Off - topic

hunfrakk # 2011.01.31. 13:20

még ők sem olvasták
csak akik írták...

Impossible # 2011.01.31. 13:15

Nem én méricskéletem, hanem a fidesz, és a 200 oldalt rajtuk kívül szerintem nem is sokan olvasták végig, de azért beszólogatni jól esik.

hunfrakk # 2011.01.31. 12:57

hány millád párolgott el Kacsa?
nekem 1,3, főnökömnek 5

Kacsa1111 # 2011.01.31. 12:41

Kedves Impossible,

eredeti???:)

már az is elég szakmaiatlan, ha egy jogszabályt oldalszám alapján méricskélsz...legalább szakaszra mérjed, könyörgöm!:)

konkrétan meg csak azon jogszabályokat olvasom el, amelyek érintenek.
a médiatörvény feletti siránkozást meghagyom a firkászoknak és a tarisznyásoknak.

engem most sokkal jobban érdekel, hogy mától jópár millióval szegényebb lettem...

Kacsa11

hunfrakk # 2011.01.31. 11:54

az számít, ami a Magyar Közlönyben megjelent, nem a "munkapéldány"

http://www.kozlonyok.hu/…/MK10202.pdf

Impossible # 2011.01.31. 11:50

az eredeti 189 oldal (aztán úgy állítjátok a betűtípust, ahogy akarjátok)

http://mediapedia.hu/…eny-2011.pdf

hunfrakk # 2011.01.31. 11:18

Times New Roman-nal, 12-es betűméret mellett 130 oldal
Times New Roman-nal, 10-es betűméret mellett 97 oldal
Arial-lal, 11 betűméret mellett 121 oldal

http://opten.hu/…st.print.php?…

Impossible # 2011.01.31. 10:59

Kacsa,

talán azért, mert nem érdekelt. Te minden új jogszabályt végigolvasol, vagy ha nem, legalább megnézed, hány oldal? :D

Egyébként 189 oldal, szóval az "állítólag 200 oldal" nem nagy tévedés szerintem (valószínűleg felfelé kerekítettek, akik a 200 oldalt állították :D ).

Az EP-ben is az volt, hogy úgy ordibáltak össze-vissza médiatörvény címén, hogy nem ismerték a szöveget, de itthon is ugyanígy szidják. Magyarázzák már meg, mi a gond vele!

Berényi Miki # 2011.01.31. 08:36

Azért én a kritikustól inkább elvárnám, hogy olvassa el, és mondja el, mi a baj vele, konkrétan. Aztán a védelmező, ha már konkrét kérdéseket kapott, összeveti azokat a törvénnyel (elolvassa) és ő is kifejti a véleményét.

Kacsa1111 # 2011.01.31. 08:12

Kedves Impossible,

te meg úgy véded, hogy gőzöd nincs mi van benne...még annyira sem vetted a fáradtságot, hogy megnézd hány oldal...:)

Kacsa11

Impossible # 2011.01.30. 22:22

És akkor mi van, ha nem olvastam? :D

Állítólag 200 oldal, fenntartom :P
de biztos 199, ezért belém lehet kötni :DDD

Nem az volt a kérdés, hogy én olvastam-e, hanem hogy mi alapján tartja rossznak, ha nem olvasta; sokan szidják úgy, hogy gőzük sincs arról, mi van benne.

Kacsa1111 # 2011.01.30. 21:26

Kedves Impossible,

te olvastad? az "állítólag 200 oldalas" megjegyzésedből ítélve, nem.

Kacsa11

bolondmelós # 2011.01.30. 20:36

cat981: Iránban is volt F14es halomban csak ugye nem kaptak hozzá karbantartási csomagokat.
Az Usa pofán lett csapva a forradalommal.

Irakban is volt vegyesen minden, ruszki, francia, német,némi amcsi, VSZ tagállami cuccos, kínai.
Jó sok bombázással puhították meg az Öböl-háborúban őket, és ugye komoly nemzetközi erőt szedtek össze.
Nem Kuvait érdekelte őket annyira, hanem a szaudiak + olajár stabilizálása. Ez most tuti még feljebb fog menni.

Amúgy az olasz elnök bocs,egy vén strici- aki orgiákat rendez ilyen magas tisztségviselőként, az ne csodálkozzék ha róla beszél a sajtó az ügy kapcsán.
Ha az én lányom lenne 17 és egy 70 éves ! kikezdene vele így!!!!!, akkor lehet hogy nem lenne elég testőr aki megvédje a dühömtől. Amúgy irigylem, 70 éves és még olyan mint egy baknyúl a termékeny éveiben :))))))
A volt nejét sajnálom, Clinton csak két alkalommal lépett félre (annyiról tudunk)- de kis híján a székébe került-Hillary biztos megbocsájtott. Ez a médiacézár meg nem jelenik meg az ügyészség előtt!!!

Impossible # 2011.01.30. 20:24

cat,

miért tartod rossznak az új médiatörvényt? Elolvastad? :D Kb. 200 oldal állítólag.

Sherlock # 2011.01.30. 19:33

Úgy van cat981 ahogy mondod, kár hogy ez nem mindenkinek ilyen egyértelmű.

bajussz # 2011.01.30. 18:52

jó estét fiatalok!

mivel nem találtam "bérlő kib@szása" topikot, ezért megkérdezlek benneteket.

adott egy lakás, amibe szerződés szerint feb15-én költözne az új tulaj.

már 2 hete szóltak a bérlőnek, hogy keressen másik bérletet, mert ez lesz. feb 6-ig kapott haladékot.
ma ráerősítésképpen hívták volna telefonon, hogy tud-e költözni, erre kinyomta a hívásokat és egy "szarok rád" smst küldött vissza.
1havi díjjal már adós, és reszivel is. kaució persze nincs, úgy néz ki, hogy bukó lesz, de mindegy.

szerződés nincs. holnap kerül feladásra egy levél az ügyvédtől, hogy feb6 az utolsó nap

a kérdésem: hogy lehetne kitenni ezt a kedves embert?

köszi

cat981 # 2011.01.30. 18:21

"Ha Egyiptom most szembefordul a nyugati világgal, akkor az Egyesült Államok a saját akasztásához szállította a kötelet." (utal a cikk arra, hogy az USA-tól van majdnem a teljes egyiptomi fegyverarzenál)
Naja, mintha ismerős volna ez a szitu Irakból...

Sherlock,
Hát pedig legalább annyira triviális, hogy egy ilyen s.z.ar médiatörvényt csak egy pázmányos írhat, minthogy tüntetős jogászok is csak az ELTE-ről kerülhetnek ki.

Sherlock # 2011.01.30. 17:00

Ehhez a Pázmánynak annyi köze van, mint az Eltének Morvai tüntetéseihez.

hunfrakk # 2011.01.30. 16:52

Koltay, Pázmány, médiatörvény
http://www.fn.hu/…orveny_agya/

hunfrakk # 2011.01.30. 16:40

„Egy aszkéta meditál barlangjában. Egyszerre csak besurran egy egér,
és rágcsálni kezdi az aszkéta szandálját.
Az aszkéta dühösen felnyitja a szemét: – Miért zavarsz meg ájtatosságomban?

• Éhes vagyok – cincogja az egér.
  • Távozz, ostoba egér – prédikál az aszkéta –, mit oktalankodsz itt,

mikor éppen az Istennel való egységet keresem!?

• Hogyan akarsz Istennel egyesülni – kérdezi ekkor az egér –, ha

még velem sem vagy erre képes?”

Kahlil Gibran

Impossible # 2011.01.30. 15:19
hunfrakk # 2011.01.30. 14:08

az egyiptomi fegyverarzenál

http://index.hu/…gy_a_csuzli/

cat981 # 2011.01.30. 09:38

vicces :)))
Berlusconi élő adásban dühöngött
http://index.hu/…eve_musorat/

cat981 # 2011.01.29. 20:49

én most Újpesten vagyok és én is éreztem pár másodpercig egy kicsit a rengést. Dolgozok a gépen és a fotel elkezd egészen aprókat remegni jobbra-balra, pár másodpercig és ezidőalatt picit be is beszédültem. Először megijedtem hogy valaki vana hátam mögött aki hintáztatja a fotelt, mert amúgy egyedül vagyok a lakásban. Ezután gondolkodtam mi franc van, a fotel penumatikája produlálta ezt? Ilyet nem csinálhat. Agyaltam rajta, mert nyugtalanított, hogy tudom mi volt ez, aztán megnyugtattam magam (más nem tudtam elképzelni mitől hintázik be magától a fotel), hogy valszeg az lehetett, hogy úgy ültem rajta (pont oldalasan, lábakat felemelve) hogy pont egy vastagabb verőeret zárhattam el, vagy szűkítettem el és ilyenkor az szokott lenni hogy a szív lüktetése a leszűkült verőeren keresztül elmozdítja (mozgatja az egséz testet - ilyet matracon aludva lehet jól érezni, tapasztalni) és mivel ez, illetve a szívlüktetés állandónam mondható periódikus, éppen belengette az egyébként pont oldalthitára állított fotelt (interferencia - hídleszakadás) és ettől kezdett el magától hintázni a fotel. Aztán meló közben tartok szünetet és olvasom az indexen hogy földrengés volt és még BP-n is érzékelhető volt és háromnegyed 7-kor. Egyből beugrott hogy ezidőtályt tapasztaltam fotelhintázást, szóval akkor ezt éreztem és kútba doghattam a verőér által keltett interferenciális fotelhinta elméletemet :))).

hunfrakk # 2011.01.29. 19:12
http://www.szon.hu/foldrenges-
  • varhatok-utorengesek/haon-news-charlotteInform-20110129-0743036880