Off - topic

hunfrakk # 2011.01.29. 19:12

utórengés biztosan lesz

http://2009.inforadio.hu/…d/hir-409805

http://barikad.hu/barikád_exkluzív_oroszlányban_az_emberek_az_utcán_vannak-20110129

http://www.szon.hu/foldrenges-
  • varhatok-utorengesek/haon-news-charlotteInform-20110129-0743036880
kaméleon # 2011.01.29. 19:02

Az előbb hívott a húgom, akiknél a lakás minden tárgya megmozdult, és keletkezett egy repedés is az egyik falon. (Zsámbéki-medence) Most azt a pontot keresik a portájukon, ahová újabb rengés esetén a legbiztonságosabban bújhatnak. Egyelőre nevetgélve.

hunfrakk # 2011.01.29. 18:50
hunfrakk # 2011.01.29. 18:49

a nép addig nem fog megnyugodni, amíg Mubarak az elnök
új kormány, új alelnök nem megoldás

bolondmelós # 2011.01.29. 18:34

új kormány, de ez lófütty .... amíg a Raisz nem megy addig lesznek tüntetések. ha megy, akkor az iszlámisták erősödésére kell számítani, de remélem nem Irak/Irán lesz az országból és a koptokat békén hagyják...meg a kevés zsidót, akik nem hazasúgnak.

hunfrakk # 2011.01.29. 16:34
Legislator # 2011.01.25. 22:52

living room-mennyi rumot ittam ott, el sem hinnétek:-D. Ser, ha úgy a szép tavaszban lenne ott valami buli, szívesen veletek tartok:-D.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2011.01.25. 16:30

nap közben iszogattok? :D

Sherlock # 2011.01.25. 11:19

Kedves Körte Úr,

most kérdés, hogy a buli alatt mit értesz. A Pázmányosok nap közben, iszogatni, stb. többnyire a Vaskapuban és az Andersenben vannak. A kari bulik a living roomban és a dieselben szoktak lenni.

Impossible # 2011.01.24. 21:23

Kedves körte úr,

Caledonia. Ott gyakran találkozhatsz, de nem merem állítani, hogy nem megy el a kedved jogászéktól. :DDD

Legislator # 2011.01.22. 12:27

Hatályos Jogszabályok Gyűjteményében szerzőkként felsorolni a Kodifikációs Főosztály munkatársait:-))).

Sunshine after the rain.

Körte Úr # 2011.01.22. 01:21

Sziasztok!

A budapesti joghallgatók merre szoktak járni bulizni? Milyen törzshelyeket ismertek, ahol gyakran lehet velük találkozni?

Köszi!

Impossible # 2011.01.21. 23:04

oké, hogy ez vicc volt, de azért még így is érdemes megjegyezni szerintem, hogy mindent megtesznek azért, hogy a helyzet javuljon, és már így is sokat javult

cat981 # 2011.01.21. 10:33

akihez esetleg még nem jutott el:

Javaslat a nyugdíjrendszer reformjára:

• Felosztó-kirovó rendszer helyett sorsolásos - aki nyer, az nyugdíjas lesz, aki nem, az dolgozik tovább.
  • Testvérnyugdíjas program - mindenkinek kisorsolnak egy testvérnyugdíjast, akit el kell tartania, ezzel párhuzamosan a nyugdíjjárulék megszûnik. Akinek nem jut testvérdolgozó, az így járt.
  • GDP rulett - a kormány minden évben egy szektortól vagy egy nagyobb cégtõl elvesz annyit, amennyi a nyugdíjra kell. Ehhez szerencsekereket használ Alkotmánybírók jelenlétében.
  • Nyugdíjszerzõ háborúk indítása szomszédos országokba, akikre nem annyira figyel a nemzetközi közvélemény.
  • 13. havi munka bevezetése - ennek bevételét a Nyugdíjasmentõ Alapnak ajánlják fel.

*

Mit tegyünk a kötelezõ magánnyugdíj-pénztárban lévõ megtakarításunkkal?

• Nyomtassuk ki az utolsó egyenleget, keretezzük be és emlékezzünk rá!
  • Hagyjuk bent egy évig és a pénztár magától is lenullázza, ami az addigiból

megmaradt.

*

Amit a kormány tenni fog a magánnyugdíj pénzekkel.

• Olcsóbb magánnyugdíjasokat vásárol Kínából.
  • Módosítják az Alkotmányt, így minden 4 életben töltött év csak 2 évnek fog számítani a jövõben.
  • Matolcsi György felteszi a 24-esre Monte Carloban.
  • Keres egy olyan excel rovatot a költségvetésben, ahova befér ez az összeg, és beírja.

*

A legrosszabb mondat, amit a nyugdíjas postástól hallhatunk 20 év múlva:

• Ne tessék aggódni, a Gitta néni a 3/d-bõl sokkal rosszabbul járt, tõle minden hó végén elviszek 980 forintot a diákhitelére.
  • 82 évesen már nem szedem olyan gyorsan a lépcsõket, de már csak 6 évem van hátra a nyugdíjig.
Impossible # 2011.01.18. 21:47

azt szeretné mondani, hogy fel szeretné hívni a figyelmet

Csipke # 2011.01.18. 14:12

Kedves hunfrakk,

szeretnél is mondani valamit, vagy csak a figyelmet szeretnéd felhívni a történtekre? Ez utóbbi esetén köszi, de vasárnap óta ez megy, szerintem mindenki tud róla.

Csipke

hunfrakk # 2011.01.17. 21:41
hunfrakk # 2011.01.17. 21:22
Csipke # 2011.01.17. 08:34

Hát igen: reggel van még mindig, hiába a sok koffein...

milyen szempontból?

erre a kérdésre akartam válaszolni, hogyaszongya: abból a szempontból jó jegy nekem a bika, hogy domináns, én meg szeretek olaszosan élni... :)

(aztán lehet, hogy csak nekem nem jött át az előző hsz-ből...:))

Csipke

Csipke # 2011.01.17. 08:32

Kedves Kacsa,

Hát én mondjuk talán két oroszlánt ismertem, de egyik se olyan volt, mint Impi, sőt egyik se volt hiú, meg exhibicionista. (Makacsság: akkor ennyi erővel én is lehetnék oroszlán :))

Nekem a bika a legjobb jegy, annak ellenére, hogy minden hókuszpókusz szerint semmi jó nem sülhetne ki belőle.

Én pedig nem tudom elviselni, ha valaki nem erős, domináns -pedig magam is annak tartom magamat- világéletemben unatkoztam az olyanok társaságában. De hát én szeretek "olaszosan" élni. :)

Csipke

Kacsa1111 # 2011.01.17. 08:20

szerintem impi tipikus oroszlán...hiú, makacs és exhibicionista:)

ezt a legjobb jegy hülyeséget meg nem értem...mihez képest legjobb jegy? milyen szempontból?

magamnak mindenképpen a skorpiót választanám, mert az én szempontomból az a legjobb...de másnak már nem választanék skorpiót, mert nekem nem az a legjobb, ha lelkileg erősek és dominánsak azok, akik körülvesznek. (sakkozni bokszolókkal, bokszolni sakkozókkal szeretek:))) )

Kacsa11

Csipke # 2011.01.17. 07:38

A rákok kedvesek, szelídek

Hát a szelídekkel azért vitatkoznék.... :)

A bika a legjobb jegy!

Egyébként párkapcsolatban az aszcendensnek több jelentőséget tulajdonítanak: Éljenek a nyilasok! :)

Egyébként Imp. tipikus kos, egy skorpió aszcendenssel... - ebből látszik, hogy ma már a csillagokban sem bízhat az ember... :D

Csipke

Immaculata (törölt felhasználó) # 2011.01.17. 06:37

Kedves Hunfrakk!

:) Szerintem nagyon jó összeállítás. A rákok kedvesek, szelídek, az oroszlánok szenvedélyesek és küzdők, hol ez, hol az tör fel benned, így kerek és tökéletes az egész.

A legnyitottabb a vízöntő, a legjobb mindig az, amelyik a legjobban illik hozzánk.:)

Guba!

Gondolkozás nélkül a Kost mondtam volna, de nem, lehet, hogy Legnek van igaza.

Legislator # 2011.01.16. 22:27

LEGjobb jegy:-D.

Sunshine after the rain.

Legislator # 2011.01.16. 22:21

guba skorpió:-).

Sunshine after the rain.