Szakszervezeteknél próbálkozzatok, jogsegélyszolgálatra! A HVDSZ 2000-nél /több céget foglal magában/ úgy dolgozik egy ismerősöm, hogy heti két alkalommal 1-1 órát. Több cégnél is dolgozik így!
Álláskereső jogászok
Kedves Egyjogász: Leszel az ismerősöm??? :-)
(Egyébként pont ez a gond, hogy ismerősön keresztül sem megy, és ezzel szerintem nem én vagyok így mostanában egyedül...ebben is kértem volna a megerősítést, mindegy.
Kedves csirko: Kezdőként az gondolom egy kifejezetten jó variáció az ösztöndíjas. "Biztos" jogviszony az egy évre modjuk, kicsit körülnézel, tetszik-e neked a közszféra, vagy nagyon sok munkád lesz és önállónak fognak kezelni, vagy ennek pont az ellentétje, de mindneképp ismerkedsz és belekerülsz a vérkeringésbe, a továbbiak rajtad (is) múlnak. Vannak körülöttem is ösztöndíjasok, csak most már én vagyok az "öreg" hozzájuk képest. (Az más kérdés, hogy nyilván kivagyok, ha az ő munkájukat kell gatyába rázni.) Hajrá!
Meiner Meinung nach...
Kedves Kriszi83!
Igen, PSZÁF. Ha emögött a ,, nem feltétlenül rossz" mögött van közérdekű és közérdekűnek is szánt tanács, gondolat, szívesen veszem. :)
"Egyik sem ismerős által..."
Na, ez volt az alapvető hiba...:)))
Sziasztok!
Kedves utolsó hozzászoló a PSZÁF-ra gondolsz? :-) egyébként 5 évvel ezelőtt én is ösztöndíjasként kezdtem, nem feltétlenül rossz dolog az. Más. Márc. végén letettem az utolsó szakvizsgát. JUHHHÉÉÉ!!! De! Azóta több mint 50 helyre küldtem el a CV-met egy jobb(an fizető) állás reményében és ez idő alatt (3 hónap) 3 helyre hívtak be!!! Egyik sem ismerős által...és persze sehol sem én voltam a befutó (na jó, egyre még várok). Most komolyan ilyen K nehéz? esküszüm több végzettséget nem lehet, na és nemi s akarok szerezni. Adott esetben pedig kész röhej, mit kérnek a kedves mt-ók...5let így nyár elején?
Sziasztok!
Nem tudom volt-e erről korábban szó, de nincs valakinek tapasztalata vagy némi információja egy önálló pü-i felügyeletet ellátó állami szervnél ajánlott ösztöndíjas foglalkoztatásról?
Ha tudsz vmit szólhatsz...
Szia Imp,
Sajnálom, de ne add fel, biztos jön valami. Én köszönöm megvagyok (kissé elhavazva, amit a nyár sem olvaszt fel :).
Szia Rexor!
Kedves töled h érdeklödsz. Elég sz.r a helyzet, nincs meló, regisztráltam a munkaügyi központban...sok értelme annak sincs. Te hogy vagy?
Nem beszélve arról, hogy van két lábunk is aminek a használata ingyér' van.
Imp, mizújásg veled, ezer éve nem hallottunk felőled. Meló van valahol?
Rég voltam jelölt, de az én főnököm azt mondta, aki akar valamit, az bejön, akit mi akarunk, az vonattal elérhető, ezért ő nem kért se jogsit, se kocsit. (bíróság, hivatalok, stb.)
Szia Ser!
Sztem aki kocsit kér, az nemigen van tele lóvéval :) amúgy náluk már jártam... :D az iroda jól néz ki... úgy is mondhatom végülis, h tele van, csak szarik fizetni, mert megteheti. Magyarország...
Szia Ser!
Sztem aki kocsit kér, az nemigen van tele lóvéval :) amúgy náluk már jártam... :D az iroda jól néz ki... úgy is mondhatom végülis, h tele van, csak szarik fizetni, mert megteheti. Magyarország...
Drága Sherlock,
Mit tehetek teérted?
G.
Az a lóvétól függ, mert ha éhbéren tart (és a munkához kell a kocsi) akkor még az se az igazi ha fizeti a benzint, nekem évi 40 ezer most a kötelező(ill. most bonus/malust ugrok és csak 32 lesz, juhéj :D ) + a teljesítményadó. Nettó 400 jelölti fizuért meg már bejárogat kocsival az ember :D
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
"Elvárások: saját gépkocsi"
meg gondolom saját benzin... :DDD
Azt akkó nyomozzanak guglival így is lehet végülis.
Nem az a gondom ezzel, h nem lehet kinyomozni, mi a nevük, hanem h ha van nevük, gagyin mutat, ha nem írják ki vagy ha fríméles az email-címük... az ilyeneknek beküldenék egy olyan önéletrajzot, amiben a fényképem ki van takarva, a nevem helyén meg az van h dr. jelentkezö :D
Biztos tesztelik a jelentkezők kreativitását, hogy a megadott adatok (kapcsolattartó neve vagy email cím) alapján mennyi idő alatt találják meg a neten hirdető irodát. Barátunk a gugli segítségével ez kb. 3-5 másodperc.
...vagy lehetetlenült a terminál lol
egyébként ha már álláskeresö rovat: javasolnám, h a noname hirdetéseket szürjék ki, vagy magyarázza meg nekem valaki, mi oka lehet pl. egy ügyvédi irodának arra, h a saját hirdetésében ne vállalja a nevét...
Kedves Gabri,
régebben mintha lehetett volna neked mailt írni. Terminálódott a lehetőség?
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Mosza, én a biztosnál gyakornokoskodtam hamvas ifjúkoromban, nem voltam még olyan dörzsölt és kifinomult, mint most, de azt megfogalmazódott, hogy segíteni azon lehet, aki hagyja, és akkor a panaszok 95%-a szociális demagógia volt ügyféloldalról, az eljárás pedig még most is a jogok deklarálásán nyugszik, nem pedig a definiálásán, ezt pedig én nem szeretem.
Azt pláne nem, ha nem párosulnak kötelezettségekkel.
Valamiért hazánkban a jogvédő fórumok udvariasan negligálják a Ptk. elejét, hogy aszongya saját felróható magatartás meg az előnyök szerzése.
Ha O.V. kér ki, akkor szerintem nem is kell pályáznod:) De ha ilyen kapcsolataid vannak, inkább mozdulj rá egy államtitkári posztra
:-))).
Sunshine after the rain.
A végén te leszel a biztos:-D.
Sunshine after the rain.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02