Álláskereső jogászok

kfgabri # 2012.08.15. 16:57

pontosítva: Marika a jogi asszisztens, aki önhatalmúlag keresett külsős jogászt.

kfgabri # 2012.08.15. 16:56

mindenki kedvéért:
marika valszeg spaniel álnéven fut, kérte, hogy vegyem fel vele a kapcsolatot, mivel a mailem a nick mellett n/a.
felvettem, mire ő előadta, hogy jogi asszisztens egy jogsegélyszolgálatnál, heti 4 óra, érdekel-e, előadtam, hogy alkalmazotti státuszom ezt több okból kifolyólag nem teszi lehetővé.
Erre merült fel Imp.
Impnek nem n/a a mailje, kapott levelet, megrekedtek.
gyanítom, hogy:

• Marika nem volt jogosult állásokat ajánlgatni
  • Marika megrettent az intelligencses társalkodásunktól, különös tekintettel Imp életidegen megnyilvánulásaira.
pazs # 2012.08.15. 16:07

Már csak azt nem értem, hogy lehet innen a Fórumról levelet kapni. Ha meg nem lehet, akkor Marika honnan tudja, hogy Impossible azonos a beajánlott munkaerővel. (És nem, nem tudom, ki az a Marika.) Ja, még azt sem értem, hogy egy ilyen levélre, miszerint "kaptam néhány levelet a fórumról, hogy ne Magát vegyem fel", miért nem lehet úgy reagálni, hogy mégis legyen belőle személyes találkozó. Egyáltalán válaszoltál neki érdemben erre?
Á, túl sok dolgot nem értek, tompa az agyam.

Szabadidőm viszont mostanában nincs (erre se), de péntek estétől előre meg nem határozott ideig (de max. szeptember végéig) nagyjából ráérek, reszkessetek :)

Legislator # 2012.08.15. 15:39

Én mindenkit mérsékletre intenék.

Sunshine after the rain.

kfgabri # 2012.08.15. 04:10

egyébként bárki is énekelt a gyerekem helyett, már jobban járt, mint velem :-))

kfgabri # 2012.08.15. 04:08

mosza:
drága barátom, leborulok előtted, hogy kifelejtettelek.
törpiek:
Marika engem keresett meg, valszeg látta a show-t és levette, hogy egyikünk sem százas :-)

Egyjogász # 2012.08.15. 03:49

"az állítólagos "Marika" több e-mail-t kapott saját elmondása szerint, és innen a jogi fórumról kapta ezeket."

Már ne haragudj, de honnan a faxból tudná a Fórumról bárki is, hogy ki ez a "Marika", és mi az e-mail címe?

És a Marika honnan tudja, hogyha kapott is bárkitől mailt, akkor azt egy itt fórumozó küldte?

Ja, és ha a Marika kapott is mailt "wyzws Fórumozó" aláírással, egy számára tök ismeretlen mailje alapján már meg is gondolta magát? Erre mondják azt, hogy jó kifogás sose rossz...

kfgabri # 2012.08.15. 03:35

Bár nem tartozom neked magyarázattal, de:

• abból nem élünk meg, hogy leragadok ott, hogy örülök, hogy megszülettem,
  • már a 3 éves múlt lányom is elér egyedül dolgokat: nem én énekeltem helyette a zeneovi felvételén...
kfgabri # 2012.08.15. 03:32

Kedves Imp,

Igen, mindent magamnak köszönhetek és százszor könnyebb életem lett volna, ha anyukám-apukám egyengeti a pályám, de magam egyengettem-egyengetem.

Ami pedig a Marika-dolgot illeti, iskolapéldája annak, hogy menthetetlen vagy:

• mindig gyanakszunk a "Marika állást ajánl emailek"-kel kapcsolatosan, ami komoly privátból, az nem így érkezik, hanem maga a főnökbácsi/néni hív fel minket, nem azért mert beleszeretett abba, ahogy fórumtársaid oltod, hanem azért, mert látott dolgozni,
  • ha Marika beparázott attól, amit itt szenvelegsz és ilyen gyermeteg módon közölte, nem belegondolva abba, hogy ezzel egy amúgy is földön fekvő emberbe rúg bele, akkor empátiája magaslatán lehet, mint jogi asszisztens, ennnyivel ennyi,
  • okulj belőle, hogy a szereplésedből következtetéseket vonnak le mások,
  • lelki szemeim előtt látom, ahogy Sherlock vagy Kacsa, esetleg pazs az unalomtól megőrülve felcsillanó szemmel fúró-emailt írnak a lejáratásodra, de előtte rendőrkutyákkal nyomozzák le Marika kilétét,
  • summa summarum: Marika partizánkodott és talált más jelöltet, ennyivel ennyi, ne gyárts elméleteket.
Kacsa1111 # 2012.08.14. 19:43

Kedves Impossible,

És szerinted ki a jóisten tudja innen a jogi fórumról, hogy kicsoda az a "marika" és mi az email címe?

Kacsa11

Kacsa1111 # 2012.08.14. 19:39

Kedves Legislator,

azért én elég sok mindent fel tudok sorolni, amit nem csak úgy "kaptam"...

de ha ez megint egy vallási témájú rettenet, akkor inkább nem vitatkozom, mert semmi kedvem végighallgatni/-olvasni impyboy újabb ezirányú agymenését...

Kacsa11

Legislator # 2012.08.14. 19:32

"mindent magadnak köszönhetsz? Biztos vagy benne? Gondold végig az életedet a kezdetektől; már a puszta léted sem tőled van, a továbbiakról nem is beszélve. Mid van, amit nem kaptál?"

Ebben Impnek igaza van.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2012.08.14. 18:39

Kedves Kacsa,

az állítólagos "Marika" több e-mail-t kapott saját elmondása szerint, és innen a jogi fórumról kapta ezeket. "Marika" szavahihetőségét nincs alapom cáfolni, egyelőre.

Kacsa1111 # 2012.08.14. 18:30

Kedves Impossible,

és miből következtettél arra, hogy
(i) rosszakaróid száma egynél több, és
(ii) innen a jogi fórumról vannak az illetők?

Kacsa11

Impossible # 2012.08.14. 18:22

Kedves Gabri,

mindent magadnak köszönhetsz? Biztos vagy benne? Gondold végig az életedet a kezdetektől; már a puszta léted sem tőled van, a továbbiakról nem is beszélve. Mid van, amit nem kaptál?

Jogsegélyszolgálattal kapcsolatosan: "Marika" írt nekem egy e-mail-t, amelyben egy személyes találkozóra invitált. Ezután rákérdeztem, neki mikor lenne alkalmas, mire visszaírta, hogy kapott néhány olyan e-mail-t, amik arról szólnak, hogy ne engem vegyenek fel, hanem valaki mást. A személyes találkozóból semmi sem lett. Furcsálom az esetet, hogy enyhén fejezzem ki magam.

Dr.Attika # 2012.08.14. 18:11

Milyen egyszerűen átruháztatta a kamion tulajdonjogát magára a Nimfász Korporésön. Tanulhatnának tőlük a magyar okmányirodák.

Milyen egyszerűen átruháztatta a kamion tulajdonjogát magára a Nimfász Korporésön. Tanulhatnának tőlük a magyar okmányirodák.

Dr.Attika # 2012.08.14. 18:06

Kacsa1111 # 2012.08.14. 17:35

Kedves Rexor,

azt meséltem már, hogy van ilyen néven bejegyzett cég kishazánkban (asszem kettő is)? és ráadásul (ha jól emlékszem) autókereskedelemmel vagy valami ilyesmivel foglalkozik?:)))

Kacsa11

kfgabri # 2012.08.14. 17:12

Nem tudom mi történt, mivel magamban hiszek és szarok a létező és nemlétező rosszakaróimra.
Mindent magamnak köszönhetek, jót is, rosszat is.
Mindkettőt annak, hogy nem vagyok retardált, van, ahol előny, van, ahol hátrány, viszont, vállalom.
Értem, hogy szar várni, értem, hogy szar keresni, hogy szar reménykedni, de próbáld magad összeszedni.

Rexor # 2012.08.14. 15:09

Kedves Kacsa,

Én a Nimfasz Korporésönre gyanakszok.

Kacsa1111 # 2012.08.14. 14:00

én viszont kezdek kiváncsi lenni, hogy ki volt az...illetve kik voltak azok, hiszen impyboy többes számban beszélt róluk.

Kacsa11

Rexor # 2012.08.14. 12:27

A nemzetközi helyzet egyre fokozódik.