Ez nem védés volt... ahhoz hogy védjek valamit, azt előbb valakinek támadnia kell...
Off - topic
Hát Miki ez nagyon gyenge védés volt... :)
"Mit ajánlassz helyettük?"
Bármit, ahol konkrétan le van írva, hogy "rossz a médiatörvény mert..."
És a ... után nem a szokásos frázisok jönnek hanem a támadott pontok kivesézve.
Ha megtaláltad ezt a médiát, szólj...
"médiatörvényt ért kritikák nem szakmai jellegűek, hanem politikai célzatúak"
Ez csak természetes. A vélemény nyilvánítás szabadságát én sem a szakmai, hanem a politikai részbe sorolom.
A szakmai részhez tartozik, hogy ne ütközzön hatályos szabállyal, a politikai pedig, hogy ne ütközzön a demokratikus alapelvekkel.
Nem mintha érdekelne akár a média, akár a politika, de ha lehet ne keverjük azokat amik nem keverednek.
Megjegyzem, hogy a jogalkotás egyik szakmai alapja pl. az, hogy az ítélőtáblák illetékességére vonatkozó jogszabályban ne szerepeljen Pécsnél kétszer Tolna megye, Somogy meg egyiknél sem.
pazs,
"Imp: Azt írtad, hogy „az Európai Bizottságnak sem volt vele különösebb problémája“. Ezért gondoltam, hogy olvastad az Európai Bizottság levelét. Ha meg nem, ahogy írod, akkor bagoly mondja verébnek :)
egyébként köszi, jól vagyok és te?"
Ha nem tűnt volna fel, nekem azzal volt problémám, hogy úgy támadnak valamit (most épp a médiatörvényt), hogy még a legminimálisabb ismerettel sem rendelkeznek róla. (Egyébként a médiatörvényt ért kritikák nem szakmai jellegűek, hanem politikai célzatúak, ez a támadások szövegeiből eléggé világosan kitűnik. Vajon miért így van? Na vajon... szóval a lehurrogás előtt meg lehetne állni egy ásónyomnyira, és célszerű volna kicsit elgondolkodni, ami persze nem divat.)
Én nem vagyok jól.
"de ugye az a 4–5 szaklap nem a Népszava, Népszabadság, 168 óra, Hócipő és a Hetek volt? :)"
Egyet eltaláltál belőle. Mit ajánlassz helyettük? hírtTV ne, mert őket is meghallgattam már.
Sziasztok Mindenki!
„„Úgy kell élni, hogy az ember ne szoruljon rá a nyugdíjra.“
Úgy kéne megbecsülni a munkámat, hogy ne szoruljak rá senkire.”
Leg, ez nekem a nap mondása! :D:D:D
Üdv a klubban sziera! :)
Imp, mi a helyzet a melóval? Van már valami?
Csipke
Sziera, alig várjuk, hogy mondj valamit. :)
ugyan már, van jobb megoldás is
„úgy kell élni, hogy ember ne szoruljon rá nyugdíjra”
Halj meg fiatalon!
sziera: szia :) majd ha lesz találkozó, gyere el.
Imp: Azt írtad, hogy "az Európai Bizottságnak sem volt vele különösebb problémája". Ezért gondoltam, hogy olvastad az Európai Bizottság levelét. Ha meg nem, ahogy írod, akkor bagoly mondja verébnek :)
egyébként köszi, jól vagyok és te?
"
„Úgy kell élni, hogy az ember ne szoruljon rá a nyugdíjra.“
Úgy kéne megbecsülni a munkámat, hogy ne szoruljak rá senkire.
"
:)))
Sziasztok!
Régóta olvasom a hozzászólásaitokat, de csak most lett aktuális a "betársulás".
Remélem befogadtok:)
Sziera
Miki,
ez lol hozzászólás volt :D
Szija pazs! :)
Hogy vagy? :)
"Impossible: legalább az Európai Bizottság levelét olvastad?
és ha nem olvastad magát a törvényt, miért minősíted kritizálóit, ha olvasták, ha nem?"
Nem olvastam azt se, mert az sem érdekelt. Szerintem nem minősítettem a kritizálóit, hanem hibásként jelöltem meg azt a kritikát, amely a törvényt annak elolvasása nélkül illette. :)
"nem olvastam a tv.-t, csak 4–5 szaklap jellemzéseit..."
de ugye az a 4-5 szaklap nem a Népszava, Népszabadság, 168 óra, Hócipő és a Hetek volt? :)
nyugi van srácok! :) Jót nevettem e napi offtopic termésen :)
"Úgy van cat981 ahogy mondod, kár hogy ez nem mindenkinek ilyen egyértelmű."
De akkor most már ugye egyértelmű? :)
Sherlock nem lehettél valami vicces kedvedben... Ugye nem gondoltad komolyan hogy komolyan gondolok ekkora baromságot? :) ha igen akkor én kérek elnézést, viszont akkor ezt rögtön ki is kérem magamnak :)
Impi és Berényi Miki tájékoztatására, majd megnyugtatására: 1. Ominózus baromságnak nem a médiatövény jellemzése volt a célja 2. Valóban nem olvastam a tv.-t, csak 4-5 szaklap jellemzéseit, kritikáit róla, ezek alapján alkottam véleményt. Nézzétek ezt el nekem mint laikusnak :), illetve azt is hogy most nem fejteném itt most ki bővebben.
Legislator: hát ez az, tök jó lenne így. Mondj egy példát a világtörténelemben, ahol ez így volt.
"Úgy kell élni, hogy az ember ne szoruljon rá a nyugdíjra."
Úgy kéne megbecsülni a munkámat, hogy ne szoruljak rá senkire.
Sunshine after the rain.
Impossible: legalább az Európai Bizottság levelét olvastad?
és ha nem olvastad magát a törvényt, miért minősíted kritizálóit, ha olvasták, ha nem?
Kedves hunfrakk,
az a legfájdalmasabb az egészben, hogy nem...
Kacsa11
végül is nem mindegy honnan NEM lesz nyugdíj?
úgy kell élni, hogy ember ne szoruljon rá nyugdíjra
Az Európai Bizottságnak sem volt vele különösebb problémája, szóval baromi kíváncsi lennék, hogy azoknak mi a bajuk vele, akik orrba-szájba szidják, valószínűleg nem szakmailag kritizálnák, mint ahogyan mások sem azt tették, és nem vették a fáradságot végigolvasni a ~200 oldalt.
Kedves hunfrakk,
én ezt inkább nem publikálnám, de több annál, mint amennyi mellett szó nélkül el tudnék menni...
Kacsa11

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02