Nos, az Offtopic rossz, nagyon rossz irányba megy.
Sunshine after the rain.
Nos, az Offtopic rossz, nagyon rossz irányba megy.
Sunshine after the rain.
jaj, kacsa, erre vagy büszke?
bajusz, még mit szeretnél, kis kólát sültkrumplival? :D
Leg,
no para :D csak a szokásos :D
Kacsa, ez most tényleg sok volt, még tőled is sok..
bocsesz:)
Iwikó
Azt hiszem érik Imp újabb robbanása (bár Kacsa is ügyesen gerjeszti a dologot)... Mindenki fedezékbe :).
Azt hiszem érik Imp újabb robbanása (bár Kacsa is ügyesen gerjeszti a dologot)... Mindenki fedezékbe :).
boldog névnapot az Arankáknak!
Iwikó
A volt gimnáziumi osztályfőnökömet (az elsőt) is így hívják, én nagyon tisztelem, nagytudású, komoly nő.
Sunshine after the rain.
Imp írta: bajusz, még mit szeretnél, kis kólát sültkrumplival? :D
Plusz egy puskát, és akkor bajusznak lenne:
Kóla, puska, sült krumpli:-D
Sunshine after the rain.
Én ki nem állhatom az Aranka nevet. Ez egy tipikus vénasszonynév. Kb. olyan ez, mint amikor a 90kg-s komondor neve Picúr (mert ugye a nevét még pici korában kapta...rövidlátóak voltak a gazdái).
Kedves Impiboy!
Volt már olyan, hogy valami neked yo volt? (lolz)
Sunshine after the rain.
Leg,
volt. De már elég régen. :P
Meghalt Boytha György professzor,
a PPKE-JÁK oktatója
Na akkor azért volt ma kint a fekete zászló.
Mindig köszöntem neki, hogy "jó napot kívánok", és mindig ugyanígy visszaköszönt. Úgy láttam, hogy szimpatikus vagyok neki, kedvesen köszönt.
Nahát.
Szegény Gyuri bácsi:-((((, RIP.
Sunshine after the rain.
Már biztos jó helyen van. (Most majd jön tanárúr, meg a kedves kácsa szövege arról, miket hordok itt össze már megint :D ). De most komolyan, őket vajon nem idegesíti, hogy a halállal véget ér nézetük szerint az élet? Engem nagyon zavarna, ha csak így gondolhatnám. Úgyhogy Gyuri bácsi már valszeg olyan jól érzi magát, mint még soha.
Impy!
Pár napja Pázmányon jártam és Zlinszky proffal találkoztam szembe (természesen illedelmesen köszöntem...)Jó érzés, hogy még van egy pár ilyen ember köztünk, akik még a legendás nagyoktól is tanultak és még át tudtak adni valamit abból egyeseknek. (engem sajnos nem tanított)Remélem Téged igen!
Bocs: a "Pázmányon" jártam (Csak gyalog!)
Lassan elmennek a nagy öregek.
Sunshine after the rain.
Hol az utánpótlás??...
Azokból is lehet nagy öreg, ha szorgalmasak, emberségesek, és elég soká élnek:-D.
Sunshine after the rain.
Az kimaradt, hogy: "tehetségesek".
Sunshine after the rain.
Ilyenek, hol találhatóak "tömegesen" a fiatalabbak között, emberi tulajdonságokkal?
Impi!
Vélelmezed neki a „mennyországot”?

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02