mondása! :D:D:D

Üdv a klubban sziera! :)

Imp, mi a helyzet a melóval? Van már valami?

Csipke

guba # 2011.02.01. 09:47

Sziera, alig várjuk, hogy mondj valamit. :)

hunfrakk # 2011.02.01. 09:20

ugyan már, van jobb megoldás is

Kovács_Béla_Sándor # 2011.02.01. 09:11

úgy kell élni, hogy ember ne szoruljon rá nyugdíjra

Halj meg fiatalon!

pazs # 2011.02.01. 08:27

sziera: szia :) majd ha lesz találkozó, gyere el.

Imp: Azt írtad, hogy "az Európai Bizottságnak sem volt vele különösebb problémája". Ezért gondoltam, hogy olvastad az Európai Bizottság levelét. Ha meg nem, ahogy írod, akkor bagoly mondja verébnek :)
egyébként köszi, jól vagyok és te?

bajussz # 2011.02.01. 08:20

"
„Úgy kell élni, hogy az ember ne szoruljon rá a nyugdíjra.“

"

:)))

sziera # 2011.02.01. 07:20

Sziasztok!

Régóta olvasom a hozzászólásaitokat, de csak most lett aktuális a "betársulás".

Remélem befogadtok:)

Sziera

Impossible # 2011.02.01. 02:14

Miki,

ez lol hozzászólás volt :D

Szija pazs! :)

Hogy vagy? :)

"Impossible: legalább az Európai Bizottság levelét olvastad?
és ha nem olvastad magát a törvényt, miért minősíted kritizálóit, ha olvasták, ha nem?"

Nem olvastam azt se, mert az sem érdekelt. Szerintem nem minősítettem a kritizálóit, hanem hibásként jelöltem meg azt a kritikát, amely a törvényt annak elolvasása nélkül illette. :)

hunfrakk # 2011.01.31. 21:27
Berényi Miki # 2011.01.31. 21:24

"nem olvastam a tv.-t, csak 4–5 szaklap jellemzéseit..."

de ugye az a 4-5 szaklap nem a Népszava, Népszabadság, 168 óra, Hócipő és a Hetek volt? :)

cat981 # 2011.01.31. 20:53

nyugi van srácok! :) Jót nevettem e napi offtopic termésen :)

"Úgy van cat981 ahogy mondod, kár hogy ez nem mindenkinek ilyen egyértelmű."

De akkor most már ugye egyértelmű? :)

Sherlock nem lehettél valami vicces kedvedben... Ugye nem gondoltad komolyan hogy komolyan gondolok ekkora baromságot? :) ha igen akkor én kérek elnézést, viszont akkor ezt rögtön ki is kérem magamnak :)

Impi és Berényi Miki tájékoztatására, majd megnyugtatására: 1. Ominózus baromságnak nem a médiatövény jellemzése volt a célja 2. Valóban nem olvastam a tv.-t, csak 4-5 szaklap jellemzéseit, kritikáit róla, ezek alapján alkottam véleményt. Nézzétek ezt el nekem mint laikusnak :), illetve azt is hogy most nem fejteném itt most ki bővebben.

pazs # 2011.01.31. 17:46

Legislator: hát ez az, tök jó lenne így. Mondj egy példát a világtörténelemben, ahol ez így volt.

Legislator # 2011.01.31. 17:42

"Úgy kell élni, hogy az ember ne szoruljon rá a nyugdíjra."

Sunshine after the rain.

pazs # 2011.01.31. 15:26

Impossible: legalább az Európai Bizottság levelét olvastad?
és ha nem olvastad magát a törvényt, miért minősíted kritizálóit, ha olvasták, ha nem?

Kacsa1111 # 2011.01.31. 15:05

Kedves hunfrakk,

az a legfájdalmasabb az egészben, hogy nem...

Kacsa11

hunfrakk # 2011.01.31. 14:46

végül is nem mindegy honnan NEM lesz nyugdíj?

úgy kell élni, hogy ember ne szoruljon rá nyugdíjra

Impossible # 2011.01.31. 13:58

Az Európai Bizottságnak sem volt vele különösebb problémája, szóval baromi kíváncsi lennék, hogy azoknak mi a bajuk vele, akik orrba-szájba szidják, valószínűleg nem szakmailag kritizálnák, mint ahogyan mások sem azt tették, és nem vették a fáradságot végigolvasni a ~200 oldalt.

Kacsa1111 # 2011.01.31. 13:42

Kedves hunfrakk,

én ezt inkább nem publikálnám, de több annál, mint amennyi mellett szó nélkül el tudnék menni...

Kacsa11